mysiauek Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Forumowicze, zwykle na to nie zwracam uwagi, ale u Turka są tanie kaski rowerowe. http://cgi.ebay.de/Carrera-Radhelm-Supersonic-Mod-08-NEU-Fahrradhelm-CQ10_W0QQitemZ360090659275QQihZ023QQcategoryZ70914QQcmdZViewItem Gdyby coś, to wiecie jak mnie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Eeee, jakies takie tandetne, chociaz to Carrera niby:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Eeee, jakies takie tandetne, chociaz to Carrera niby:p Sezon na rowerek już się skończył, a na stacjonarny pokrywka nie potrzebna:D. Hotrok przyznaj się ile km machnąłeś w tym sezonie, Ty tu w tym temacie będziesz wyrocznią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Nie znam się a zauważyłem, że tanio więc tym razem Panowie - bez zjebki bo chciałem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 (edytowane) E tam nieduzo, z 6500 km. Jak pogoda sie nie poprawi to niebawem trzeba bedzie stacjonarke rozkladac:( Tak do rekreacyjnej jazdy po parku to w sam raz. Tylko przyzwyczailem sie ze Carrera to jakies raczej wypasione berety robi Edytowane 22 Wrzesień 2008 przez hotrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 E tam nieduzo, z 6500 km. Jak pogoda sie nie poprawi to niebawem trzeba bedzie stacjonarke rozkladac:( No to ja dużo, troszkę ponad 1300 km:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 no to tez sie pochwale ze mna też nie jest tak źle i na MTB- na ktore czasem wkładam opony na szose zrobilem 4654KM- stan na dziś, a co do kaskow to ja i tak MET only:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Ale dla mnie sezon sie jeszcze nie skonczyl, z 1000 chcialbym dolozyc. Byle tylko ne padalo:confused: No SB,. Jak na kogos kto nie ma totalnego swira na punkcie rowerowania i kazdej wiosny nie goli nog:eek: to calkiem niezly przebieg. Ja tak jak Bugi, tez Met:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 No SB,. Jak na kogos kto nie ma totalnego swira na punkcie rowerowania i kazdej wiosny nie goli nog:eek: to calkiem niezly przebieg. Eee, tam 1000 to z górki a pozostałe 300 to po płaskim:D A tak poważnie to z większych osiągnięc mojego rowerowego lata uważam wyjazd na przełęcz Przegibek od strony Międzybrodzia 10 km pod górę:eek:, jak na mnie to wyczyn:D, udało mi się to zaliczyc na raz startując z pod mojego domu 28 km praktycznie cały czas pnąc się pod górę(z 200 na ok 700 m.n.p.m.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 no to tylko pogratulować,jak by mojemu ojcu sie też tak chcialo to by było oK:D potem zimą będzie mnie męczył ze zdycha po 2 skrętach:D hotrok MET rox:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Jak na kogos kto nie ma totalnego swira na punkcie rowerowania i kazdej wiosny nie goli nog:eek: to calkiem niezly przebieg. Hot - sprawdzales wskaznik oporu Cx przed i po golenu ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Hehe, przeciez wiadomo ze to nie o opory chodzi - dlatego nic takiego nie sprawdzalem:D:D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Hehe, przeciez wiadomo ze to nie o opory chodzi - dlatego nic takiego nie sprawdzalem:D:D:D;) hehe ja jak na wiosne golilem to 3 maszynki zepsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Hehe, ja nie ryzykuje, poza tym musialbym kombajn wynajac Uwazam tylko aby sie w pedala nie wkrecalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 tylko ze jak zrobisz szlifa to sie gorzej goi to po 1 a po 2 bardziej higieniczne jak sie po blocie jeździ a po 3 jak stosujesz maści to naprawde wcierasz je w mięsnie a nie we włosy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Zaprawde po trzykroc prawde powiedziales Ale dlatego, nie robie szlifow, nie po blocie (przynajmniej wielkim), a co do wcierania...... po swoim pierwszym Tuxie po 2 dniach jak wszystko palilo (czyli nogi), zapodalem sobie bengaya sport - nie pamietam czy pomogl, ale pamietam ze balem sie czy po kolejnych 2 dniach kobieta pokoj odbierze, po jeb(piiiiii)ło na caly pensjonat Po tym zmienilem "namaszczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 to kup paste ABC taka wlasnie do rozgrzewania gorąco polecam :D tylko zeby Ci nie kaplo na przrodzenie bo spalisz jajeczka ta pasta to juz total hardcore;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 24 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Wracając do kasków dla zainteresowanych w Go Sporcie w Katowicach była (byłem tam tydzień temu) wyprzedaż kasków Giro, średnio około 100 zł mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi