Gość berry Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Ja nie wiem jaki Ty masz interes w wyważaniu otwartych drzwi, ale widzę, że można prosić kulturalnie i niewiele to daje... Poproszę adm. o skasowanie Twojego posta... Widzisz... Jak taki link widnieje na forum, to tak się składa, że mam wówczas więcej wejść na stronę... No chyba, że taki jest Twój cel... Żeby mi przysporzyć wejść na stronę... Proszę skasuj link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Chyba nie bardzo jesteś. .. chyba nie za bardzo jesteś.., w końcu kto wrzucił tego linka?, sprawdź poniżej.. - mojego posta również prosze o usunięcie .., bo kwestia jest chyba jednoznaczna.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Panowie, gestie tego zostawiam Jackowi. Ja bym usunal, bo nie lubie "niezrecznych sytuacji", ale nie mnie decydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Panowie, gestie tego zostawiam Jackowi. Ja bym usunal, bo nie lubie "niezrecznych sytuacji", ale nie mnie decydowac. :-))) ale to mój link... to chociaż może linka usuń :-)), skoro autor nie potrafi... już do Bończy o tym pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 JA BYM USUNĄŁ CAŁEGO POSTA, nie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 JA BYM USUNĄŁ CAŁEGO POSTA, nie linka no to dawaj... bo to jakaś twarda sztuka :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi