JC Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Informacja dla miłośników dobrych rękawic. Można już zapoznać się z kolekcją rękawic 08/09 firmy Level Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Wszystko fajnie, ale to co można z tych rękawic znaleźć u nas w sklepach to same najtańsze modele, ...no może w snowbordowych jest troszkę lepiej, ale o pełnej ofercie jak do tej pory przynajmniej to mowy nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Ja za skórę dziękuję na nartach. Kupilam sobie Levela z zeszlego sezonu i jestem zadowolona. Co prawda byla to linia dla parapetów ale usunęłam sobie ochraniacz i jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Wszystko fajnie, ale to co można z tych rękawic znaleźć u nas w sklepach to same najtańsze modele, ...no może w snowbordowych jest troszkę lepiej, ale o pełnej ofercie jak do tej pory przynajmniej to mowy nie było:( eee nie jest tak źlee;D rok temu widzialem jedną pare w quatro sport we wrocławiu.........tylko problem w tym ze na te najwyzsze modele nazucaja kosmiczne ceny...bo sciagaja ich 2 pary a chca na nich zarobic jak na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 no tak ale skórzane są "niezniszczalne" i fajniej wyglądają można sie na krupówkowy lans wybrać a tak na poważnie to i tak jak dobrze trafisz to można wyjąc naprawde super rękawice w skórze za dobrą cene np 2 sezony temu kupiłem Scotty RC za 179 zł które jeszcze rok wczesniej chodziły po 299 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Skóra i woda mi się zawsze zle kojarzy... a śnieg to woda przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Skóra i woda mi się zawsze zle kojarzy... a śnieg to woda przeciez... jak mowisz-skora i wodawrrryyyy po takim kontakcie sa sztywne i poskrecany,albo poprostu ja miałem pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 I dlatego właśnie mam nieskórzane i nikt mnie nie przekona do skórzanych rekawicach dla amatora...bo wiadomo - zawodnik to inna rzecz a amator to troche sie wywali, troche ośnieżone narty potrzyma w rekach, troche w puchu się poprzewala i rękawice codziennie na kaloryferku lądują a to skórze nie słuzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 I dlatego właśnie mam nieskórzane i nikt mnie nie przekona do skórzanych rekawicach dla amatora...bo wiadomo - zawodnik to inna rzecz a amator to troche sie wywali, troche ośnieżone narty potrzyma w rekach, troche w puchu się poprzewala i rękawice codziennie na kaloryferku lądują a to skórze nie słuzy... Popieram, raz miałem skórzane porządne i po przerzuceniu się na goretex - bez porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi