roland Napisano 29 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam! Chciałbym zapytać czy Hotel Shandranj**** - Stava w Val di Fiemme jest godny polecenia i jakie są wasze opinie. Dzięki! Edytowane 29 Wrzesień 2008 przez Bończa uzupełnienie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Witam! Chciałbym zapytać czy Hotel Shandranj**** - Stava jest godny polecenia i jakie są wasze opinie. Dzięki! Chodzi Ci o ten w Sharm el Sheikh:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 29 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Byłem w styczniu w Shandranj'm. Lokalizacja - "rzut beretem" do Pampeago, przystanek skibusa pod hotelem, tak, że po opadach śniegu rano nie za bardzo opłacało się wyciągać samochód z parkingu, szczególnie jak mieliśmy zakładać łańcuchy. Wyżywienie: śniadania - tradycyjne jak to w Val di Fiemme/Fassa: trochę na słodko, trochę po "naszemu"; obiadokolacje: bar sałatkowy, potem dwa dania i deser serwowane przez kelnera (wybierasz poprzedniego dnia z 3 opcji), ja osobiście polecam potrawy regionalne; napoje: całkiem niezłe piwo i oczywiście wino. Pokoje: mój był OK, ale część ludzisków narzekała, że mały, albo, że łóżko stoi pod skosem dachu. Jeden z naszych wykłócił się za dopłatą 100 Euro super duży pokój z dwoma łazienkami, lecz pertraktacje w recepcji trwały sporo czasu. Basen, sauna, jacuzzi OK. Duża przestronna narciarnia z grzałkami do butów. Na miejscu dyskoteka pod warunkiem, że są chętni. Wieczorem w barze animacje dla dzieci, a potem muzyka na żywo dla "większych" dzieci, choć mankamentem może być bar czynny tylko do 23.00. Podsumowując mój pobyt był udany, ale trzeba pamiętać, że włoskie 4* to nie 4* w Polsce. Jeśli masz wątpliwości mogę polecić w tym regionie jeszcze hotel La Madonnian 3*S w Soradze, 3 km od Moeny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi