alfredoo Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Dzisiaj przyszły do mnie Tecnici Dragon 110 UF kupione na ebayu.de. Sprawdzę je 7-11.11 , to coś napiszę. Pozdrawiam A gdzie to sie marczello wybierasz miedzy 7 a 11 listopada? Moze ja bede gdzies w okolicy to sie wybierzemy w muldy. Piszesz, ze je uwielbiasz ja tylko lubie to wystarczy zeby razem pojezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 A gdzie to sie marczello wybierasz miedzy 7 a 11 listopada? Moze ja bede gdzies w okolicy to sie wybierzemy w muldy. Piszesz, ze je uwielbiasz ja tylko lubie to wystarczy zeby razem pojezdzic. A gdzie będzie Alfi ? Może i ja będę w okolicy ? Wybierzemy sięna rekreacyjne zjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 A gdzie to sie marczello wybierasz miedzy 7 a 11 listopada? Moze ja bede gdzies w okolicy to sie wybierzemy w muldy. Piszesz, ze je uwielbiasz ja tylko lubie to wystarczy zeby razem pojezdzic. Jeden dzień Soelden, dwa dni Stubai i jeden dzień Pitztal. Na muldach sie wychowałem, na stoku Rymarz na przeł.Jugowskiej w Górach Sowich.Kiedyś to był tam hardcore. Bardzo lubie muldy i chętnie szukam takich atrakcji na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Napiszcie obaj poprzednicy gdzie i kiedy bedziecie bo macie rezerwacje noclegow tak? Ja z kolei bede 7,8,9,10 Sölden a 11 Pitztal. Dla spotkania w muldach /marczello/ i restauracja /mysiauek/ moge te dni pozamieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 21 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Rezerwacje juz opłaconą mamy w NEUSTIFT.Plan jest taki aby 8.11 Soelden ,9-10 Stubai ,aPitztal bedziemy ostatniego dnia 11.11.08. Takze planów nie musisz zmieniać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 restauracja /mysiauek/ moge te dni pozamieniac. Ech niestety, żadna z Waszych lokalizacji. Kaprun i trochę jazdy, trochą zabawy, basenik i te sprawy. Czyli kumulacja przyjemności w pierwszym tygodniu zasłużonego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Jeden dzień Soelden, dwa dni Stubai i jeden dzień Pitztal. ja będę od 09.11 do 14.11 na Stubaiu ( jak się nic nieprzewidzianego nie przydaży tfu,tfu...) więc może się gdzieś skrzyżują nasze ślady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Na muldach sie wychowałem, na stoku Rymarz na przeł.Jugowskiej w Górach Sowich.Kiedyś to był tam hardcore. Bardzo lubie muldy i chętnie szukam takich atrakcji na stoku. Teraz to jest tam maly extreme jak na nocnej nie wszystkie latarnie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 marczello, a jak wrażenia z użytkowania dragonów 110 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi