juice Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 No Pablo oby wyjazd doszedł do skutku bo tak się chopie zamartwiałeś, że w tym sezonie Alp nie zobaczysz. Poznasz inny wymiar nartowania. Zbieraj kasę już dziś abyś nie musiał sobie niczego skąpić podczas wyjazdu bo to niekomfortowe. Taaaak, najgorzej gdyby musial poskapic na karnet, to chyba by bylo najbardziej niekomfortowe a zwiazane z nartowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 A teraz to już kaman! To nie są żarty - raz miałem przyjemność mierzyć czas jednej z naszych grup młodzieżowych. Chłopak (ok.200cm - obecnie jest dobrym bramkarzem piłkarskim) przemknął obok mnie kończąc gigant, dosłownie ocierając się o mnie. Uff, było groźnie - jakby mnie trafił to kaplica! Czy nie masz przypadkiem na myśli mistrza świata juniorów z Val'd Iser, o ile mnie pamieć nie myli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 Tak, to był Hładowczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2008 No Pablo oby wyjazd doszedł do skutku bo tak się chopie zamartwiałeś, że w tym sezonie Alp nie zobaczysz. Poznasz inny wymiar nartowania. Zbieraj kasę już dziś abyś nie musiał sobie niczego skąpić podczas wyjazdu bo to niekomfortowe. racja zmartwilem sie ale pojawilo sie swiatelko.Teraz przegladam cale nasze forum i czytam,co gdzie i jak i jakie ceny-linki zapisuje i pokazuje znajomym.Mam nadzieje ze wsjo sie ułozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi