Homar Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Agnieszka Gąsienica jest na 30 i będzie startowała w drugim przejeździe. Karasińska 51. Świetnie pojechała Lara Gut startująca z 37 numerem - jest 4 ze stratą 0,82 do prowadzącej. LAra owszem świetnie ale Agnieszka na w wynikach FIS jest 31 nie oglądałem pierwszego przejazdu, mam nadzieje że RaiSport ogarnie transmisje drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 LAra owszem świetnie ale Agnieszka na w wynikach FIS jest 31 nie oglądałem pierwszego przejazdu, mam nadzieje że RaiSport ogarnie transmisje drugiego Na Eurosporcie na być relacja z drugiego przejazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Na Eurosporcie na być relacja z drugiego przejazdu! 12.45-szkoda,że bez Polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Jest na 30 miejscu. Została zdyskwalifikowana zawodniczka z nr 8 Tessa Worley (FRA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Hosp miała jakieś chyba krótkie narty (?). Takie jakieś dziwne wrażenie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Agnieszka 26. SUUUUUUUEEERRRRRR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 (edytowane) No i pierwsze zawody PS z sezonie 2008/2009 za nami:) Brawa dla Agnieszki za 26 miejsce i 5 pkt w klasyfikacji! Świetnie zaprezentowała się 17 letnia Lara Gut zajmując 5 miejsce:) 1. Kathrin ZETTEL 2.22.09 2. Tanja POUTIAINEN +0.98 3. Andrea FISCHBACHER +1.48 26. AgnieszkaGASIENICA DANIEL +4.59 Jutro zawody panów, retransmisja na Eurosporcie o 18:30! A 15 i 16 listopada zawody w Levi:) Edytowane 25 Październik 2008 przez szparaa dopisek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 (edytowane) Przydatny nowy adres dla kibiców: http://www.fisalpineworldcup.com/ Wyniki giganta kobiet Edytowane 25 Październik 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Przepraszam w takim razie marku mój błąd szkoda że Aga w drugim przejeździe byłą lepsza tylko tak naprawde od jednej zawodniczki ale i tak to wielki sukces i fajnie by było gdbyby cały ten sezon wygladał podobnie a jak nie to ewentualnie lepiej ) PS. Na nastepne zawody Pań przyjdzie nam troche poczekać niestety ale od Levi sie zacznie jazda na dobre chociaż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Homek pamiętasz jak prorokowaliśmy i Larze? No , ale jest dobra i ta frajda z jazdy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 czekam na Wasze opinie zjazdu naszej zawodniczki,znacie się lepiej-instruktorzy i zawodnicy.Dla mnie ok technicznie,ale tylko dla mnie..!!Podobał mi się komentarz komentatora zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 czekam na Wasze opinie zjazdu naszej zawodniczki,znacie się lepiej-instruktorzy i zawodnicy.Dla mnie ok technicznie,ale tylko dla mnie..!!Podobał mi się komentarz komentatora zawodów. ja tam jestem laik , ale wg mnie jej drugi przejazd ( pierwszego nie ogladałem) był Ok . Zaczęła bojowo , na tym stromszym trochę ją "stawiało" na bramkach , ale bez większych wpadek dojechała do mety i to chyba było dla niej najważniejsze. Pierwsze koty za płoty i oby w kolejnych zawodach było coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Panowie i tylko 2 sek w plecy od najlepszych a nie tak jak jeden pan na olimpiadzie (chyba było 6 sek i pozazywali go jako maskotkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 ja tam jestem laik , ale wg mnie jej drugi przejazd ( pierwszego nie ogladałem) był Ok . Zaczęła bojowo , na tym stromszym trochę ją "stawiało" na bramkach , ale bez większych wpadek dojechała do mety i to chyba było dla niej najważniejsze. Pierwsze koty za płoty i oby w kolejnych zawodach było coraz lepiej No tak ja też to widzę..ale może są uwagi. Z tego co było widać było dobrze,ale słaby czas..ja nie wiem jakie duże błędy mogły to spowodować,bo na ściance wydwało się dobrze.Dlatego myslałem ,że znawcy tematu na spokojnie,oczywiście nie złośliwie ocenią przejazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 RAI Sport Live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Ale sie Eurosport wysilil. O18 pol godziny relacji z drugiego przejazdu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Niemieckie alpejki straciły sprzęt - Z piwnicy hotelowej wyniesiono w nocy z piątku na sobotę sprzęt narciarski należący do Carolin Fernsebner, Niny Perner i Fanny Chmelar. Straty wynoszą wiele tysięcy euro. Na stoku w sobotnie przedpołudnie ukradziono także kijki należące do Marii Riesch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Maciek nie dojechał... Bydlinski wypadł tam gdzie połowa zawodników po wyżej 60 numeru... ale góre jechał całkiem odważnie choć tyle 12.45 drugi przejazd transmisja na Rai Sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Albrecht 1 Cuche 2 Ligety 3 Raich4 Tak to wygląda po 2 przejeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Maciek nie dojechał... Bydlinski wypadł tam gdzie połowa zawodników po wyżej 60 numeru... ale góre jechał całkiem odważnie choć tyle Chciał jechać odważnie, ale była to raczej walka z żywiołem, zacząłem się bać żeby mu nóg nie pourywało, bo w takie turbulencje mu narty wpadały:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Czyżby sie zapowiadał sezon szwajcarów ?? Miller w drugim przejeździe nie zachwycił, bardzo ładnie pojechał Ted dziwi tylko postawa tych zasłużonych juz raczej austryjaków Matt - wielki błąd na garbie kosztował jakieś 20 pozycji a Rainer też co bramke spadał z lini... a w dziesiątce młoda austryjacka krew Shoerghofer - to raczej nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 A tak w ogóle dzisiaj w Soelden można było zaobserwować ciekawe zjawisko. Dwóch zawodników(z końcówki stawki) pojechało bez kijów, kije posłużyły im jedynie do wybicia z bramki i tam je porzucili a dalej jechali bez kijów, wyglądało to bardzo podobnie jak slalom carvingowy. Wiecie coś z tego:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 miałem dodawać to samo pytanie... zachodziłem we łeba po co im to było i to jesli sie nie myle to Larson tak zrobił m.in w każdym bądź razie to raczej srednio pomocne wiec przy pierwszym uznałem że mu sie wypieły (leki) ale jak drugi zrobił to samo... komentator powiedział że gigant jest luźno ustawiony... przy krętym to by coś dawało a tak ? a na dodatek ani jeden ani drugi nie dojechał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 .....a na dodatek ani jeden ani drugi nie dojechał ;/ Jak to, ten pierwszy startował bodaj z 52 numerem a dojechał na 33 miejscu!! czyli lepszy czas miał od Hermanna który po I przejeździe uklasyfikował się na 35 miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 Przepraszam mój błąd ale dalej nie jestem w stanie ogarnąć co im to dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi