ARI Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Wita szanowne i doświadczone koleżeństwo Doradzcie proszę gdzie jechać na przełomie listopada i grudnia na narty. W ubiegłym roku świetnie mi doradziliście żeby pojechać na Stubai - było ekstra - to gdzie teraz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Wita szanowne i doświadczone koleżeństwo Doradzcie proszę gdzie jechać na przełomie listopada i grudnia na narty. W ubiegłym roku świetnie mi doradziliście żeby pojechać na Stubai - było ekstra - to gdzie teraz ??? Termin wybrałeś akurat taki że na chwilę obecną ciężko powiedzieć gdzie, bo najpewniejsze będą ośrodki lodowcowe, a jak by się zima na dobre rozkręciła to mogą to być wszystkie pozostałe, tak że wydaje mi się że jeszcze masz sporo czasu z podjęciem decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 1 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Dzięki - wiedziałem ze na Ciebie mogę zawsze liczyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość budzioch Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 proponuje region Val di Fiemme, wejdz na funfan.pl maja tam oferte w tym czasie, ja z nimi jade 3 rok z rzedu i moge polecic kazdemu. super instruktorzy, apres ski, transport, male grupy szkoleniowe. ja jestem instruktorem, a i tak jezdze jako uczen w grupach bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi