Raceman Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 27 Września jest otwarcie w Wisle skoczni imieniem Adama Małysza i odbedą sie zawody w skokach informacja pochodzi z radia zet ps.ciekawe czy bedziemy mieli nastepce Adasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 W hołdzie Mistrzowi może bym przyjechał - choć skoków ci u mnie dostatek:) A dużo luda się wybiera? bo tłok to mój wróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 ps.ciekawe czy bedziemy mieli nastepce Adasia W poklonie sportowym Adasiowi - niestety z daleko - w tym czasie zdrowie panstwa mlodych "trzeba bedzie" przechylac A to pytanie to chyba juz od kilku ladnych lat sie przewija po narodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) Letnie Mistrzostwa Polski w skokach i kombinacji norweskiej Wisła 26-28.09.2008 Uroczyste otwarcie skoczni narciarskiej HS-134 Wisła-Malinka Program 26.09.2008 – Piątek 9:30 – seria próbna skoków do kombinacji norweskiej – skocznia Wisła-Malinka 10:00 – skoki do kombinacji norweskiej 11:00 - 12:30 – trening otwarty indywidualnego konkursu skoków 15:00 – bieg do kombinacji norweskiej – Wisła Czarne - Stecówka 16:30 – trening oficjalny indywidualnego konkursu skoków 18:00 – kwalifikacje do konkursu indywidualnego 19:00 – Wisła Rynek – otwarcie Alei Gwiazd Sportu z udziałem Adama Małysza 19:30 – uroczyste wręczenie numerów startowych zawodnikom – Wisła amfiteatr w Parku Kopczyńskiego – koncert grupy KOMBII – wstęp wolny 27.09.2008 – Sobota – skocznia narciarska Wisła-Malinka 16:00 – seria próbna indywidualnego konkursu skoków 16:45 – oficjalne otwarcie skoczni narciarskiej Wisła-Malinka i nadanie jej imienia Adama Małysza 17:15 – I seria konkursu indywidualnego 18:15 – seria finałowa 19:30 – pokaz ogni sztucznych i laserów 28.09.2008 – Niedziela - skocznia narciarska Wisła-Malinka 10:00 – seria próbna konkursu drużynowego 12:00 – I seria konkursu drużynowego 13:00 – seria finałowa Edytowane 23 Wrzesień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 W hołdzie Mistrzowi może bym przyjechał - choć skoków ci u mnie dostatek:) A dużo luda się wybiera? bo tłok to mój wróg. To może byś przyjechał w piątek, jak znam życie to na pewno będą treningi, jak się zdeklarujesz że przyjedziesz to ja na 100 % mogę tam dojechc i Figo pewnie też no i może jeszcze ktoś.... chłopaki z Pawłowic, albo jeszcze inaczej możesz dojechac do mnie a dalej pojedziemy razem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Dzięki za zaproszenie, ale nie ... wiesz co czynisz:) Bo ja z moim koniem bym był - mechanicznym, a on owsa wymaga, nie mówiąc o jeźdźcu:D Ale serio, to ciesze się na spotkanie, sportowe przeżycia i kulturalne wrażenia - Kombi "Słodkiego Miłego Życia..." (to wprawdzie nie ONA, ale ujdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Kombi "Słodkiego Miłego Życia..." (to wprawdzie nie ONA, ale ujdzie) Jezeli dolozycie do tego "black & white" to moga byc calkiem niezle "skoki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 A my na to jak na lato:D:DSławek i Bończa jak co to meldujcie się wpadne na komarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi