Gość scatman_wawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 (edytowane) Robalek, lub jak się nie mylę Robak z trgo co wiem to będziesz na Molltalu więc mam nadzieję że opierając sprawę o bufet porozmiawiamy o łańcuchach . A cop do odległości to nie ma problemu dwa razy w miesiącu na weekendy jeździć do Austrii to i można na jedną rozmowę do Gdańska pojechać . A goście typu super fura napęd na 4, łańcuchy i rejestracja na W... myślą że to samo jedzie i potem blokują nasze piękne wąskie górskie drogi. I dobrze każdy z nas wie jak wyglądają parkingi pod wyciągami i dojazdy do nich. Ale gdtyby nie goście z tą rejestracja na W to te WASZE piękne wąskie drogi i parkingi świeciły by pustkami, a większość właścicieli restauracji, hoteli, pensjonatów i innych atrkcji musiała by wrócić na hale aby wypasać owce niestety. Robal szkoda ze z Petrolkiem nie dojedziesz , zatem do soboty:) Pozdrawiam. Edytowane 21 Wrzesień 2008 przez scatman_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Robalek, lub jak się nie mylę Robak Oczywiście, tu żadnej pomyłki nie ma:):) Robal szkoda ze z Petrolkiem nie dojedziesz , zatem do soboty:) Pozdrawiam. No Petrol chciał wyjeżdżać w godz. 12-13, a Ja niestety w tym czasie mam spotkanie i muszę na Nim być więc w harmonogramie wyjazdu bym się nie zmieścił a bez sensu byłoby gdybym Ja opóźniał eskapadę całej czeredy, tym bardziej że nie wiem ile czasu te spotkanie potrwa:eek:. Co do spotkania to przy bufecie zapewne się i tak spotkamy a myślę że nie tylko przy nim. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Z tego co rozmawiałem przed chwilą z Klapkiem to my ruszamy od Klapcia o 19,30, więc jak byście się na tą godzinę wyrobbili to pogadaj z Petrolkiem i może jednak z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 W sumie to te 3 ostatnie posty(z tym 4) to mógłby JC przekleic do nowego wątku zatytuowac go Moelltaaler i dalej moglibyście kontynuowac temat związany z tym wyjazdem. Raport i zdjęcia w galerii po powrocie mile widziane:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Ale gdtyby nie goście z tą rejestracja na W to te WASZE piękne wąskie drogi i parkingi świeciły by pustkami, a większość właścicieli restauracji, hoteli, pensjonatów i innych atrkcji musiała by wrócić na hale aby wypasać owce niestety. . widać ześ chopok z wawy, smiech na sali po prostu jak to przeczytalem to padlem ze smiechu :D:D po 1 ze to "smieszne inaczej":D a po 2 off top:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 W sumie to te 3 ostatnie posty(z tym 4) to mógłby JC przekleic do nowego wątku zatytuowac go Moelltaaler i dalej moglibyście kontynuowac temat związany z tym wyjazdem. Raport i zdjęcia w galerii po powrocie mile widziane:). I tak zrobiłem Czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Dziwi mnie że ludzie zwracają uwagę na moje chamstwo, lecz moje chamstwo, jest odpowiedzią na chamstwo zawarte w poście eqipa A goście typu super fura napęd na 4, łańcuchy i rejestracja na W... myślą że to samo jedzie i potem blokują nasze piękne wąskie górskie drogi. I dobrze każdy z nas wie jak wyglądają parkingi pod wyciągami i dojazdy do nich. . Kiedyś Pan Janek Kobuszewski miał taki tekst: "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać - siłą i godnością osobistą". A tak, mam rejestracje na W i się tego nie wstydzę. W żadny poście nie oceniałem ludzi po rejestracji czy mieście z którego pochodzą. Bardziej cenię sobie merytorykę niż ocenę ludzi po rejestracjach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 no i git:) też masz racje, nie ma się co kłucic nie ważne kto jakie ma blachy tylko co sobą prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Dzięki, a wracając do topicu, może jeszcze ktoś będzie na molltalku w ten weekend. Jeśli tak to może niech się odezwie. Nas jak na razie zebrało się 26 chętnych na lekką rozgrzewkę przed sezonem. Miszkamy we Flattach, jeździmy na Molltalku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Dziwi mnie że ludzie zwracają uwagę na moje chamstwo, lecz moje chamstwo, jest odpowiedzią na chamstwo zawarte w poście eqipa . Kiedyś Pan Janek Kobuszewski miał taki tekst: "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać - siłą i godnością osobistą". Powinno być "siłom...siłom i godnościom osobistom.":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 No to fakt z okcentem na siłOM i godnościOM , przepraszam więcej sięto nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Ten Wasz wyjazd jest NIELEGALNY:). Nie mozna jechac na narty kiedy wiekszosc z nas idzie do pracy.I wcale Wam nie zazdroszcze;)jestem wrecz zazenowany :)Dlatego zadnych relacji z wyjazdu prosze tu nie zamieszczac!!!!!!!! ps.Milej zabawy i dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Hucu nie ma co zadrościć. pewnie jak zawsze będzie kicha i wogóle wyjazd będzie denny:). Poza tym my też tam jak w pracu od 8,30 do 16,30 orka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Dzięki, a wracając do topicu, może jeszcze ktoś będzie na molltalku w ten weekend. Jeśli tak to może niech się odezwie. Nas jak na razie zebrało się 26 chętnych na lekką rozgrzewkę przed sezonem. Miszkamy we Flattach, jeździmy na Molltalku. Bardzo sympatycznie !! I choc nie ma mozliwosci to z sympatii dziekuje i moze inny termin gdzies wypali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 hello entuzjasci Karyntii Cos ucichlo o nadchodzacym weekendzie. Juz spakowani czy zaczynacie rozpakowywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 hello entuzjasci Karyntii Cos ucichlo o nadchodzacym weekendzie. Juz spakowani czy zaczynacie rozpakowywanie? hehee, czyżbyś zmienił zdanie - i jednak jedziesz??? pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 hehee, czyżbyś zmienił zdanie - i jednak jedziesz??? pozdro jahu Napisalem na innym forum 2 wrzesnia: "hello fans podgladam /przyzwoicie/ kamery na Molltaler regularnie. i jak zaintertesowanym wiadomo nic nie nie zmienia. Na obecna chwile jest zle. W najblizszych 3 tyg. musialoby spasc ok 3 metry sniegu co przy niskiej temp. jest mozliwe, a wtedy przygotowano by kilka km snieznego dywanu kilkadziesiat cm grubosci. Tak to z reguly we wrzesniu bywa, wiecej i tak nie mozna sie spodziewac. Dla mnie to jednak jest za malo, bo nie lubie "wte i we wte"na okraglo po jednej jedynej trasie jezdzic. Zdecydowalem, ze na Molltaler w w/w terminie nie pojade. Do nastepnej spontany." Minelo 3 tygodnie a wpis wlasciwie jak z wczoraj aktualny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) Fredo spakowani, nartki po servisie i czekamy na czwartek. Nie ważne ile pojeździmy, ważne ze towarzystwo będzie super, a dla towarzystwa cygan dal sie powiesić. A co do pogody to tutaj: http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/moelltaler-gletscher Edytowane 24 Wrzesień 2008 przez scatman_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 24 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2008 (edytowane) A co do pogody i warunków to kamerka z dzisiaj http://gletschercam.peak.at/index.phtml?code=bild200&size=huge. Jak to dobrze że już pojutrze będą deski na nogach. Człowiek to jednak dziwne stworzenie, trochę zamarzniętej wody, a cieszy się jak dziecko . I do tego jeszcze mrożą i sypią http://gletschercam.peak.at/index.phtml?code=bild200&size=huge No i jeszcze prognoza na najbliższe dni http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/moelltaler-gletscher Edytowane 24 Wrzesień 2008 przez scatman_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 No to jeśli nie skreczowali i pojechali, to chyba będą pierwszymi, którzy coś o prawdziwym śniegu doniosą - czekamy:) Na razie tam ostro sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Jeszcze nie pojechaliśmy, dopiero o 19,30 wyjazd z WEarszawy. Jutro od 8 już na stoku . Po powrocie relacja i fotki z wyjazdu. Faktycznie dzisiaj sypie ale podobno pogoda od wieczora sie zmienia http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/moelltaler-gletscher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 No to jeśli nie skreczowali i pojechali, to chyba będą pierwszymi, którzy coś o prawdziwym śniegu doniosą - czekamy:) Na razie tam ostro sypie. Z tego co wiem nic odwołane nie jest a wyjeżdżają dziś pod wieczór tak więc od rana juz na stoku:). W moim przypadku wyjazd jest jutro a od soboty rana przypinam dechy i hajda w dół. pzdr P.S. Nie śmielibyśmy nie podzielić się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Polak potrafi! O 20 wyjazd z W-wy, a o 8 na stoku; zwiedzanie Wiednia macie w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Polak potrafi! ... zwiedzanie Wiednia macie w planie? Jasne, o 4 rano się zwiedza najlepiej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 P.S. Nie śmielibyśmy nie podzielić się wrażeniami. Robalek na Twoje relacje zawsze czeka się ze spokojem - obiektywne, rzeczowe i na temat. Życzę udanego rozpoczęcia sezonu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi