mike_ Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Jestem chory a jak jest sie chorym to ma sie głupie problemy wiec wybaczcie. Tak sie zastanawiam czy powinno sie zakładać czapke na gogle czy gogle na czapke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) gogle na czapke tak jak wiozania do nart a nie odwrotnie ............................ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_ Napisano 5 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) hmm a dlaczego nie odwrotnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) inny przyklad; gogle na kask a nie pod......a moze i odwrotnie hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Odpowiedź jest banalnie prosta... na czapkę! Bo skąd wszyscy dookoła będą wiedzić, że masz gogle xxx za xxx zł jeżeli pasek będzie pod czapką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_ Napisano 5 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) no niby masz racje ale nie pomyślałeś że na moich goglach jest nadruk na szybce xxx moze troche mały ale jest a poza tym zostawiłem naklejke xxx zł troche mniejsza widoczność ale jeździć sie da:) a jakby ktos miał słaby wzrok to babcia mi na czampc wyszyła xxx i xxx:) Dalej nie wiem co mam robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Załóż dwie pary gogli - pod i na czapkę - i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Spróbuj na oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Oczywiście czapkę na oczy bo gogle wozi się na ręce powyżej łokcia. Oszczędzasz bo co nieco się zużywają podczas patrzenia przez nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Zdejmij czapke i zaloz okulary zamiast gogli i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Michał -berecik!!!! berecik!!! (koniecznie z grupy race - z antenką) masz wtedy głowę nakrytą ,mama nie będzie krzyczała że bez a i gogle będzie widac jak trzeba...))))-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiekk Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Qwa, mają ludzie problemy, co Sławek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Wydawało by sie że problem poruszony przez szanownego mike_ jest banalny....ale pozory czasem mylą, sprawa jest powazna, nawet bardzo........ Ogólnie rzecz ujmujac jazda w czapce nie jest zbyt fortunnym pomyslem(ja nie nawidze w czapce śmigac)....lepiej jeździć w kasku jest duuuużo bezpieczniej i jakoś tak przyjemniej...a pozatym nie ma wtedy takich dylematów co nałozyc na co!! jeżeli jednak wolimy jazdę extreme czuć sie bardziej free mogą spróbować w opasce - wtedy takie problemy(co na co) są marginalne..........radykalowie mogą spróbowac w ogóle z goła głową ale tego nie polecam bo zatoki takich "jaj"( przepraszam za wyrażenie wszystkich kastratów) nie wytrzymują.......Wiec jeśli odrzucimy czapkę, kasku ani opaski nie mamy, a na jazde z goła głową zdrowie nam nie pozwala.....zostaje kaptur....co prawda ogranicza on często widocznosć (na boki i do tyłu:) oraz możliwośc nruchu wiec nie poleca sie go funowcom ...ale przy normalnej jeździe (telemarkiem) nie powinien on nikomu przeszkadzać...................... Jednak pomysł z kapturem sprawy nie rozwiązuje ....... powiem wiecej nawet tworzy nowe niepewności.....gogle na kaptur czy pod ????? widzisz mike_ masz temat na nowego posta............Pozdro i respect za poruszanie tematów egzystencjalnych:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eX-trema Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) to zalezy od...twoich wlosow;) jak jest ich duzo to pierwsza opcja jest bardziej wygodna natomiast w przypadku niklego owlosienia druga... ale ja osobiscie preferuje gogle na czapke;) a co do choroby to 3 zabki czosnku popij mlekiem i jutro bedziesz zdrowy;) pozdrawiam i sorki ale nie mam polskich znakow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_ Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Problem z czapką i goglami:) Widze że temat wzbudził zainteresowanie:) miło mi:) Po przeczytaniu wszystkich postow stwierdziłem że najlepiej było by kupić sobie kask. Niestety nie zapowiada się. Najpierw musze kupić buty a kasy troche mało:( (jak ktoś jest chętny do współfinansowania mojej inwestycji to prosze o kontakt:)) Chyba narazie będe musiał przy czapecce zostać(z goglami na niej) Pozdrowienia dla Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi