alfredoo Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Szanowna Elita narciarsko - forumowa usadowila sie na terenie topskipass i co tu gadac, nic nie gadac tylko dolaczyc. A dolaczyc to gadac i w miedzyczasie jak sie da na nartach pojezdzic:). Mölltaler Gletscher to na teraz a w pelnej zimie beda inne osrodki i chetnie dolacze (1-2 dni). Mysle o Ankogel i Heiligenblut. Info o wyjazdach jest super, gdyby w planie byly ineresujace mnie osrodki to dajcie mozliwie wczesnie cynk a ja zaplanuje gdzies blizej by na 2 dni dolaczyc. Ankogel bylo by prosto z Gastein przez tunel Malnitz (przedsprzedaz 12 €). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 (edytowane) Fredo wiesz że Ty zawsze jesteś honorowym gościem na naszych wyjazdach. Jak cos tylko planiujemy to zawsze będziesz informowany . Jeszcze kilka foteczek z września Edytowane 9 Październik 2008 przez scatman_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Fredo wiesz że Ty zawsze jesteś honorowym gościem na naszych wyjazdach. Jak cos tylko planiujemy to zawsze będziesz informowany . Jeszcze kilka foteczek z września Honorowym za wiek? nie dziekuje, nie tancze. Nie wkladaj falszywek. Nie wszystko na zdjeciach to Molltaler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Fredo wszystki fotki są z moltallera. Po co mam wkładać inne.A to co widać na szczycie to zczyt obok eissee. Wszystkie te fotki są z września tego roku z Molltiego. Nie Fredo nie na wiek. Ale widzę że zaczynasz i wobec starych znajomych byc agresywny, a to chyba nie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Michał !!! aleś Mi fotkę zrobił :eek: wygląda jakbym już miał dość a wcale że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 (edytowane) Oj Robert, po prostu był to kryzys chwilowy i tej wesji sie będziemy trzymać . A mam jeszcze nasze fotki w wianuszkach na głowie i kilka dobrych motywów. Edytowane 9 Październik 2008 przez scatman_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Post Scriptum ... Zaliczamy kilka zjazdów i na piwko do baru ... W barze śmiechy i zabawa... Hehehe, szczególnie gdy był oglądany filmik z poprzedniego wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Fredo wszystki fotki są z moltallera. Po co mam wkładać inne.A to co widać na szczycie to zczyt obok eissee. Wszystkie te fotki są z września tego roku z Molltiego. Nie Fredo nie na wiek. Ale widzę że zaczynasz i wobec starych znajomych byc agresywny, a to chyba nie jest OK Ja agresywny? do Ciebie?Skatman zobacz jaki jestem grzeczny moze nie elegancki bo sie tylkiem odwrocilem, ale grzeczny napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Michał !!! aleś Mi fotkę zrobił :eek: wygląda jakbym już miał dość a wcale że nie Dla mnie to raczej wyglada, ze lapiesz "drugi oddech" a nie ze dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Fredo a o tym zdjęciu to już prawie zapomniałem że jest No tak było to prawda. Oj działo się wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 molltaler na BIS no to co misiek w czwartek jedziemy zobaczyć czy nam molltala nie zaorali, aaa ty dopiero dołączysz 24.10 z resztą ekipy. może i tym razem znajdzie się jakiś jubilat może solenizant w każdym razie okazja zawsze się znajdzie do wspólnego biesiadowania. a i na nartach też sobie pośmigamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Piter, brak okazji też okazja . Niestety jak już wiesz ja od kilku dni nie palę i nie piję i nie p... Ale zostało mi z rzeczy na p - Przejście Po Pasach Piter, pogoń tych na Molltalku żeby więcej tras pootwierali Do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi