lokiec3 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Pękła panewka ta co była nowa wstawiona. Teraz muszą wszystko wyp...lić i wstawić cały zespół nowy. Pierwszy taki przypadek w całej karierze tego ortopedy, że po dwóch miesiącach się sypło. Ale będziemy chyba korzystać z usług innych lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Pękła panewka ta co była nowa wstawiona.... Bardzo mi przykro, nawet nic mi do głowy nie przychodzi żeby Cię pocieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Łokieć głowa do gory- wiem ze łatwo sie mowi ale jesteśmy z Toba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Lokiec jak Cie tu można pocieszyć...........następny sezon bedzie twój:) a szybko zmieniaj lekarza:mad: pozdownienia wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 przykra sprawa,ale będzie dobrze....musisz w to wierzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Lokiec jak Cie tu można pocieszyć...........następny sezon bedzie twój:) a szybko zmieniaj lekarza:mad: pozdownienia wracaj do zdrowia W piątek mam jechać do Livigno. Operacja nie prędzej jak za trzy-cztery tygodnie. Ale jak się górami nacieszyć......... Race to moja naj będzie miała te ceregiele nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Race to moja naj będzie miała te ceregiele nie ja Uf ale to tez przykre:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Trzymaj się Lokiec! Wszystko co złe dobrze się kończy! Jeden sezon niezbyt udany ale życzę za to aby kolejne już byłe coraz lepsze i bez przykrych niespodzianek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Wpizdu i wyladowal....... Wspolczuje. Pozdrawiam. Zdrowia i otuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 I co na to wszystko napisać? Współczuję i życzę Wam cierpliwości... W końcu będzie lepiej, choć widać, że nie prędko. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Łokciu, spokojnie poczekaj, powstaniesz i pośmigasz jeszcze błogo, wraz ze swoim malcem, pouczysz go i razem pojeździcie, jeszcze czas jest na tą ogromną radość. Trzym się chłopie wierz. Wszyscy tu trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Witam! Słyszał ktoś, coś o jakimś wypadku dzisiaj na Pilsku? Podobno w radiu mówili że jakiś narciarz zginął, ale nie wiem dokładnie w jakich okolicznościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 A teraz najlepsze: Panowie lekarze trochę samokrytyki zanim zaczniecie strajk o podwyżki !!!!!!!!!!!!!. Po wizycie u pewnego profesora podtrzymuję. Byście widzieli jego minę i zgorszenie jak widział co tam jest zrobione. Na koniec podsumował: "Ja już mam dość poprawiania po lekarzach." Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 bedzie dobrze troche cierpliwosci a w przyszlym sezonie sobie to odbijesz z nawiazka, powodzenia i pogody ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 "Ja już mam dość poprawiania po lekarzach." Szczerze Wam współczuję i trochę rozumiem bo moją żonę przez 4 lata leczyli na pewną chorobę a teraz okazuje się że prawdopodobnie to jednak nie to :eek: Ręce opadają a nóż się sam w kieszeni otwiera Cały tragizm sytuacji polega jednak na tym że każdy lekarz, a było ich już kilku, jak nie kilkunastu mówił co innego o tym samym... Powiedzenie: "Człowiek się głupi rodzi i głupi umiera" w odniesieniu do lekarza można by zatem interpretować tak: głupi do lekarza przychodzisz, wychodzisz jeszcze głupszy albo kretyn... Trzeba jednak być dobrej myśli!! Łokciu jesteśmy z Wami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Szczerze Wam współczuję i trochę rozumiem bo moją żonę przez 4 lata leczyli na pewną chorobę a teraz okazuje się że prawdopodobnie to jednak nie to :eek: Mam podobną sytuację - właśnie od 1,5 tygodnia leżę i śpię tylko i sezon się chyba już skończył dla mnie ... masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Mam podobną sytuację - właśnie od 1,5 tygodnia leżę i śpię tylko i sezon się chyba już skończył dla mnie ... masakra... oj mam nadzieje że to nic poważnego... zdrówka życzę!!!! Łokieć i dla Twojej lubej szybkiego powrotu do pełnej sprawności... Niestety lekarze "specjaliści" to u nas codzienność. Moja mama ma problemy z kolanami i zanim trafiła do dobrego lekarza to 2 operacje jej spieprzyli. Zresztą grałam troszkę swojego czasu w piłkę i tam problemy z kolanami to była codzienność. Mnie całe szczęście to ominęło (odpukać) ale jeśli chcesz mogę poszukać namiarów na dobrych specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Masz rację Amberka - odpukuj, odpukuj w niemalowane przy każdej okazji - mnie się kolana odezwały po dobrych 10 latach jak przestałóem grać w siatkę - i w Piekarach Śląskich robili mi artroskopia kolana i jak na razie jest ok - tylko w opasce i inny takich muszę jeździć na nartach i czasami na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 W Piekarach akurat sa jedni z najlepszych jesli nie najlepsi w polsce specjalisci z doktorem Grzywoczem na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Mam podobną sytuację - właśnie od 1,5 tygodnia leżę i śpię tylko i sezon się chyba już skończył dla mnie ... masakra... sorki Michał że tak centralnie pytam,ale doznałeś jakieś kontuzji na stoku:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Na szczęście nie-co nie zmienia faktu, że ten sezon mam już chyba z głowy... chociaż łatwo się nie poddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Na szczęście nie-co nie zmienia faktu, że ten sezon mam już chyba z głowy... chociaż łatwo się nie poddam. Co się stało,jeśli można spytać? Skoro już o lekarzach,to moja dziołcha była leczona w ślepo przez półtora roku!Musiała odpuścić poprzedni sezon,bo wciąż kaszlała i dusiła się.Kilku lekarzy,szpitale i sanatorium-nikt nic nie potrafił powiedzieć!Dopiero prywatny lekarz szybciutko poradził sobie z problemem.Ten sezon już nartuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 (edytowane) Co się stało,jeśli można spytać? Skoro już o lekarzach,to moja dziołcha była leczona w ślepo przez półtora roku!Musiała odpuścić poprzedni sezon,bo wciąż kaszlała i dusiła się.Kilku lekarzy,szpitale i sanatorium-nikt nic nie potrafił powiedzieć!Dopiero prywatny lekarz szybciutko poradził sobie z problemem.Ten sezon już nartuje! Mam w rodzinie szefa szpitala i chodzę do najlepszychlekarzy w okolicy, więc na lekarzy nie psioczę (bardzo ). Natomiast dopadło mnie mega osłabienie organizmu i potrójne kombo infekcyjne. I jeszcze obudził się gronkowiec, którego większość z nas ma "koagulazo ujemny". Tak więc ... od czwartku leżę ... Ale jeszcze sobie to odbije kurde kiedyś ! Edytowane 3 Luty 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Mam w rodzinie szefa szpitala i chodzę do najlepszychlekarzy w okolicy, więc na lekarzy nie psioczę (bardzo ). Natomiast dopadło mnie mega osłabienie organizmu i potrójne kombo infekcyjne. I jeszcze obudził się gronkowiec, którego większość z nas ma "koagulazo ujemny". Tak więc ... od czwartku leżę ... Ale jeszcze sobie to odbije kurde kiedyś ! O szlag by to! I to jeszcze w szczycie sezonu.Mojej ujawniła się astma,ponad rok dawali jej lekarstwa na coś innego,w tym antybiotyki,które nie były potrzebne do niczego,a tylko pogarszały sytuację.Na szczęście teraz wszystko jasne,niestety musi brać lekarstwa,ale przynajmniej normalnie funkcjonuje i nartuje. Życzę szybkiego powrotu do zdrowi i na stoki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Mam w rodzinie szefa szpitala i chodzę do najlepszychlekarzy w okolicy, więc na lekarzy nie psioczę (bardzo ). Natomiast dopadło mnie mega osłabienie organizmu i potrójne kombo infekcyjne. I jeszcze obudził się gronkowiec, którego większość z nas ma "koagulazo ujemny". Tak więc ... od czwartku leżę ... Ale jeszcze sobie to odbije kurde kiedyś ! zawsze coś człowieka dopadnie:(....jak jest za długo dobrze to musi przyjść cos wstrętnego i to zaburzyć.....szczęśliwy człowiek to taki co zawsze musi walczyć z niefartem:o...życzę Michale dużo zdrówka i sądzę że będziesz jeszcze śmigał w tym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi