Webmaster Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Informuję, że nastąpiła zmiana w systemie logowania. Dla bezpieczeństwa użykowników skionline.pl oraz z planowanymi zmianami, system sprawdza teraz czy dane podane przy logowaniu wprowadzone są prawidłowo. Jeżeli dane nie zostaną zweryfikowane login zostanie usuniety z listy. Jeżeli kogoś login został usuniety bardzo proszę o ponowne zalogowanie. Webmaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich No, no, no Jacku, ciekawe rzeczy sie tutaj zaczynają dziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich Już kiedyś na ten temat rozmawialiśmy na forum. Jako, że troszkę strona będzie się zmieniać muszę weryfikować użytkowników. Powiem Ci, że tych xxx jest wielu. Może to też dotknąć "starych" bywalców, tak że przepraszam za konieczność ponownego logowania. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich Dobra, ja też nie znoszę chamstwa na forumach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich cenzura ach cenzura... przynajmniej wyeliminuje się posty typu :ta xxx nie nadaje się na instruktora ,nie powinna tam być ,to stara xxx itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich No tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich Ponowne logowanie to pikuś i dobrze zrobiłeś Jacku. Nie wiem tylko, dlaczego wyświetla mi się tylko jedna wiadomość, a nie cały wątek ? Może ja jakiś tepy jestem, bo trzeba coś poczarować w ustawieniach, ale jeszcze na to nie wpadłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich nie martw się Misiu początki zawsze są trudne...)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich Dobra, dobra ... już wpadłem na to ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Komunikat dla wszystkich no widzisz jakie to proste...cieszymy się Twoim szczęściem...)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi