Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

GP Japonii

lokiec3

Rekomendowane odpowiedzi

No a ja się właśnie załapałem na powtóreczkę na polsat sport extra ;)

Wczoraj plan był żeby nie % za dużo i wstać na tą 6 no ale nie wyszło :D:D

2 godziny to zdecydowanie za mało i wolałem pochrapać :P

Wyścig świetny a w porównaniu do Singapuru który dla mnie był totalną kichą ten 100x ciekawszy no i wyniki wspaniałe :)

tjaa polszmat sport..niestety na wsi wrocław w kanciapie w ktorej pomieszkuje jak narazie cywilizacjia dala 12 programow w tym 5 szwargotających piekną bawarszczyzna...polszmaty extra nie dali............ a wstal bym tylko kurde wrociłem z meczu o 23 ( kocioł czarownic rox :D ) i potem tak jak ambro musiałem uzupełnić płyny:D

To był najlepszy start Roberta.

Zauważcie jeszcze w powtórkach startu jakie zadanie miał Kovalainen - chronić d...pę Lewisowi trzymał się jak przyklejony.

Robert pokazał klasę jak bronił się przed Kimim - to jest właśnie profesjonalizm na miarę mistrza.

Pisałem w innym wątku, że dobrze, że Robert zostaje w BMW. Na poparcie podam przykład Ferdka - zauważcie po jakim czasie od przejścia do Renault może nawiązać równorzędną walkę z najlepszymi.

Oby więcej takich wyścigów.

A to dziś będę oglądał cały dzień:

http://pl.youtube.com/watch?v=-SLMIXpsOq0

Edytowane przez lokiec3

tjaa polszmat sport..niestety na wsi wrocław w kanciapie w ktorej pomieszkuje jak narazie cywilizacjia dala 12 programow w tym 5 szwargotających piekną bawarszczyzna...polszmaty extra nie dali............ a wstal bym tylko kurde wrociłem z meczu o 23 ( kocioł czarownic rox :D ) i potem tak jak ambro musiałem uzupełnić płyny:D

a moze bedzie wyscig na stronce co ci pokazalem kiedys?Tam duzo sie dzieje i jest opcja ze dorwiesz GP:)

A Robciu poleciał po calosci-GRATULEJSZYN;)

zauważcie po jakim czasie od przejścia do Renault może nawiązać równorzędną walkę z najlepszymi.

No tutaj to akurat ciut bardziej zlozona sytuacja.

Alonso jezdzil kilka sezonow z Renault i wyniki byly.

W McLarenie byl jeden sezon. Czyli przez rok Reanult udalo sie tak popsuc samochod ze zaczeli grzac tyly, a do tego Ferdek potrzebowwal nastepnego roku aby swoim doswiadczeniem motoryzacyjnym to wyprostowac ?? :eek:

Tak to prawda. Alonso jest uznawany jako najlepszy z pośród kierowców w ustawianiu auta. Nawiązuje dobry kontakt z zespołem i bardzo starannie i wspólnie z nim ustawia cały bolid. Znany jest też jako świetny rozgrzewacz opon :D

Jeśli tak dalej pójdzie Fernando będzie jednym ze zdecydowanych faworytów w walce o kolejny tytuł mistrza. Mam nadzieje że o miejsce Roberta w tej ścisłej czołówce nie musimy się martwić. :)

Ja tam sie o Robertinho nie martwie bo nie ma o co- z sezonu na sezon coraz lepiej:) z takiej cichej myszki powoli robi sie prawdziwy "kozak" F1 :P a Alonso jak Alonso on zawsze był groźny tylko troche szczęscia czasem mu brakowało, no ale my tu pierdu pierdu ale i tak wszystko sie okaże po sezonie:) kto gdzie z kim i za ile:)

a teraz trzeba sie do następnego GP przygotowac:)