Gość scatman_wawa Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 No niestety Jahu, Robalku i Berry, ja tym razem o tydzień później jadę czyli 24 . A co do kosztó to dokładnie tak jak Robalek przedstawił, jak sie nie przesiaduje na piwie w knajpie to za 500 PLN można cały wyjazd obgonić . A z oświadczeniem to chodzi o to żeby mieć kogoś do pary, bo wtedy topski wychodzi 370 a nie 450 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Jeżeli chodzi o karnet całosezonowy na Karyntię i Osrtirol są oferty pakietowe i np dla pojedyńczej dorosłej osoby taki karnet kosztuje 455 e, a w pakiecie dla 2 osób już tylko 770 jednak jest taki wymóg że mają to być osoby nie przypadkowe. Więcej tu:http://www.topski.at/?arid=6866&jid=WI&siid=1918&cfg=redirect Ale oprócz oświadczenia to musi tą jedną połowę zapłacić, więc trzeba szukać kobitki, która chcę taki skipas nabyć. Dobrze rozumuję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Ale oprócz oświadczenia to musi tą jedną połowę zapłacić, więc trzeba szukać kobitki, która chcę taki skipas nabyć. Dobrze rozumuję?? i tu pojawia się problem :-))))) dobrze rozumujesz...:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Polskich jak polskich...... Chcesz powiedziec Bugi ze jak bedziesz we Wrocku "grzal dupsko" przy grzejniku w weekend to sie do Spindla nie ruszysz ??:eek: Bracie mow mi ino kery jadymy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość januszb Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 stajesz przed kasą z żoną/córką/przypadkowo poznaną kobietą/koleżanką itd. :-))) i mówisz, że chcesz karnet partnerski, czy jak go tam zwał :-))... Dostajecie do podpisania oświadczenie o wspólnym mieszkaniu i to tyle... Oczywiście wszystko odbywa się przy serdecznym uśmiechu Pani z okienka :-))... dokładnie tak jak napisał poważniej sb wyżej, a ja niżej mniej... :-)) wieczorem należy obowiązkowo ten związek skonsumować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 wieczorem należy obowiązkowo ten związek skonsumować :-)))) o tym nic nie wiem, ale na stoku jakoś tak się porobiło, że większość par karnetowych widziałem razem...:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 Namawiałem dzisiaj Witusia żeby jechać jeszcze w październiku i nabyć takie cudo. Ale pie..eeeeer......niczę bo jakby tak Wituś chciał skonsumować taki "związek" :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 Namawiałem dzisiaj Witusia żeby jechać jeszcze w październiku i nabyć takie cudo. Ale pie..eeeeer......niczę bo jakby tak Wituś chciał skonsumować taki "związek" :eek: no no to był by ciekawy precedens :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 Namawiałem dzisiaj Witusia żeby jechać jeszcze w październiku i nabyć takie cudo. Ale pie..eeeeer......niczę bo jakby tak Wituś chciał skonsumować taki "związek" :eek: To pier...e nie jadę z wami, jak chrapiecie w duecie to już znam i się przyzwyczaiłem, ale jak.... to już jest ponad moją mocną psychikę :eek: Wypisuje się z teamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 sławek ziólek naparz sobie i nie marudz bo masz przynajmniej opere za darmo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 i nie marudz bo masz przynajmniej opere za darmo:D Bugi, bo az nie moge nie zapytac - czyzby ktos z tego team-u zaciagal falsetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eles Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 czesc chlopaki i dziewczyny, poruszyliscie kilka bardzo interesujacych watkow pobocznych ale chcialem na moment powrocic do pierwszego watku czyli samego wyjazdu. Jak do tej pory nie bylem nigdzie dalej niz na Chopoku a zeszla zime spedzilem w kolejkach w Bialce i Zakopcu. W tym sezonie chcialbym zobaczyc cos wiecej i to najlepiej jeszcze w pazdzierniku lub listopadzie bo zaczynam odczuwac pewnego rodzaju chcice..chyba wiecie o co mi chodzi. Mieszkam w okolicach Katowic.Czy do wyjazdow ktore organizujecie mozna sie jakos dolaczyc czy pomimo ich niekomercyjnosci sa one raczej zamkniete dla gosci...?Nie oczekuje od razu miejsca w czyims samochodzie czy lozku czy gdziekolwiek indziej Formula tych wyjazdow czyli maxymalizacja czasu na stoku to jest to czego zawsze szukalem..dzieki z gory za odpowiedz i pozdrawiam was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 (edytowane) czesc chlopaki i dziewczyny, poruszyliscie kilka bardzo interesujacych watkow pobocznych ale chcialem na moment powrocic do pierwszego watku czyli samego wyjazdu. Jak do tej pory nie bylem nigdzie dalej niz na Chopoku a zeszla zime spedzilem w kolejkach w Bialce i Zakopcu. W tym sezonie chcialbym zobaczyc cos wiecej i to najlepiej jeszcze w pazdzierniku lub listopadzie bo zaczynam odczuwac pewnego rodzaju chcice..chyba wiecie o co mi chodzi. Mieszkam w okolicach Katowic.Czy do wyjazdow ktore organizujecie mozna sie jakos dolaczyc czy pomimo ich niekomercyjnosci sa one raczej zamkniete dla gosci...?Nie oczekuje od razu miejsca w czyims samochodzie czy lozku czy gdziekolwiek indziej Formula tych wyjazdow czyli maxymalizacja czasu na stoku to jest to czego zawsze szukalem..dzieki z gory za odpowiedz i pozdrawiam was serdecznie Oczywiście miejsca wolne w samochodach i na kwaterach są... Edytowane 8 Październik 2008 przez JC Naruszenie zasad forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eles Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 (edytowane) . Dziekuje..wszystko zaczyna mi sie powoli krystalizowac i najwazniejsze ze wiem do kogo uderzyc o dalsze informacje.. pzdr Edytowane 8 Październik 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 (edytowane) Naruszenie zasad na forum Edytowane 8 Październik 2008 przez JC Naruszenie zasad na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 Ukryta promocja ... Panowie instruktorzy! Proszę nie reklamować własnych działalności pod przykrywką pomocy innym w wyjazdach. Podawanie konkretnych terminów jest już dużą przesadą! W związku z tym wszystkie posty tego typu będą usuwane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 Panowie instruktorzy! Proszę nie reklamować własnych działalności pod przykrywką pomocy innym w wyjazdach. Podawanie konkretnych terminów jest już dużą przesadą! W związku z tym wszystkie posty tego typu będą usuwane! Tak jak napisałem na priv, informacje zamieszczane tutaj PRZEZE MNIE nie mają charakteru komercyjnego, a mam wrażenie, że wszelkie inicjatywy promujące wspólne wyjazdy ożywiają forum... To oczywiście tylko moje prywatne zdanie (tak jak MOJE wyjazdy o których tu piszę odbywają się prywatnymi samochodami za rzeczywiste koszty paliwa i winiet) O tym, czego tu nie reklamuję nie napiszę, bo to dopiero byłaby reklama :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi