MB Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 uff, ledwo co ocalalem przed przed "ukarzelkowaniem" To tak jak ja. Jakieś pięć centli mnie na razie ratuje a człowiek na starość maleje I co wtedy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 SB, chyba nie muszę dodawać że masz przerąbane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 SB, chyba nie muszę dodawać że masz przerąbane.... ino czekałem na Wróżkeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 ale miara wzrostu karzelkow dotyczy tylko mezczyzn wiec wrozko sie nie denerwuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 SB, chyba nie muszę dodawać że masz przerąbane.... Ej, no przeciez wiadomo ze Ciebie temat nie dotyczy, tzn. moze dotyczy inaczej - Ty jestes bardziej Krolewna Sniezka, teraz pozostaje "tylko" dobrac 7 krasnoludkow/karzelkow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 (edytowane) SB, chyba nie muszę dodawać że masz przerąbane.... Będzie kara.... ale miara wzrostu karzelkow dotyczy tylko mezczyzn wiec wrozko sie nie denerwuj Dzięki Wojtuś daostajesz reputację ode mnie:) Ej, no przeciez wiadomo ze Ciebie temat nie dotyczy, tzn. moze dotyczy inaczej - Ty jestes bardziej Krolewna Sniezka, teraz pozostaje "tylko" dobrac 7 krasnoludkow/karzelkow ;) Ale Ty się nie załapiesz na żadnego z nich bo mają być albo mali albo duzi, średni w ogóle nie brani pod uwagę Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 U mnie Citroen Berlingo z boxem Thule, asymetrycznie na dachu, w bagażniku mam takie krzesełko-drabinkę bardzo pomocne podczas zdejmowania rowerów (latem) i nart (zimą). Polecam to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 24 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2008 SB w sumie nie spytałem czy ten twoj box jest bardzo szeroki i plaski czy standartowy?Bo wczoraj widzialem box na dachu Cayena mojego szefa miał bardzo szeroki i bardziej plaski niz normalnie i załazyl równo na srodku i to pasowalo wiec tez musimy to wziasc pod uwage:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2008 karzełek to tak koło 170 i mniej:D Zatem mam prośbe do Jacka by stworzył podforum dla karzełków i krasnali. Zgłaszam sie jako pierwszy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi