Gość berry Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Cześć!! To niekomercja, więc wrzucam: 15 października wieczorem jadę na Molltal i mam dwa wolne miejsca w samochodzie, więc zapraszam... Powrót 26 października busem, albo ciut później ze mną... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 2 tyg. wypad :eek: niezle. Juz zadrosze mogacym zglosic kondydatury W kazdym razie info wspaniale - daj znac jak bedziesz mial wypad tygodniowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 2 tyg. wypad :eek: niezle. Juz zadrosze mogacym zglosic kondydatury W kazdym razie info wspaniale - daj znac jak bedziesz mial wypad tygodniowy Pozdrawiam Na krótszy to Ci mogę na priv podesłać, bo to już podejdzie pod komercyjne... daj znać... A że dwa tygodnie... Ja tam zamierzam mieszkać :-)), tylko trochę mi się wyjazd na dłużej opóźnia... prawdopodobnie od listopada będę tam już na stałe :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Na krótszy to Ci mogę na priv podesłać, bo to już podejdzie pod komercyjne... daj znać... A że dwa tygodnie... Ja tam zamierzam mieszkać :-)), tylko trochę mi się wyjazd na dłużej opóźnia... prawdopodobnie od listopada będę tam już na stałe :-)))) Nie denerw mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 hej Berry - jest spora szansa, że się znowusz spotkamy na stoku.. , jakoś dużo trudniej nam się umowić na rowerek chociaż mieszkamy prawie w "jednym bloku ".. - gdzie tu logika.. ? - odezwij się do mnie na Skype - to może zrobimy jakiegoś rowera.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 2 tyg. wypad :eek: niezle. Juz zadrosze mogacym zglosic kondydatury W kazdym razie info wspaniale - daj znac jak bedziesz mial wypad tygodniowy Pozdrawiam 2 tyg. po tej samej trasie??? No, nie wiem czy tak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 2 tyg. po tej samej trasie??? No, nie wiem czy tak fajnie. Jak to ktoś ma w podpisie (chyba robak): żeby minusy nie przesłoniły wszystkich plusów... Ja :-)) wolę dwa tygodnie jazdy na jednej trasie (są dwie gwoli ścisłości :-)) niż dwa tygodnie niejazdy na kilku :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Jak to ktoś ma w podpisie (chyba robak): żeby minusy nie przesłoniły wszystkich plusów... Ja :-)) wolę dwa tygodnie jazdy na jednej trasie (są dwie gwoli ścisłości :-)) niż dwa tygodnie niejazdy na kilku :-)) Prawda!! Wyprostowałeś mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Witam. Berry, nie wiem czy widziałeś ale w poniedziałek robili rozruch krzesła do jeziorka, więc na ten wyjazd będą już raczej czynne kolejne trasy.A i ratraki coś rzeźbiły na trasce do jeziorka. Myślę zatem że będzie jeszcze fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Witam. Berry, nie wiem czy widziałeś ale w poniedziałek robili rozruch krzesła do jeziorka, więc na ten wyjazd będą już raczej czynne kolejne trasy.A i ratraki coś rzeźbiły na trasce do jeziorka. Myślę zatem że będzie jeszcze fajniej. No właśnie ja to widziałem już ostatnio... naśnieżanie, ratraki itd.... Myślałem, że jeszcze w poniedziałek uda nam się zjechać do krzesła... :-))) teraz nadrobimy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Wynika, ze jazda byla na trasie 1,2(3) czy 2 i 3? a do jeziorka trasy 5,6,7 byly nieprzygotowane?. Zlebu Skatmana nie mozna bylo zrobic? wystawcie jakies zdjecie z gornego kreta na gondole please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Wynika, ze jazda byla na trasie 1,2(3) czy 2 i 3? a do jeziorka trasy 5,6,7 byly nieprzygotowane?. Zlebu Skatmana nie mozna bylo zrobic? wystawcie jakies zdjecie z gornego kreta na gondole please. Dalo się jeździć tylko na niebieskiej i czerwonej wzdłuż górnej kanapy i jeszcze na wysokości owej kanapy po jej lewej stronie, do mniej więcej połowy długości... Do kreta jeszcze długo nie będzie można zjechać, bo poniżej reatauracji prawie nie ma śniegu, a już na pewno poza trasą... żleb scatmana goły jak święty turecki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Fredo witaj. Niestety tylko góra było do jeżdżenia. Mój żleb był prawie bez śniegu. Za trasą tylko ze szczytu pojechaliśmy w 3 osoby i dało się . Śnieżek za trasą głęboki na jakieś metr, sądząc po tym ile kika dało się wbić w śnieg. Fotkę wstawię jutro Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Dalo się jeździć tylko na niebieskiej i czerwonej wzdłuż górnej kanapy i jeszcze na wysokości owej kanapy po jej lewej stronie, do mniej więcej połowy długości... Do kreta jeszcze długo nie będzie można zjechać, bo poniżej reatauracji prawie nie ma śniegu, a już na pewno poza trasą... żleb scatmana goły jak święty turecki... To dobrze, ze nie pojechalem, bo bylby to bardzo drogi wyjazd. Wyobraz sobie 6/7 razy 3€ (chyba nie podrozalo) to ok 20 eurasow razy 5 dni to 100€ a slonce juz nie opala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 (edytowane) Fredo, staniało nawet bo tylko 2,90 kosztowało . A słońce opalało naprawdę. Mordeczkę mam spaloną No ale Ty byś się nie najeździł . Jak dla Ciebie było faktycznie za mało śniegu . Wiadomość z ostatniej chwili - TVN meto podało że na Molltalu jest najwięcej śniegu w Austrii (55cm). Edytowane 2 Październik 2008 przez scatman_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 To dobrze, ze nie pojechalem, bo bylby to bardzo drogi wyjazd. Wyobraz sobie 6/7 razy 3€ (chyba nie podrozalo) to ok 20 eurasow razy 5 dni to 100€ a slonce juz nie opala. to Ty fredzio mojej facjaty :-))) nie widzialeś :-)))))... opala... spala... ale Ty jakoś mało tego liczysz... jak liczyłem to stało tam tego więcej :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 to Ty fredzio mojej facjaty :-))) nie widzialeś :-)))))... opala... spala... ale Ty jakoś mało tego liczysz... jak liczyłem to stało tam tego więcej :-))) To przez wrodzona skromnosc tak napisalem, tam bylo 12 jak przyslowiowa dwunastka nie mylic z dziesiatka /desatka/ bo nie lubie a ponadto na forum uaktywnil sie znowu taki jeden watek, poczekam az przycichnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Berry, stało więcej bo ludzi było dużo. Jak to przeliczyć na osobę to wychodziło nawet skromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Wynika, ze jazda byla na trasie 1,2(3) czy 2 i 3?a do jeziorka trasy 5,6,7 byly nieprzygotowane?.Zlebu Skatmana nie mozna bylo zrobic?wystawcie jakies zdjecie z gornego kreta na gondole please.Fredo, mówisz, masz.P.S. W poniedziałek robiono też rozruch podwójnego krzesełka tego od strony jeziorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 PAnowie - co wy pier...cie - myśmy się dosiedli do tego stolika jak już był zawalony cały - kobitki z nadmiaru gości nie zdążyły po prostu go posprzątać.. . A później to już się bały między nami przeciskać.. i tak już zostało.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Fredo, mówisz, masz. P.S. W poniedziałek robiono też rozruch podwójnego krzesełka tego od strony jeziorka. Dziekuje. teraz widze, ze mialem nosa, korcila mnie lewa strona (na lewej krawedzi zdjecia)zeby tamtedy tez zjechac i dobrze sie stalo ze mialem takiego cykora i nigdy tamtedy nie pojechalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 (edytowane) Cześć!! To niekomercja, więc wrzucam: 15 października wieczorem jadę na Molltal i mam dwa wolne miejsca w samochodzie, więc zapraszam... Powrót 26 października busem, albo ciut później ze mną... Pozdrawiam A na te szkolenia to można się załapać w czasie Waszych wyjazdów????? Edytowane 11 Październik 2008 przez Bończa usunięcie linka do komercyjnej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 A na te szkolenia to można się załapać w czasie Waszych wyjazdów????? jeśli możesz edytuj swojego posta i skasuj link do szkoleń... ja naprawdę nie chcę siać tu komercji... ewentualne informacje na priv... Proszę skasuj linka... Chcę być w porządku wobec Jacka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Chcę być w porządku wobec Jacka Chyba nie bardzo jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 (edytowane) Chyba nie bardzo jesteś. poproszę o uzasadnienie... oczywiście, czy to uzasadnisz, czy nie, wciąż proszę Cię o skasowanie linka... Edytowane 11 Październik 2008 przez berry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi