zimawojtek Napisano 23 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 Na szczęście nie na lajfie. Radio Kraków- jeszcze nie wiem kiedy- mam mieć cynk. Jeszcze poszedł artykuł do Rzeczpospolitej na ten sam temat. Normalnie się udzielam jak szalony:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 to co ? postawisz po piwku tym co pomagali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 Aklim po piwku..hm fajnie ,ale nie chcę by mi Dynastary moje spalili:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 zgadza się - kask to podstawa, ale nie wszyscy mają takie zdanie.. ;/ dużo narciarzy w dalszym ciągu jeździ bez kasku np. tutaj o tym jest mowa: http://www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=94391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Parę latek minęło;) i chyba nasz forumowy koleżka napisał tekst do Rzepy o doborze sprzętu. Artykuł Rzeczpospolita Nie wiem, ale chyba się nie mylę, że to zimawojtek jest autorem? Audycji radiowej, o której była mowa na początku nie słyszałem, artykuł OK. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi