Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Molltaler 15 października

Gość berry

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!!

To niekomercja, więc wrzucam:

15 października wieczorem jadę na Molltal i mam dwa wolne miejsca w samochodzie, więc zapraszam...

Powrót 26 października busem, albo ciut później ze mną...

Pozdrawiam

2 tyg. wypad :eek: niezle.

Juz zadrosze mogacym zglosic kondydatury :mad:

W kazdym razie info wspaniale - daj znac jak bedziesz mial wypad tygodniowy :)

Pozdrawiam

Na krótszy to Ci mogę na priv podesłać, bo to już podejdzie pod komercyjne... daj znać...

A że dwa tygodnie... Ja tam zamierzam mieszkać :-)), tylko trochę mi się wyjazd na dłużej opóźnia... prawdopodobnie od listopada będę tam już na stałe :-))))

2 tyg. po tej samej trasie??? No, nie wiem czy tak fajnie.

Jak to ktoś ma w podpisie (chyba robak):

żeby minusy nie przesłoniły wszystkich plusów...

Ja :-)) wolę dwa tygodnie jazdy na jednej trasie (są dwie gwoli ścisłości :-)) niż dwa tygodnie niejazdy na kilku :-))

Gość scatman_wawa

Witam.

Berry, nie wiem czy widziałeś ale w poniedziałek robili rozruch krzesła do jeziorka, więc na ten wyjazd będą już raczej czynne kolejne trasy.A i ratraki coś rzeźbiły na trasce do jeziorka. Myślę zatem że będzie jeszcze fajniej.

Witam.

Berry, nie wiem czy widziałeś ale w poniedziałek robili rozruch krzesła do jeziorka, więc na ten wyjazd będą już raczej czynne kolejne trasy.A i ratraki coś rzeźbiły na trasce do jeziorka. Myślę zatem że będzie jeszcze fajniej.

No właśnie ja to widziałem już ostatnio... naśnieżanie, ratraki itd.... Myślałem, że jeszcze w poniedziałek uda nam się zjechać do krzesła... :-))) teraz nadrobimy :-)

Wynika, ze jazda byla na trasie 1,2(3) czy 2 i 3?

a do jeziorka trasy 5,6,7 byly nieprzygotowane?.

Zlebu Skatmana nie mozna bylo zrobic?

wystawcie jakies zdjecie z gornego kreta na gondole please.

Dalo się jeździć tylko na niebieskiej i czerwonej wzdłuż górnej kanapy i jeszcze na wysokości owej kanapy po jej lewej stronie, do mniej więcej połowy długości...

Do kreta jeszcze długo nie będzie można zjechać, bo poniżej reatauracji prawie nie ma śniegu, a już na pewno poza trasą... żleb scatmana goły jak święty turecki...

Gość scatman_wawa

Fredo witaj.

Niestety tylko góra było do jeżdżenia. Mój żleb :) był prawie bez śniegu. Za trasą tylko ze szczytu pojechaliśmy w 3 osoby i dało się :). Śnieżek za trasą głęboki na jakieś metr, sądząc po tym ile kika dało się wbić w śnieg. Fotkę wstawię jutro :)

Pozdrawiam.

Dalo się jeździć tylko na niebieskiej i czerwonej wzdłuż górnej kanapy i jeszcze na wysokości owej kanapy po jej lewej stronie, do mniej więcej połowy długości...

Do kreta jeszcze długo nie będzie można zjechać, bo poniżej reatauracji prawie nie ma śniegu, a już na pewno poza trasą... żleb scatmana goły jak święty turecki...

To dobrze, ze nie pojechalem, bo bylby to bardzo drogi wyjazd.

Wyobraz sobie 6/7 razy 3€ (chyba nie podrozalo) to ok 20 eurasow

razy 5 dni to 100€ a slonce juz nie opala.

Gość scatman_wawa

Fredo, staniało nawet bo tylko 2,90 kosztowało :). A słońce opalało naprawdę. Mordeczkę mam spaloną :)

No ale Ty byś się nie najeździł :(. Jak dla Ciebie było faktycznie za mało śniegu :). Wiadomość z ostatniej chwili - TVN meto podało że na Molltalu jest najwięcej śniegu w Austrii (55cm).

Edytowane przez scatman_wawa

To dobrze, ze nie pojechalem, bo bylby to bardzo drogi wyjazd.

Wyobraz sobie 6/7 razy 3€ (chyba nie podrozalo) to ok 20 eurasow

razy 5 dni to 100€ a slonce juz nie opala.

to Ty fredzio mojej facjaty :-))) nie widzialeś :-)))))... opala... spala...

ale Ty jakoś mało tego liczysz... jak liczyłem to stało tam tego więcej :-)))

to Ty fredzio mojej facjaty :-))) nie widzialeś :-)))))... opala... spala...

ale Ty jakoś mało tego liczysz... jak liczyłem to stało tam tego więcej :-)))

To przez wrodzona skromnosc tak napisalem, tam bylo 12 jak przyslowiowa dwunastka nie mylic z dziesiatka /desatka/ bo nie lubie a ponadto na forum uaktywnil sie znowu taki jeden watek, poczekam az przycichnie.

Wynika, ze jazda byla na trasie 1,2(3) czy 2 i 3?a do jeziorka trasy 5,6,7 byly nieprzygotowane?.Zlebu Skatmana nie mozna bylo zrobic?wystawcie jakies zdjecie z gornego kreta na gondole please.
Fredo, mówisz, masz.P.S. W poniedziałek robiono też rozruch podwójnego krzesełka tego od strony jeziorka.

Sept5.jpg

Sept5.jpg.12937d29ff59e419516d7f5cce9a297a.jpg

Fredo, mówisz, masz.

P.S. W poniedziałek robiono też rozruch podwójnego krzesełka tego od strony jeziorka.

Dziekuje.

teraz widze, ze mialem nosa, korcila mnie lewa strona (na lewej krawedzi

zdjecia)zeby tamtedy tez zjechac i dobrze sie stalo ze mialem takiego cykora i nigdy tamtedy nie pojechalem.

• 2 weeks later...
Cześć!!

To niekomercja, więc wrzucam:

15 października wieczorem jadę na Molltal i mam dwa wolne miejsca w samochodzie, więc zapraszam...

Powrót 26 października busem, albo ciut później ze mną...

Pozdrawiam

A na te szkolenia to można się załapać w czasie Waszych wyjazdów?????

Edytowane przez Bończa
usunięcie linka do komercyjnej strony

A na te szkolenia to można się załapać w czasie Waszych wyjazdów?????

jeśli możesz edytuj swojego posta i skasuj link do szkoleń... ja naprawdę nie chcę siać tu komercji... ewentualne informacje na priv... Proszę skasuj linka... Chcę być w porządku wobec Jacka

Pozdrawiam