Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 No wlasnie ja przez ostatnie 2 tyg myslalam tylko o tym i przeforsowałam sprawę, znalazłam apartamenty w Val Gardenie w (chyba) najniższej z możliwych cenie i już się nie mogę doczekać wyjazdu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 No wlasnie ja przez ostatnie 2 tyg myslalam tylko o tym i przeforsowałam sprawę, znalazłam apartamenty w Val Gardenie w (chyba) najniższej z możliwych cenie i już się nie mogę doczekać wyjazdu:) pochwal sie miejscowką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 pochwal sie miejscowką :D Bugi, szukasz "dzikiego biletu" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 niee no co ty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Publicznie nie bede reklamować czegos czego jeszcze nie sprawdzilam ale moge powiedziec że zamówiłam 4 apartamenty, z czego 3 są 4 osobowe a 1 jest 5 osobowy, cenowo waha się 560-600 euro za apartament/tydzień i jest w miejscowości Ortisei i gratisowo mamy dostęp do miejskiego basenu w ośrodku sportowym:) Szczegóły wyslalam Bugajsonowi na PMa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Sliczna miejscowość. Dla mnie najładniejsza w Dolomitach. Szczególnie urokliwie prezentuje sie wieczorem - wszystkie domy są podświetlone reflektorami. Kiedy tam mieszkałem jakieś 6 - 7 lat temu, całe misteczko wygladało jakby było świerzutko odnowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Sliczna miejscowość. Dla mnie najładniejsza w Dolomitach. Szczególnie urokliwie prezentuje sie wieczorem - wszystkie domy są podświetlone reflektorami. Kiedy tam mieszkałem jakieś 6 - 7 lat temu, całe misteczko wygladało jakby było świerzutko odnowione. szkoda ze nasze górskie miejscowości nie są tak urokliwe.........ale taki ich "urok":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 szkoda ze nasze górskie miejscowości nie są tak urokliwe.........ale taki ich "urok":D Oby nie na "psa urok" tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi