kamilbee Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 Witam, Z góry dziękuję za sugestie. Chce sobie kopić narty ale nie wiem jakie, cena do 1200zł. Jeździłem na dynastarach 08 team skis 150cm ,ale wyrosłem z nich i są dla mnie za wolne itd. Chciałbym aby narty były z firmy fischer albo blizzard: dosyć szybkie, miały promień skrętu między 14 a 17m. Nadawały się do jazdy po przygotowanych stokach jak i po puchy. Mój poziom według skali to: 7. Bez problemów łączysz serie skrętów prowadząc narty równolegle i większość czarnych tras nie sprawia Ci żadnego problemu. Bardziej strome i pokryte lodem stoki sprawiają, że tracisz trochę ze swojego stylu, ale potrafisz dotrzeć na dół w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 RC4 race to jeden z wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 No, tylko troche promien nie ten i w puchu moze byc "srednio" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbee Napisano 5 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 A konkretnie jaki model RC4 bo jest kilkanaście:) Czy jeszcze jakieś polecacie niekoniecznie na puch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 Podejrzewam ze bugajson mial na mysli RC4 Race RC - szybkie, promien sie zgadza (170 - 17m), jak najbardziej nadaja sie do szybkiej jazdy na przygotowanych stokach ale w puchu to juz tak nie bardzo - narta dosc sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 Podejrzewam ze bugajson mial na mysli RC4 Race RC - szybkie, promien sie zgadza (170 - 17m), jak najbardziej nadaja sie do szybkiej jazdy na przygotowanych stokach ale w puchu to juz tak nie bardzo - narta dosc sztywna. dokladnie takie mialem na mysli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbee Napisano 6 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 A polecacie coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 kamil najlepiej będzie dla Ciebie jeżeli pojedziesz kajś na narciochy i postestujesz pare modeli co z tego ze podamy ci jescze 30 innych modeli nart a tobie i tak one nie "siądą" te które podaliśmy sa ok no i moze cos z rosoła i dynastarka:P ale to Bobic musi ci pomoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi