Azmadan Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 wystarczy wybrac inny temat :-P na BK warunki ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Nowe informacje w sprawie wyciagów w Szczyrku Artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Jestem ciekaw kiedy dojdzie do prywatyzacji i czy w ogole dojdzie? I ciekawe na czym bedzie polegało unowoczesnienie osrodka? Mam nadzieje ze pobuduja jakies kanapy i trasy troszke szersze by sie przydały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Jak w końcu się dogadali to sniegu nie ma, tak to u nas jest. na złość babci odmrożę sobie uszy. sam nie zjem i drugiemu nie dam, tak samo na Gubałówce, ąz śmiech bierze jak się tam wjeżdza kolejką ledwo turyści mają jak przejść a gdzie na nartach.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ale bajer!! Zobaczcie w Szczyrku już widać prężność działania nowej spółki która wydzierżawiła wyciągi od GAT. Już widać gołym okiem pierwsze inwestycje, jest to na razie kilkaset zł zainwestowane w kamerę internetową z ruchomym obrazem. Kamera kręci się w prawo, lewo, góra, dół, przybliża, oddala, robi loda... zobaczcie Kamera GAT A przepraszam zapędziłem się tego ostatniego na dzisiaj jeszcze nie robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 robi loda... A przepraszam zapędziłem się tego ostatniego na dzisiaj jeszcze nie robi;) Narazie jak zwykle wszystko im sie popiepszyło i dmucha zamiast ciągnąć ... Ech ten GAT ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 (edytowane) ja wczoraj rozmawiałem z jednym z właścicieli barów... i jednego się dziwił... i my jednocześnie od jakiegoś czasu też się zastanawiamy... trasy naśnieżane to... 1 Golgota... 2 Juliany... czerwona... (zielona i niebieska zapomniane a za czasów GAT zawsze naśnieżane...) 3 trasa nr7 na Solisku... (niebieska 4-ka zapomniana a za czasów GAT jak wyżej) 4 Bieńkula... i teraz wniosek... czemu trasy dla początkujących... są całkowicie olewane ??? wczoraj obserwowałem instruktora z kimś "1 raz na nartach" na 7-ce Solisku... na lodowisku w dolnej części :-P oszczędzają... i brak naśnieżania... masakra... może jakiś WYWIAD ? dla skionline ??? JC ??? Edytowane 16 Styczeń 2009 przez Azmadan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 może jakiś WYWIAD ? dla skionline ??? JC ??? [/url] Już były takie pomysły kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Zobaczcie w Szczyrku już widać prężność działania nowej spółki która wydzierżawiła wyciągi od GAT. Już widać gołym okiem pierwsze inwestycje, jest to na razie kilkaset zł zainwestowane w kamerę internetową z ruchomym obrazem. Kamera kręci się w prawo, lewo, góra, dół, przybliża, oddala, robi loda... zobaczcie Kamera GAT A przepraszam zapędziłem się tego ostatniego na dzisiaj jeszcze nie robi;) Długo się przyglądałem na ten obraz wszystko gra ale to ostatnie to nie cukiernia nieczynna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ja jestem pod wrażeniem! Inne ośrodki powinny się tego nauczyć od Szczyrku, a Szczyrk powinien od innych ośrodków nauczyć się całej reszty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ale popatrzcie na tych narciarz co tam i ich w tej web kamerce widać, mi to wygląda tak jak by oni ostatni raz byli na jeszcze przed konfliktem o działki na stokach, czyli ładnych parę lat temu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 (edytowane) Znaczy sie chodzi Ci o ich różne ciekawe pozy przy zjeździe?! zauważyłam że wielu narciarzy pojawia sie na Golgocie a nogdy nie powinni się tam pojawić bo moga zrobić sobie lub komus innemu krzywdę. i czasem przeszkadzaja w zjeździe. kamerka jest fajna bo przynajmniej widać czy jest kolejka czy nie. wcześniej takiego wypasu nie było. nazywalo sie to kamerą a były zdjęcia od czasu do czasu robione:D o a teraz np pokazują że ratrak mają i go czasem używają, żeby nie było:) Edytowane 16 Styczeń 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 .....czemu trasy dla początkujących... są całkowicie olewane ??? .QUOTE] poczatkujacy malo punktow wyjezdzi i mało sie na nim zarabia:confused: Narazie jak zwykle wszystko im sie popiepszyło i dmucha zamiast ciągnąć ... Ech ten GAT ... nie tyle dmucha co GAT nas podejrzewam znowu wydyma:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Zobaczcie w Szczyrku już widać prężność działania nowej spółki która wydzierżawiła wyciągi od GAT. Już widać gołym okiem pierwsze inwestycje, jest to na razie kilkaset zł zainwestowane w kamerę internetową z ruchomym obrazem. Kamera kręci się w prawo, lewo, góra, dół, przybliża, oddala, robi loda... zobaczcie Kamera GAT A przepraszam zapędziłem się tego ostatniego na dzisiaj jeszcze nie robi;) No faktycznie kamerka wypas. Taką samą mają w Laskowej. Popatrzcie tu :http://www.gat.pl/418.php - wypożyczalnia ratraków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 ze stronki gatu "Dla wygody naszych klientów został zainstalowany elektroniczny system kontroli przejść oparty na nowoczesnych rozwiązaniach technicznych i kartach bezstykowych. Nowy system to większa przepustowość, większy komfort dla klientów a przede wszystkim możliwość korzystania z drugiego, dużego kompleksu narciarskiego jakim jest Ośrodek Narciarski "Pilsko" w Korbielowie przy pomocy jednej karty. Możliwość zwiedzania całego terenu Ośrodka przy pomocy połączonego systemu wyciągów, dobra organizacja i utrzymywanie tras we wzorowym stanie to najkrótsza wizytówka Ośrodka Narciarskiego "Czyrna-Solisko" w Szczyrku. znaczy się jednen skipass duży plus, można kupić w szczyrku w sobotę a w niedzielę oddać na pilsku lub odwrotnie i już nie wracać z opisu dla mniej wtajemniczonych to można by pomyśleć że na pilsko można się jakimś wyciągiem ze szczyrku dostać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 .... Możliwość zwiedzania Tak... to dobre określenie, bo muzea i skanseny się zwiedza:D ....dobra organizacja i utrzymywanie tras we wzorowym stanie to najkrótsza wizytówka Ośrodka Narciarskiego "Czyrna-Solisko" w Szczyrku. A to, to już jakaś kpina jest:mad: ...z opisu dla mniej wtajemniczonych to można by pomyśleć że na Pilsko można się jakimś wyciągiem ze szczyrku dostać :D Może gondole postawili z Szczyrku do Korbielowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Tak... to dobre określenie, bo muzea i skanseny się zwiedza:D A to, to już jakaś kpina jest:mad: Może gondole postawili z Szczyrku do Korbielowa:D Kaj tam ,....ani gondolom ,ani gondolą tam nie dojedziesz. Nawet "zugiem" tam nie dojedziesz.( zug=pociąg,jak sie godo po ślonsku) A droga ....jowa i naszpikowana radarami i Strażą Graniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytowski Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 szczyrk GON -wszystkie wyciągi czynne!? niesamowite... wszystko czynne... http://www.gat.pl/70.php ale co mnie to obchodzi, obiecałem sobie - nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patol88 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 witam nie polecam skrzycznego bo trasy bez sniergu ale za to z kamieniami , nie do zjazdu deska na pewno bedzie miala ubytki i to znacznie :-(( NIE POLECAM BYLEM DZIS I CZEKA MNIE NIESTETY NAPRAWA SPRZETU:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Hm, nie rozumiem Cię patol88 - po cholerę żeś się tam pchał ?? To co działo się za oknem w zeszłym tygodniu nie dało Ci do myślenia ??? Coż, masz to czego chciałeś.. Oby w miarę niewielkim kosztem udało Ci się doprowadzić sprzęt do porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi