pappero Napisano 26 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec o nartach Movement? Grafika wyglada obiecujaco:) Czy ktos mial okazje przetestowac te narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biniu Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 generalnie to sprzęt do narciarstwa poza trasowego, telemarku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 Chcę trochę odkopać wątek po kilku latach. Po nartach Fischer Watea 106, które dały mi silnie odczuć swoją wagę, postanowiłem szukać czegoś lżejszego. I tak odkryłem narty firmy Movement. Ogólnie, podobają mi się parametry tych nart. Np. ten model, idealnie wpisuje się w moje kryteria - odpowiedni promień skrętu, nie za szerokie, nie za wąskie i...bardzo lekkie! Ma ktoś jakieś doświadczenia z nartami Movement`a (niekoniecznie tym modelem)? Czasami widzę, że można trafić takie fajne zestawy, jak tu, w granicach 500 euro za komplet z wiązaniami: https://www.snowleader.com/pack-response-x-series-2016-BUND02579.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 Produit non disponible. Ale szukajcie a znajdziecie;-) PS. Jakie parametry tej narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 13 godzin temu, sstar napisał: PS. Jakie parametry tej narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 3 godziny temu, Gerald napisał: Jak pisałem tych już nie mają. Ja zamówiłem u nich podobne, ale węższe i tansze, ruszyły z Annecy (pięknie tam) i wg tnt są w Lyonie, w czwartek mają być na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 3 minuty temu, sstar napisał: Jak pisałem tych już nie mają. Ja zamówiłem u nich podobne, ale węższe i tansze, ruszyły z Annecy (pięknie tam) i wg tnt są w Lyonie, w czwartek mają być na miejscu. przez snowleader.com kupowałeś? jak oceniasz ten sklep? jaki model kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 43 minuty temu, Gerald napisał: przez snowleader.com kupowałeś? jak oceniasz ten sklep? jaki model kupiłeś? Nie oceniam, bo jeszcze nie doszły. Ale opinie ma dobre w necie. Jak przyjdzie to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 12 minut temu, sstar napisał: Nie oceniam, bo jeszcze nie doszły. Ale opinie ma dobre w necie. Jak przyjdzie to się pochwalę. Spoko A jaki model nart kupiłeś? Rozumiem że Movementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Inne. Lekkie. Długie. Cieńsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Cytat Czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec o nartach Movement? Movement - klasa sama w sobie. Mam jeszcze w piwnicy model THUNDER. https://www.skionline.pl/sprzet/narty,05-06,movement,thunder,1591.html Są dokładnie takie jak wskazuje nazwa. Bardzo sztywne i bez żadnych rokerów. Im szybciej jedziesz tym lepiej sobie radzą. Narty nie do zajechania. Próbowałem na nich wszystkiego. Skoki w parku (nawet takie po 15-20m), jazda po boksach. Skitury, freeride. Nawet szaleństwo w lipcowym puchu, na lodowcu, bez podkładu. Poza jedną dziurą w ślizgu po spotkaniu ze skałą, nie udało mi się ich popsuć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Jak przeglądam różne modele, to mam wrażenie że Movement robi ogólnie trochę lżejsze narty. Na drugiej szali jest Black Diamond gdzie odnoszę wrażenie że większość ich nart jest proporcjonalnie cięższa. Ale może tylko tak mi się wydaje. Ten model X-series jest ultralekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi