Vinc Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Szukam sklepu w którym jest już kolekcja zimowa, a konkretnie chodzi mi o gogle Uvex dla "okularników" czyli modele Orbit Optic, Uvision i Vision Optic. Najlepiej, gdyby sklep był gdzieś pomiędzy Częstochową a Katowicami. Sprawa dość pilna, bo 17 wyjeżdżam na Moelltaler a bez gogli to mi dość ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Wydaje mi się, że widzialem je ostatnio w Makro w Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinc Napisano 9 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Byłem w Makro przedwczoraj. Niestety nie było tych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 (edytowane) Możesz sprawdzić jeszcze w firmie LARIX w Buczkowicach Edytowane 10 Październik 2008 przez RACECARVERR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Możesz sprawdzić jeszcze w firmie LARIX w Buczkowicach Detalu, nie obsługują, ale można zadzwonić i zapytać kiedy można się spodziewać nowej kolekcji w sklepach, bo jak nie ma w paru sklepach to znaczy że importer jeszcze nie rozpoczął dystrybucji i daremne jest dalsze poszukiwanie. Jeżeli są to gogle które pochodzą z zeszłorocznej kolekcji to proponuję zadzwonić do krakowskiej centrali Intersport i tam konsultant ustali na poczekaniu ewentualnie w którym ze sklepów w Polsce mają taki produkt, testowałem to i przyznam że działa to bardzo ładnie, jeśli chodzi o odzież to nawet są w stanie rozmiar podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinc Napisano 9 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 (edytowane) Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi.... i czekam na dalsze Słyszałem coś dzisiaj o trzech sportowych sklepach na Pl. Wolności w Katowicach. Wiecie może coś o nich? P.s. SB... Twój pomysł był przedni... Pani mnie ładnie poinformowała, że są zarówno w Katowicach jak i Sosnowcu... jeszcze raz dzięki Edytowane 9 Październik 2008 przez Vinc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 klikasz i kupujesz http://www.sportmix.pl/?ids=f61e4fa711b40c8e542215e36bc81f6e&dzial=Gogle%20narciarskie&producent=Uvex&grupa=Optic%20performance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi.... i czekam na dalsze Słyszałem coś dzisiaj o trzech sportowych sklepach na Pl. Wolności w Katowicach. Wiecie może coś o nich? P.s. SB... Twój pomysł był przedni... Pani mnie ładnie poinformowała, że są zarówno w Katowicach jak i Sosnowcu... jeszcze raz dzięki Jeśli informowała Cię ,że są to intersport ma opcje wysyłki do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 (edytowane) Możesz sprawdzić jeszcze w firmie LARIX w Buczkowicach I za ta wypowiedz jakis PAJAC !!!!!! mi dał szara kartke i jeszcze bez powodu intersport ,makro to nie reklama nazwy osrodków to też nie ,gościa chyba poje..ło Edytowane 10 Październik 2008 przez RACECARVERR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 I za ta wypowiedz jakis PAJAC !!!!!! mi dał szara kartke i jeszcze bez powodu intersport ,makro to nie reklama nazwy osrodków to też nie ,gościa chyba poje..ło Chyba się mylisz Bartek, to są reputacje dodane od osób które mają mało postów na forum i za nie nie ma jakby punktów, ale są jak najbardziej formą wdzięczności, trzeba jeszcze JC o to zapytać, ja sam mam parę takich, a z komentarzy wynika że zostały dane w dobrej wierze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Chyba się mylisz Bartek, to są reputacje dodane od osób które mają mało postów na forum i za nie nie ma jakby punktów, ale są jak najbardziej formą wdzięczności, trzeba jeszcze JC o to zapytać, ja sam mam parę takich, a z komentarzy wynika że zostały dane w dobrej wierze:) I za ta wypowiedz jakis PAJAC !!!!!! mi dał szara kartke i jeszcze bez powodu intersport ,makro to nie reklama nazwy osrodków to też nie ,gościa chyba poje..ło SB ma rację! Szara kartka to POZYTYWNA reputacja! Tu jest informacja o reputacji (wersja angielska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 (edytowane) To przepraszam bardzo wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze raz przepraszam i dziękuję za tłumaczenia:D Ale to jest Polskie forum i chyba nie muszę tłumaczyć dalej:) ps. a do angli mnie nie ciągnie Edytowane 10 Październik 2008 przez RACECARVERR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 SB ma rację! Szara kartka to POZYTYWNA reputacja! I znowu ja czegoś nie panimaju, ni kumaju. Dawno temu w wątku co jest ciepłe napisałem: że góralska herbatka i dostałem szarą kartkę z comentem....."słaby żart". Ale na szczęście ja jestem tłusty i takie rzeczy spływają po mnie jak woda po gęsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinc Napisano 28 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 Szare kartki ja dałem, ale nie wiedziałem, że są szare Chciałem po prostu podziękować za informacje. Gogle kupiłem w końcu w jakimś małym sklepiku w którym nie spodziewałbym się ich znaleźć. Sprawdziły się znakomicie w zeszłym tygodniu na Molltarenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi