Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

I po nartach

lokiec3

Rekomendowane odpowiedzi

Lokiec jak Cie tu można pocieszyć...........następny sezon bedzie twój:)

a szybko zmieniaj lekarza:mad:

pozdownienia wracaj do zdrowia

W piątek mam jechać do Livigno. Operacja nie prędzej jak za trzy-cztery tygodnie. Ale jak się górami nacieszyć:mad:.........

Race to moja naj będzie miała te ceregiele nie ja

A teraz najlepsze:

Panowie lekarze trochę samokrytyki zanim zaczniecie strajk o podwyżki !!!!!!!!!!!!!.

Po wizycie u pewnego profesora podtrzymuję.

Byście widzieli jego minę i zgorszenie jak widział co tam jest zrobione.

Na koniec podsumował:

"Ja już mam dość poprawiania po lekarzach."

Pozdrawiam.

"Ja już mam dość poprawiania po lekarzach."

Szczerze Wam współczuję i trochę rozumiem bo moją żonę przez 4 lata leczyli na pewną chorobę a teraz okazuje się że prawdopodobnie to jednak nie to :eek: Ręce opadają a nóż się sam w kieszeni otwiera :mad: Cały tragizm sytuacji polega jednak na tym że każdy lekarz, a było ich już kilku, jak nie kilkunastu mówił co innego o tym samym... Powiedzenie: "Człowiek się głupi rodzi i głupi umiera" w odniesieniu do lekarza można by zatem interpretować tak: głupi do lekarza przychodzisz, wychodzisz jeszcze głupszy albo kretyn...

Trzeba jednak być dobrej myśli!! Łokciu jesteśmy z Wami!!

Szczerze Wam współczuję i trochę rozumiem bo moją żonę przez 4 lata leczyli na pewną chorobę a teraz okazuje się że prawdopodobnie to jednak nie to :eek:

Mam podobną sytuację - właśnie od 1,5 tygodnia leżę i śpię tylko i sezon się chyba już skończył dla mnie ... masakra...

Mam podobną sytuację - właśnie od 1,5 tygodnia leżę i śpię tylko i sezon się chyba już skończył dla mnie ... masakra...

oj mam nadzieje że to nic poważnego... zdrówka życzę!!!!

Łokieć i dla Twojej lubej szybkiego powrotu do pełnej sprawności... Niestety lekarze "specjaliści" to u nas codzienność. Moja mama ma problemy z kolanami i zanim trafiła do dobrego lekarza to 2 operacje jej spieprzyli.

Zresztą grałam troszkę swojego czasu w piłkę i tam problemy z kolanami to była codzienność. Mnie całe szczęście to ominęło (odpukać) ale jeśli chcesz mogę poszukać namiarów na dobrych specjalistów

Masz rację Amberka - odpukuj, odpukuj w niemalowane przy każdej okazji - mnie się kolana odezwały po dobrych 10 latach jak przestałóem grać w siatkę - i w Piekarach Śląskich robili mi artroskopia kolana i jak na razie jest ok - tylko w opasce i inny takich muszę jeździć na nartach i czasami na rowerze

Gość pax53

sorki Michał że tak centralnie pytam,ale doznałeś jakieś kontuzji na stoku:confused:

Na szczęście nie-co nie zmienia faktu, że ten sezon mam już chyba z głowy... chociaż łatwo się nie poddam.

Co się stało,jeśli można spytać?

Skoro już o lekarzach,to moja dziołcha była leczona w ślepo przez półtora roku!Musiała odpuścić poprzedni sezon,bo wciąż kaszlała i dusiła się.Kilku lekarzy,szpitale i sanatorium-nikt nic nie potrafił powiedzieć!Dopiero prywatny lekarz szybciutko poradził sobie z problemem.Ten sezon już nartuje! :)

Co się stało,jeśli można spytać?

Skoro już o lekarzach,to moja dziołcha była leczona w ślepo przez półtora roku!Musiała odpuścić poprzedni sezon,bo wciąż kaszlała i dusiła się.Kilku lekarzy,szpitale i sanatorium-nikt nic nie potrafił powiedzieć!Dopiero prywatny lekarz szybciutko poradził sobie z problemem.Ten sezon już nartuje! :)

Mam w rodzinie szefa szpitala i chodzę do najlepszychlekarzy w okolicy, więc na lekarzy nie psioczę (bardzo ;)).

Natomiast dopadło mnie mega osłabienie organizmu i potrójne kombo infekcyjne.

I jeszcze obudził się gronkowiec, którego większość z nas ma "koagulazo ujemny".

Tak więc ... od czwartku leżę ...

Ale jeszcze sobie to odbije kurde kiedyś !

Edytowane przez mysiauek

Mam w rodzinie szefa szpitala i chodzę do najlepszychlekarzy w okolicy, więc na lekarzy nie psioczę (bardzo ;)).

I jeszcze obudził się gronkowiec, którego większość z nas ma "koagulazo ujemny".

O szlag by to! :( I to jeszcze w szczycie sezonu.Mojej ujawniła się astma,ponad rok dawali jej lekarstwa na coś innego,w tym antybiotyki,które nie były potrzebne do niczego,a tylko pogarszały sytuację.Na szczęście teraz wszystko jasne,niestety musi brać lekarstwa,ale przynajmniej normalnie funkcjonuje i nartuje. :)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowi i na stoki! :)

Gość pax53

zawsze coś człowieka dopadnie:(....jak jest za długo dobrze to musi przyjść cos wstrętnego i to zaburzyć.....szczęśliwy człowiek to taki co zawsze musi walczyć z niefartem:o...życzę Michale dużo zdrówka i sądzę że będziesz jeszcze śmigał w tym sezonie:)