Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Gogle Uvex - sklep

Vinc

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam sklepu w którym jest już kolekcja zimowa, a konkretnie chodzi mi o gogle Uvex dla "okularników" ;) czyli modele Orbit Optic, Uvision i Vision Optic.

Najlepiej, gdyby sklep był gdzieś pomiędzy Częstochową a Katowicami. Sprawa dość pilna, bo 17 wyjeżdżam na Moelltaler a bez gogli to mi dość ciężko będzie :)

Możesz sprawdzić jeszcze w firmie LARIX w Buczkowicach

Detalu, nie obsługują, ale można zadzwonić i zapytać kiedy można się spodziewać nowej kolekcji w sklepach, bo jak nie ma w paru sklepach to znaczy że importer jeszcze nie rozpoczął dystrybucji i daremne jest dalsze poszukiwanie.

Jeżeli są to gogle które pochodzą z zeszłorocznej kolekcji to proponuję zadzwonić do krakowskiej centrali Intersport i tam konsultant ustali na poczekaniu ewentualnie w którym ze sklepów w Polsce mają taki produkt, testowałem to i przyznam że działa to bardzo ładnie, jeśli chodzi o odzież to nawet są w stanie rozmiar podać:)

Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi.... i czekam na dalsze ;)

Słyszałem coś dzisiaj o trzech sportowych sklepach na Pl. Wolności w Katowicach. Wiecie może coś o nich?

P.s.

SB... Twój pomysł był przedni... Pani mnie ładnie poinformowała, że są zarówno w Katowicach jak i Sosnowcu... jeszcze raz dzięki :D

Edytowane przez Vinc

Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi.... i czekam na dalsze ;)

Słyszałem coś dzisiaj o trzech sportowych sklepach na Pl. Wolności w Katowicach. Wiecie może coś o nich?

P.s.

SB... Twój pomysł był przedni... Pani mnie ładnie poinformowała, że są zarówno w Katowicach jak i Sosnowcu... jeszcze raz dzięki :D

Jeśli informowała Cię ,że są to intersport ma opcje wysyłki do klienta.

I za ta wypowiedz jakis PAJAC !!!!!! mi dał szara kartke i jeszcze bez powodu

intersport ,makro to nie reklama nazwy osrodków to też nie ,gościa chyba poje..ło

Chyba się mylisz Bartek, to są reputacje dodane od osób które mają mało postów na forum i za nie nie ma jakby punktów, ale są jak najbardziej formą wdzięczności, trzeba jeszcze JC o to zapytać, ja sam mam parę takich, a z komentarzy wynika że zostały dane w dobrej wierze:)

Chyba się mylisz Bartek, to są reputacje dodane od osób które mają mało postów na forum i za nie nie ma jakby punktów, ale są jak najbardziej formą wdzięczności, trzeba jeszcze JC o to zapytać, ja sam mam parę takich, a z komentarzy wynika że zostały dane w dobrej wierze:)

I za ta wypowiedz jakis PAJAC !!!!!! mi dał szara kartke i jeszcze bez powodu

intersport ,makro to nie reklama nazwy osrodków to też nie ,gościa chyba poje..ło

SB ma rację! Szara kartka to POZYTYWNA reputacja!

Tu jest informacja o reputacji (wersja angielska).

SB ma rację! Szara kartka to POZYTYWNA reputacja!

I znowu ja czegoś nie panimaju, ni kumaju.

Dawno temu w wątku co jest ciepłe napisałem::P że góralska herbatka i dostałem szarą kartkę z comentem....."słaby żart".

Ale na szczęście ja jestem tłusty i takie rzeczy spływają po mnie jak woda po gęsi. :D

• 3 weeks later...