lokiec3 Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Jak w tytule: http://f1.wp.pl/kat,101076,wid,10432476,wiadomosc.html?ticaid=16bc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Jak w tytule: http://f1.wp.pl/kat,101076,wid,10432476,wiadomosc.html?ticaid=16bc4 Trochę szkoda że nie udało się Robertowi przeskoczyć do lepszego zespołu, niby BMW jest w czołówce ale ich bolidą brakuje systematyczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Trochę szkoda że nie udało się Robertowi przeskoczyć do lepszego zespołu, niby BMW jest w czołówce ale ich bolidą brakuje systematyczności... To jest tak, że w obecnym zespole Robert wie co i jak i pojazd też zna dobrze. Jeżeli przeszedłby nawet do Ferrari to początek sezonu podejrzewam, że by nie należał do najlepszych bo wiele rzeczy trza się uczyć od nowa. Moim zdaniem po wygraniu GP Kanady, zespół skupił się na pracach nad przyszłym sezonem bo osiągnęli cel i nie myśleli, że mogą walczyć o mistrzostwo a jak się obudzili to z ręka w nocniku. Ale ja wierzę, że przyszły sezon będzie zakończony na najwyższym podium bo Robert jest bardzo systematyczny i jak pogoni ekipę do roboty to dużo osiągną. Uuuch, ale się nafilozofowałem.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 składy składami a i tak sie pozmienia:) teraz niby wsio wyglada tak poukładane a wiadomo ze tam niezłe rotacje sa i moze sie okazać ze to co jest teraz za 2h jest nieaktualne:), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Trochę szkoda że nie udało się Robertowi przeskoczyć do lepszego zespołu, niby BMW jest w czołówce ale ich bolidą brakuje systematyczności... Nie do konca, sa bardzo systematyczne w ciaglych mankamentach motoryzacyjno - serwisowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 Hehen trochę w tym prawdy jest. Najgorsze że nie zdają sobie sprawy że punkty zdobyte przez Kubice powinni za wdzięczyć jego talentowi który rekompensuje pomyłki mechaników i taktyków. Teraz to nie prędko Kubica trafi do lepszego klubu. O Ferrari można zapomnieć . Ogólnie problem nie tkwi tylko w umiejętnościach Polaka. Kubica niestety nie jest zbyt medialny a F1 to jedna wielka akcja marketingowa. Dlatego np. Santander jest skłonny wyłożyć kosmiczne pieniądze aby wyprawić Raikonena przed czasem i odbić Ferrari od Marlboro tylko pod warunkiem że Alonso będzie dla nich jeździł. Fernando z pewnością jest medialny i pomoże im w promocji. Niestety tak kręci się ten świat i Kubica może na tym stracić i nie rozwinąć w pełni skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 pierdu pierdu tak jak mowilem poczekajmy bo sami wiecie ze tam sie to zmienia co chwile, a co do medialnosci no cos w tym jest ale przynajmniej nie jeździ w zawodach po pijaku i nie pije w trupa jak to pewien fin robi:), Roberta doceniaja za umiejętnosci i ja osobiscie mam nadzieje ze jest w tym całym swiecie f1 paru ludzi ktorzy go docenia za umiejetnosci a nie za medialnosc bo debila przed kamerami i w swietle fleszy to moze kazdy zrobic poczawszy ode mnie a na każdym z was koncząc:), no ale tak jak amber mowi niestety kasa tam rządzi a nie prawdziwe umiejętnosci co z tego ze jestes mega zajebisty kierowca jak nie będziesz umiał się wypromować to chyba takie błędne koło jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 ...Roberta doceniaja za umiejętnosci i ja osobiscie mam nadzieje ze jest w tym całym swiecie f1 paru ludzi ktorzy go docenia za umiejetnosci a nie za medialnosc... Większość ludzi świata F1 bardzo cenią Kubice jako wspaniałego, utalentowanego kierowcę ale niestety to nie oni decydują o kasie. Sponsorzy mają inne priorytety no i właśnie patrzą na medialność. Faktem jest (opartym paroma przykładami) że zawodnik który kręci znacznie gorsze czasy ale może zwiększyć oglądalność np. w Chinach, może zastąpić w stawce szybszego kierowcę. Dziwne, okrutne ? no niestety KASA ! A Kimi akurat jest jednym z tych kierowców którzy są uznani i docenieni za umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 no ale moze ktos z tych mających duze portwele nie patrzy tylko na jakąś mega medialnośc:) jest nadzieja amber:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 Nadzieja jest zawsze Jakby co wspomożemy jako forum BMW Skionline F1 Team :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 Nadzieja jest zawsze Jakby co wspomożemy jako forum BMW Skionline F1 Team :D no i na dodatek tam z kasą kiepskawo w f1 bo tam banki sponsoruja:P to jak znalazł dam im moje 2 zł a nadzieja to umiera ostatnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Kryzys najwyrazniej kryzys daje o sobie znac w sporcie-F1 ma klopoty-teamy mysla o wycofaniu sie http://f1.wp.pl/kat,48594,title,BMW-i-Mercedes-rozwazaja-odejscie-z-F1,wid,10809480,wiadomosc.html?ticaid=17703 :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi