Robsonek Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Czy ktos sie orientuje a zapewne tak jest , kto robi kurtki narciarskie dla Elan team ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Kurtki Elana będą sprzedawae w Makro. Zarówno kurtki, jak i softshelle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Robert, moim zdaniem pytanie było o to, kto szyje dla Elana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Kurtki Elana będą sprzedawae w Makro. Zarówno kurtki, jak i softshelle. Czyli wstyd kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Czyli wstyd kupić Wstyd to jest kraść i z dupy spaść.... Będąc w jakimkolwiek alpejskim ośrodku narciarskim można zauważyć że ludzie tam jeżdżą we wszystkim i na wszystkim i nikt się z tego powodu nie wstydzi co ma na sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Wstyd to jest kraść i z dupy spaść.... Będąc w jakimkolwiek alpejskim ośrodku narciarskim można zauważyć że ludzie tam jeżdżą we wszystkim i na wszystkim i nikt się z tego powodu nie wstydzi co ma na sobie.... Myśkowi chodziło zdaję się o to że nie ważne co się kupi , ale gdzie się to kupi;) , a kupowanie sprzetu narciarskiego w MAKRO to przecież obciach:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Czyli wstyd kupić mysiek to co ty pewnie smigasz tylko w Dainie i Phenixie i Goldwinie ? - Bananowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Kurtki Elana będą sprzedawae w Makro. Zarówno kurtki, jak i softshelle. Dokladnie jak koledzy juz napisali, chodzi mi o to kto szyje dla Elana. Aczkolwiek, to ze beda sprzedawane w Makro to rowniez dobra informacja. Dla mnie akurat nie ma znaczenia miejsce zakupu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Tez tak mysle, bo Makro ma dobre produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Mróz Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Znając życie to szyją je chinczycy bo praktycznie wszyscy tam szyją ,pozatym nikt z większych producentów odzieży nie podpisuje się na tych kurteczkach mają poprostu metki Elan ,podobnie jest z Blizzardem też tylko ich logo.Kurteczki z Elana są ładne a stosunek ceny do jakości też jest bardzo fajny ,wiem z doświadczenia bo kolega użytkował cały poprzedni sezon.Polecam także Blizzarda Professional dobra cena (przynajmniej była) i bardzo dobre parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Znając życie to szyją je chinczycy bo praktycznie wszyscy tam szyją ,pozatym nikt z większych producentów odzieży nie podpisuje się na tych kurteczkach mają poprostu metki Elan ,podobnie jest z Blizzardem też tylko ich logo.Kurteczki z Elana są ładne a stosunek ceny do jakości też jest bardzo fajny ,wiem z doświadczenia bo kolega użytkował cały poprzedni sezon.Polecam także Blizzarda Professional dobra cena (przynajmniej była) i bardzo dobre parametry. Super, to powiedz mi jeszcze gdzie mozna np obejrzec nowa kolekcje ?? bo na stronie Elana nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Hahahaha i tu Was zadziwię Mam jedną kurtałkę z Makro firmy Active i jestem z niej megazadowolony ! Znajomi nie kupują nic w Makro twierdząc, że tam same wieśniaki. A ja od lat zaopatruję się tam w wina bo wybór niesamowity !!!! Ostatnio kupuję tylko jedno włoski półsłodkie za 14pln. Dwa wina na głowę i po ptokach a i do obiadku można wypić Smak: czysty kompot babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Hahahaha i tu Was zadziwię Mam jedną kurtałkę z Makro firmy Active i jestem z niej megazadowolony ! Znajomi nie kupują nic w Makro twierdząc, że tam same wieśniaki. A ja od lat zaopatruję się tam w wina bo wybór niesamowity !!!! Ostatnio kupuję tylko jedno włoski półsłodkie za 14pln. Dwa wina na głowę i po ptokach a i do obiadku można wypić Smak: czysty kompot babci Pytalem raczej o kurtke a nie o wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Mróz Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 NIe mam pojęcia może odpuścili (żartuję) sprubuję się coś dowiedzieć i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 NIe mam pojęcia może odpuścili (żartuję) sprubuję się coś dowiedzieć i napiszę udało sie cos dowiedziec ?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Mróz Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Jest nowa kolekcja na ten sezon ,jakaś prezentacja prawdopodobnie początkiem pazdziernika ,tyle mi powiedział znajomy który jest przedstawicielem Elana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Jest nowa kolekcja na ten sezon ,jakaś prezentacja prawdopodobnie początkiem pazdziernika ,tyle mi powiedział znajomy który jest przedstawicielem Elana Wielkie dzieki za info. Pozostaje tylko czekac cierpliwie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi