lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 No właśnie rozwalił mnie się jeden, jeszcze trzyma, ale to są jego ostatki. Gdzie można cóś takiego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 No właśnie rozwalił mnie się jeden, jeszcze trzyma, ale to są jego ostatki. Gdzie można cóś takiego kupić? Jeśli pytasz o same te rzepy to kupisz to w każdej pasmanterii czyli sklepie z dodatkami krawieckimi, a jeśli potrzebujesz całe paski to musisz coś pokombinować i "dorobić" to z czegoś być może materiał na to też znajdziesz w pasmanterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Jeśli pytasz o same te rzepy to kupisz to w każdej pasmanterii czyli sklepie z dodatkami krawieckimi, a jeśli potrzebujesz całe paski to musisz coś pokombinować i "dorobić" to z czegoś być może materiał na to też znajdziesz w pasmanterii. Faktycznie pasek jest cały, tylko rzep się odpruł. Będzie regeneracja:D. Teściowa maszyna i do roboty.:D PS co jest grane. Nie mogę reputacji wystawiać. .......Trza było się po angielsku a nie po niemiecku uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Faktycznie pasek jest cały, tylko rzep się odpruł. Będzie regeneracja:D. Teściowa maszyna i do roboty.:D PS co jest grane. Nie mogę reputacji wystawiać. .......Trza było się po angielsku a nie po niemiecku uczyć Jak już Ci się zdarzyło dać tej osobie kiedyś reputację to na razie nie możesz dać, a jak długo czy dożywotnio czy jak to nie wiem.... A teściowej powiedz żeby dobrze przyszyła, bo jak to puści, to Tobie nerwy puszczą i....:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Jak już Ci się zdarzyło dać tej osobie kiedyś reputację to na razie nie możesz dać, a jak długo czy dożywotnio czy jak to nie wiem.... Tu chyba chodzi o coś innego. Bo nawet jak komuś nie dawałem reputacji to wyskakuje ten sam komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Tu chyba chodzi o coś innego. Bo nawet jak komuś nie dawałem reputacji to wyskakuje ten sam komunikat. Przekopiuj ten komunikat i napisz PM do Jacka o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Widocznie dawałeś reputację niedawno SB - system nie pozwala dawać punktów wciąż tej samej osobie. Musisz rozdać trochę punktów innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Teściowa maszyna i do roboty.:D ino niech uzyje solidnej nici bo zeby sa jednak odrywane wiec czesto puszczaja nawet przy nowych butach jak zle przyszyty to caput moze byc,albo kupic nowe-jak SB pisał-PASMANTERIA lub Punkt krawiecki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 ino niech uzyje solidnej nici bo zeby sa jednak odrywane wiec czesto puszczaja nawet przy nowych butach jak zle przyszyty to caput moze byc,albo kupic nowe-jak SB pisał-PASMANTERIA lub Punkt krawiecki:) Myślałem o regeneracji na nowych podzespołach. Nowy rzep zostanie przyszyty do paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 . Nowy rzep zostanie przyszyty do paska. to pamietaj zeby nowy szewek nie szedl po lini starego-wtedy odrazu zerwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi