pablo_duch Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Tu maja podobno uzyc odblaskowych opon:) jakas specjalna farba ma byc nałozona wiec moze to ciekawe wygladac:D-nocny wyscig to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 To zadna nowosc pablo.Mialem kiedys takie odblaski w moim rowerze Wigry4.Co prawda nie w oponach tylko w szprychach ale technika mocowania pewnie ta sama:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 To zadna nowosc pablo.Mialem kiedys takie odblaski w moim rowerze Wigry4.Co prawda nie w oponach tylko w szprychach ale technika mocowania pewnie ta sama:D:D. ja nie mowie ze nowosc hucu tylko ze dobrze to moze wygladac na kole ktore leci 200km/h czyz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 nio ale kierowcy wypowiadają sie ze jak będzie padało to hmm kaszana lekka bo światło moze sie odbijać od drogi i oślepiać, wkocnu ma być jakos takos ze to 2x mocniej niz na stadionie, tylko 2x mocniej tzn jedna lampa 2x mocniejsza:d toz to tam będzie jak w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 To zadna nowosc pablo.Mialem kiedys takie odblaski w moim rowerze Wigry4.Co prawda nie w oponach tylko w szprychach ale technika mocowania pewnie ta sama:D:D. brales udzial w nocnych wysigach f1 - klasa wigry 4 ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Hucu jechal wtedy na bridgestonach:P, ale mechanicy zapomnieli mu koła dorzucić a wracając do singapuru, naprawde Ciekawie sie zapowiada ten wyscig, w nocy, przy sztucznym świetle moze być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) Ciekawe...? To, że Kimmi Raikkonen przedłużył kontrakt z zespołem Ferrari, nic jeszcze nie znaczy. Robert Kubica nadal ma szansę trafić do teamu z włoskiego Maranello. W kontrakcie mistrza świata zawarto bowiem klauzulę, dzięki której Ferrari może wycofać się ze współpracy z Raikkonenem za niewielką opłatą. Przedłużenie umowy firmy Ferrari z Raikkonenem odebrano jednoznacznie - Włosi rezygnują z zatrudnienia Roberta Kubicy. Nie jest to jednak takie jasne. Jedna z włoskich stacji telewizyjnych podała, że Raikkonen wcale nie musi reprezentować barw Ferrari w przyszłym sezonie. W jego kontrakcie jest bowiem klauzula, która za niewielką opłatą pozwala zerwać szefom Ferrari umowę z mistrzem świata. Dla Kubicy oznacza to, że jeszcze nie wszystko stracone. Ja myślę, że to dla Ferrari nie wszystko stracone... a zastanawiałem się dlaczego Włosi podpisali ten kontrakt tak wcześnie..., no to teraz wiem ;-)) Edytowane 23 Wrzesień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 czas pokaze co z tego wyniknie,a teraz myslmy o wyscigu nocnym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 "Mediaset", jedna z największych we Włoszech grup medialnych donosi, że Fernando Alonso może dołączyć do Ferrari w już w przyszłym sezonie. Z przekazanych informacji wynika, że 27-letni Hiszpan podpisał już umowę z włoską stajnią, która tym samym rozwiąże umowę z Raikkonenem, wypłacając mu dużą odprawę. Koszty odszkodowania ma wziąć na siebie bank Santander, nieoficjalnie nowy sponsor Ferrari na rok 2010. Według "Mediaset" Raikkonen musiał zgodzić się na tak niekorzystny dla siebie zapis w kontrakcie, gdyż jego pozycja w Ferrari była słaba (nie jest chyba w stanie obronić tytułu mistrzostwa świata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 ta cała formuła F1, to jedna wielka pralka:D, raz mowia tak raz siak.... ja nie uwieze poki nie zobacze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi