MB Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Trochę prywaty będzie W tymże ośrodku http://www.gg-resort.at/skigebiet/das-skigebiet/ znalazłem wyciąg nazwany moim imien....,nie imieniem tylko nickiem Ośrodek wyszperał w sieci SB a ja sobie go wirtualnie zwiedzałem i znalazłem. Tak dokładnie to on się nazywa FIGOLLIFT. No se mnie duma rozpiera jak pewnego gościa ze telewizora co se on we wojskowym dresie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 A profity od właścicieli liftu jakieś przewidujesz za prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 No,... darmowy tydzień to by było to. Tylko jak to wyegzekwować od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Trochę prywaty będzie W tymże ośrodku http://www.gg-resort.at/skigebiet/das-skigebiet/ znalazłem wyciąg nazwany moim imien....,nie imieniem tylko nickiem Ośrodek wyszperał w sieci SB a ja sobie go wirtualnie zwiedzałem i znalazłem. Tak dokładnie to on się nazywa FIGOLLIFT. No se mnie duma rozpiera jak pewnego gościa ze telewizora co se on we wojskowym dresie chodzi. Mysle Figo, ze ze swoim nickiem to sie na razie nie przebijesz a wszystko przez tego portugalskiego Figo. Gdybys zmienil nik na Figolift to kto wie, bo portal skionline idzie w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 No,... darmowy tydzień to by było to. Tylko jak to wyegzekwować od nich wez druknij sobie swoj caly profil ze nalzeysz do spolecznosci skionline,albo moze JC wystawi ci jakis certyfikat narciarza i forumowicza ktory sie udziela-doradza i pomaga,bo jestes wporzo człek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 wez druknij sobie swoj caly profil ze nalzeysz do spolecznosci skionline,albo moze JC wystawi ci jakis certyfikat narciarza i forumowicza ktory sie udziela-doradza i pomaga,bo jestes wporzo człek I z tym wydrukowanym papierkiem certyfikatem to niby gdzie miałbym się udać Bo w kiblach to tam papier wszędzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 bo portal skionline idzie w gore. Rozwiń proszę ten miły wątek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Bo to jest wyciąg Figo Fago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Mysle Figo, ze ze swoim nickiem to sie na razie nie przebijesz a wszystko przez tego portugalskiego Figo A ten portugalski ma na NOC z naszym FIGIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 I z tym wydrukowanym papierkiem certyfikatem to niby gdzie miałbym się udać Bo w kiblach to tam papier wszędzie jest to na klate przypnij i sie pusz jak paw;) przed kasa moze dostrzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi