JC Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 (edytowane) Miło mi poinformować, że skionline.pl zostało wyróżnione przez Tygodnik Wprost tytułem "Stroną Tygodnia" w konkursie Złote Strony Wprost. W związku z tym walczymy w październiku o tytuł "Strony Miesiąca". Więcej informacji: www.zlotestrony.wprost.pl Głosy oddaje się przez wysłanie sms-a. Koszt 1.22 zł Aby zagłosować na skionline.pl należy wysłać sms o treści WWWM3 na numer 7155 Edytowane 1 Październik 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Miło mi poinformować, że skionline.pl zostało wyróżnione przez Tygodnik Wprost tytułem "Stroną Tygodnia" w konkursie Złote Strony Wprost. W związku z tym walczymy w październiku o tytuł "Strony Miesiąca". Więcej informacji: www.zlotestrony.wprost.pl Głosy oddaje się przez wysłanie sms-a. Koszt 1.22 zł Aby zagłosować na skionline.pl należy wysłać sms o treści WWWM3 na numer 7155 trzeba bedzie zapodac smsaaaaaaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 trzeba bedzie zapodac smsaaaaaaaa:) To jeszcze nie zapodałeś:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Wysłane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 To jeszcze nie zapodałeś:eek: bo dopiero co odczytalem posta,a ty juz zapodales:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 bo dopiero co odczytalem posta,a ty juz zapodales:p Nie zadawaj głupich pytań bo cię zbanują:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Paszło w piz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Gotowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Obowiązek spełniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi