Gość bobic Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) (zdanie uzytkownika, nie moderatora) Super, jeden wiecej, jeden mniej.... ciekaw jestem tylko czy dotrzymasz zdania. [usunięte przez Admina] Mnie to rybka, wyrzucam podpis, bez tego sobie dam rade. Firma, w ktorej pracuje rowniez. Jeszcze jedno - poprosze Jc, by usunal mnie z funkcji moderatora. Wtedy bede mial rowne prawa jak Wy. Milego Edytowane 1 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Bobic, Mysiek dajcie sobie siana. Przeca można to inteligentnie, jak to między kulturalnymi ludźmi. Popatrzcie jak Figo z Adekdziadkiem załatwili. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 panowie po co te nerwy mnie osobiście ten podpisał ani nie raził ani się jakos szczególnie podobał, ale co fakt to fakt jak ktos płaci za reklame to ma prawo je pokazywać ps. Bobic a Ty nie rezygnuj z funkcji moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Panowie czy was ta jesienna pogoda pogiełą :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Koledzy!zaczął się czas zadumy,zamiast się spierać o przyziemne sprawy,pomyślcie o TYCH co odeszli z FORUM bez możliwości powrotu:mad: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 No przecież nie idzie o tą fotkę tylko o zasady, żadne szanujące sie forum nie powinno byc miejscem przesadnej reklamy, ono powinno przyciągać ludzi na strony czy miejsca gdzie tą reklamę sie umieszcza. Jeśli natomiast zaczyna ona wchodzić na forum zbyt nachalnie to to miejsce przestaje byc wiarygodne i trudno oddzielić co jest opinią a co już reklamą. Ja rozumiem świetnie Myśka - odpowiedź pod tytułem - moja firma zostawia tu kupę kasy to sobie możemy tak robić - jest delikatnie mówiąc niedelikatna i daje do myślenia. A wnioski każdy sobie sam wyciągnąc może. Michał wyciągnął takie, może i pochopnie - szkoda, niestety. Ja mam nadzieję, że nie dotrzyma słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Ja bym proponował aby Darek skrócił sobie nazwiska, bo mi się posty rozjezdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) Chopy, Jesteśmy tutaj nie od wczoraj. Znamy się już trochę i możemy sobie spokojnie na temat pogadać. Każdemu może się jakieś niefortunne sformułowanie wymknąć, ale dajmy na luz. Zacząłem dyskusję o podpisie i nie mysłałem, że pójdzie w tak głupią stronę. Michał (Mihumor) - nie zdażyło sie Tobie nigdy czegoś chlapnąć a potem głupio jest się wycofać ? I dotyczy to wszystkich stron w dyskusji. pzdr misal Edytowane 31 Październik 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 No przecież nie idzie o tą fotkę tylko o zasady, żadne szanujące sie forum nie powinno byc miejscem przesadnej reklamy, ono powinno przyciągać ludzi na strony czy miejsca gdzie tą reklamę sie umieszcza. Jeśli natomiast zaczyna ona wchodzić na forum zbyt nachalnie to to miejsce przestaje byc wiarygodne i trudno oddzielić co jest opinią a co już reklamą. Ja rozumiem świetnie Myśka - odpowiedź pod tytułem - moja firma zostawia tu kupę kasy to sobie możemy tak robić - jest delikatnie mówiąc niedelikatna i daje do myślenia. A wnioski każdy sobie sam wyciągnąc może. Michał wyciągnął takie, może i pochopnie - szkoda, niestety. Ja mam nadzieję, że nie dotrzyma słowa. To moze lepiej zalozyc nick PM SPORT, w ktorym beda same reklamy? W koncu moze mozna cos takiego sobie wykupic. W podpisie nie byla reklama, tylko konkur, w ktorym kazdy moze wziac udzial, o ile jest kobieta powyzej 16 roku zycia. Ale widac nie oplaca sie robic konkursow, naglasniac ich, itp. NIe chce mi sie rozpisywac, bo nie ma sensu glebsza dyskusja. Napisalem do JC z prosba o wycofanie mi usulugi moderatora, bym byl rownorzednym uzytkownikiem forum. A mam nadzieje, ze Mysiek bedzie mezczyzna i slowa dotrzyma. Ot takie moje zdanie, ktore kazdy ma prawo opisac na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) no kur.... panowie moi kochani:) spokojnie mi tu:) wiem ze przymrozek sie robi i kazdy ma nerwy bo korewrwer#423432 kiedy ten snieg spadnie:) ale no co tam podpis jak podpis osobiscie nie widze problemu tym bardziej ze to nie reklama a konkurs:) a ze jest mniej postow no trudno:) panowie wypijcie brudzia na zgode i jedziemy dalej:) Edytowane 31 Październik 2009 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) ..... Napisalem do JC z prosba o wycofanie mi usulugi moderatora, bym byl rownorzednym uzytkownikiem forum. A mam nadzieje, ze Mysiek bedzie mezczyzna i slowa dotrzyma. ..... Mam nadzieję, że żaden z Was nie dotrzyma słowa pzdr misal _________________ Edytowane 27 Styczeń 2010 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Bobic - ja nic nie mialem do twojego konkursu, tylko estetycznie mi sie "plakat" nie podobał ale to kwestia gustu - widocznie mój jest kiepski. Nie wydaje mi sie, żebyś tez go musiał zaraz zdejmować. Mi sie tylko nie spodobała twoja odpowiedź w stronę innego usera - ale może nie umiem czytać ze zrozumieniem, albo jakoś tak niezgrabnie to napisałeś i ja czytam to jakoś inaczej niż wszyscy, mnie to razi a innych nie, tak to już jest. Nie wydaje mi sie tez aby były powody do rezygnacji z funkcji moda. Ktoś Cię poprosił o zmniejszenie, zmniejszyłeś - jest ok, nikt nie pisał byś to wogole zdjął - nie rozumiem twojej nerwowej reakcji. Tak samo jak nie do końca rozumiem tą drugą reakcje ale może ona ma szerszy kontekst. Misial - jasne, że mi sie zdarzało, nie znam nikogo komu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Q...a śniegu im trzeba to im fochy przejdą. Albo Panowie flaszkę se kupcie wypijcie i PAX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 .... Napisalem do JC z prosba o wycofanie mi usulugi moderatora, bym byl rownorzednym uzytkownikiem forum. Bobic!Jesteś właściwy człowiek we właściwym miejscu! Żałuję tylko,że się nie zjawłem w Rogatej! To chyba jakieś przesilenie przedzimowe(tak patrząc,jak się temat rozwija...)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 Mam nadzieję, że żaden z Was nie dotrzyma słowa pzdr misal To jest nas dwóch! Nie ma co się unosić niepotrzebnie:) Panowie... LUZIK!! Zima się zbliża nie ma co się bezsensownie kłócić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 co prawda nie załapałem się na obejrzenie reklamy tego konkursu bo już wszystko jest wycięte przez admina , ale kurcze , w sumie zwykła wymiana zdań ( a po to jest chyba forum) na temat podpisu Bobica powoduje ,że tacy starzy userzy jak Mysiauek i Bobic zaczynają skakać sobie do gardła . Chłopy , dajcie wiśta i proszę nie mylcie honoru z honorką :rolleyes:jak mawia mój znajomy.Kazdy z Was powiedział co swoje , JC zareagował i tyle . A dwa Michały;) już napisały , że nikt z nas nie jest doskonały i czasem coś głupiego palnie , zresztą pewnie nie tylko na forum . Mam nadzieje ,że wszytko szybko wróci do normy , no i Mysiek - nawet nie wygłupiaj się z tym zaprzestaniem forumowej działalności:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 co prawda nie załapałem się na obejrzenie reklamy tego konkursu bo już wszystko jest wycięte przez admina...., JC zareagował i tyle... Nic tu admin nie wycinał, Bobic sam wykasował zawartość w swoim podpisie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 Kazdy z Was powiedział co swoje , JC zareagował i tyle . Aklim, ja nie zareagowałem, bo nie zdążyłem! Też nie widziałem o co poszło! Usunąłem tylko informacje objęte tajemnicą handlową, które ujrzały światło dzienne. I tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 Nic tu admin nie wycinał, Bobic sam wykasował zawartość w swoim podpisie i tyle. no to jeszcze lepiej - punkt dla Bobica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 ... a ja myslalem ze PMS to dotyczy tylko kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Tylko chwile się człowiek zajmie sprawami zawodowymi i nie ma czasu na forum i Taaaaaaaka Jazda. ... A nie ma o co. Coś za długo był spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Panowie śmieszne tyle szumu że ktoś ma za małego laptopa i widzi same reklamy i tyle zazdrości:( Ja tez mam reklame w podpisie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Teraz nie wiem, gdzie ten konkurs jest!? Chciałem córkę zgłosić, a nawet nie zdążyłem przeczytać o co biega w tym konkursie. Poproszę o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Bedzie byc moze na glownej stronie lada dzien Podobno skionline.pl jest patronem medialnym. Edytowane 2 Listopad 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Teraz nie wiem, gdzie ten konkurs jest!? Chciałem córkę zgłosić, a nawet nie zdążyłem przeczytać o co biega w tym konkursie. Poproszę o link. Poczekaj będzie na skionline.pl - podobno jesteśmy partnerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi