mysiauek Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 No.... na starcie ich zobaczymy, a czy na mecie..... SB, a kto powiedział, że na starcie - narazie chłopaki powiedzieli: "w TV" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 SB, a kto powiedział, że na starcie - narazie chłopaki powiedzieli: "w TV" Tego to też nie wiesz, bo jak akurat w tym czasie bóg Listkiewicz może chcieć w tym czasie orędzie do narodu wygłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 Panowie wymagajmy przynajmniej średnich , dolno średnich poziomów naszych reprezentantów w zawodach w których startują ! Zdaję sobie sprawę że daleko nam do alpejskich krajów, no ale choć troszkę można wymagać. Bo jak nie to po jakiego diabła nam ten PZN? PS. przynajmniej tak jak skoczkowie , widać ich...(nie licze Adama!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 Przygotowania kadry do PS w Soelden: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_newsa=5397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 Jak co roku stacje tv dają ciała z transmisją, na którą wszyscy narciarze szczególnie czekają na początku sezonu; EuroSport i Polsat Sport opublikowały program na 25/10 i nie ma tam nic o narciarstwie alpejskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 18 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 Bończa, czy inne zawody tj. nie z Austrii, będą pokazywane w Eurosporcie1? Wiadomo już coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 Właśnie nie mam żadnej informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 Przykre,ale nie będzie transmisji PŚ z Solden w Eurosporcie i Eurosporcie2,znalazłem tylko w ORF 1.RAI też nie pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 Szajse na zdf i ard też nic. Pozostają słoweńcy i rai sport. Ale na rai zawsze po 22 nigdy na żywo . Może jeszcze zmienią ramówkę ?.Pozdrawiam Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 (edytowane) Przykre,ale nie będzie transmisji PŚ z Solden w Eurosporcie i Eurosporcie2,znalazłem tylko w ORF 1.RAI też nie pokaże. Na szczęscie mam ORF1:) tylko ze bede musiał poświęcić na te zawody wykłady na uczelni:) Ale faktycznie ze jest to przykre, inauguracja PS i nie ma relacji:( Kurde! Jednak nie mam ORF 1:( Edytowane 20 Październik 2008 przez szparaa dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 No właśnie... tak myslałam. Czy jest ktoś kto ma ORF1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Transmisja jest na Eurosporcie ..... tylko na niemieckim. Podaję link do programu na 25.10. http://yahoo.eurosport.de/tvschedule_clng1_day5.shtml 9.45 pierwszy przejazd, 12.45 przejazd drugi. Z tego co kojarzę to eurosport de jest ogólnodostępny i niekodowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Swistaki podobno maja to dawac na SF2. Moze bedzie transmisja w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Polska strona EuroSport podaje, że transmisja będzie - także OK. http://consumer.eurosport.pl/home_day5.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 No to jeszcze nie tak żle ale nie raz się okazywało że w planie coś było a w realu nie było. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 No to ekstra,ale w programie dalej GP Moto w Walencji.Eurosport i Eurosport .de to ta sama stacja..Bądzmy dobrej myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 PS w Eurosporcie Dzwonił do mnie Tomasz Kurdziel i przekazał, że w najbliższą sobotę i niedzielę będzie racjonował dla nas na antenie Eurosport giganty z Soelden. Przekazał także optymistyczną informację, że Eurosport będzie transmitował wszystkie zawody z Austrii, czyli zobaczymy także nocny slalom w Schladming oraz zawody w Kitzbuehel. Ja tylko dodam, że wyniki Live będzie można śledzić w dziale Sport: gigant kobiet:http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=5208 gigant mężczyzn: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Dzwonił do mnie Tomasz Kurdziel i przekazał, że w najbliższą sobotę i niedzielę będzie racjonował dla nas na antenie Eurosport giganty z Soelden. Przekazał także optymistyczną informację, że Eurosport będzie transmitował wszystkie zawody z Austrii, czyli zobaczymy także nocny slalom w Schladming oraz zawody w Kitzbuehel. Ja tylko dodam, że wyniki Live będzie można śledzić w dziale Sport: gigant kobiet:http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=5208 gigant mężczyzn: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=143 No to świetnie!:D A powiedziałeś mu żeby pozdrowił na antenie wszystkich skionlinowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 No to świetnie!:D A powiedziałeś mu żeby pozdrowił na antenie wszystkich skionlinowców? Bo jak nie to....... Mamy kilku krewkich na tym forum i może być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Nareszcie!!! Jak pamiętam to już ładnych kilka lat Eurosport nie miał praw do transmisji zawodów z Austrii i co roku musiałem kręcić anteną przez pół nieba żeby coś uchwycić. W tą sobotę nareszcie bezstresowo (oj żebym nie wykrakał) Tym co nie są na bierząco dam jedną radę. Jak planujecie oglądanie zawodów w Eurosporcie to upewnijcie się na stronie Fis-u o której tak naprawdę zaczynają się zawody. Eurosport potrafi zrobić sobie jaja. Np. zawody startują o 10.00 a w Eurosporcie transmisja jest o 11.00 bo wcześniej akurat jest biathlon albo inny tenis. Ale jak się biathlon skończy przed czasem to nie poczekają do 11.00 tylko dają wcześniej i jak sobie człowiek włączy o 11.00 to się załapie na samą końcówkę. Nabrałem się tak już kilka razy i nieźle się wkurzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 ...inna inszość że czasami nie podają w programie czasu w naszej strefie czasowej tylko o h przesuniętej dlatego zawsze sprawdzam o której na ORFie zaczynają relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 To też, ale do tego już przywykłem i na to mam baczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thunder Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 A propos eurosportu to rzeczywiście często bywa tak, że transmisje są poprzesuwane i to można zrozumieć bo czasami nie da się przewidzieć ile dane wydarzenie potrwa. Najgorzej, jak zamiast porządnej transmisji lajf puszczą sobie jakieś eurogole, skaczące konie albo dziadków w białych czapeczkach próbujących trafić sobie fajansową piłeczką do dziury na łące. PS. Biathlon jest chyba najciekawszym sportem zimowym i jak go puszczają to nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Linki do kamerek na trasie PS: Start: http://ext.soelden.com/livecams/s_schneid/s_schneid06.jpg i obrazek: I meta: http://ext.soelden.com/livecams/s_schneid/s_schneid05.jpg Obrazek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 W tamtym sezonie oglądałem kilka zawodów na tej stronie: http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=other Być może w tym też co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi