lokiec3 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) Mogą być GS 9, Race RC, lub odpowiedniki. Dla dużego chłopa, poziom 6 (dla mojego najwierniejszego towarzysza narciarskiego). Długość 180cm. Jak ktoś ma naprawdę dobre niezjeżdżone, w dobrej cenie. Proszę o kontakt. Pozdrawiam Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 ja mam elany gsx w fajnej cenie ale tylko 176 długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 A może : http://cgi.ebay.de/Voelkl-Racetiger-06-GSR-Rennski-Weltcup-Ski-Worldcup-GS_W0QQitemZ360087356111QQihZ023QQcategoryZ59607QQcmdZViewItem ?? Sam widziałem w PL dwie pary tego Tyle, że podobno zjazd na tym to jakaś niezła masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Proponujesz naszemu lokciowi od razu najwyzsze zawodowstwo ?? Sponsor by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 chyba chcecie go uśmiercić naprawde:D do tych nart polisa gratis i wsparcie duchowe braci rejs:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 chyba chcecie go uśmiercić naprawde:D do tych nart polisa gratis i wsparcie duchowe braci rejs:D No pisałem , że masakra. A było to tak. Dwoch znajomych, bardzo zaawansowanych narciarzy...ekhm ekhm... powiedziało mi zeszłej jesieni, że szukają czegoś bardzo szybkiego. No to im kupiłem. Każdy z nich zaliczył jeden zjazd Tak byli zaawansowani w swej jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 My już wspieramy duuuuuuuuuchowo ooommmmnnnniooommmmm. Ale tak naprawdę , jak się ma takie narty to trzeba zaiwaniać jak przecinak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) Zeszłoroczne Rosoły w dobrej cenie powinenem miec jeszcze Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Te racetigery to są naprawdę maszyny mniam, Rossi też fajne, Elan hmm świetny ale polecam Atomica GSa komórę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) Zeszłoroczne Rosoły w cenie ok xxx chyba jeszcze mamy Z wiazaniami ?? Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Chyba tak Sprawdze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Te racetigery to są naprawdę maszyny mniam, Rossi też fajne, Elan hmm świetny ale polecam Atomica GSa komórę! Trochę spóśćta waćpany z tonu. Sory, że nie określiłem ściśle, ale mnie chodziło o GS9 lub 10, lub Race RC i odpowiedniki innych producentów. A wy tu z komórkami wyjeżdżacie. Komórkę to se ten kolega może kupić, ale Nokię nawet nie pamiętam co napisałem, no przecież napisałem na początku - Race to zawsze z tropu człeka zbije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2008 (edytowane) A toto to co jest? Jak w tytule: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=441524751 Tzn uściślam: wiem co to jest. Ino pytam kto z was na tym zapinał i co mogą być warte? Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Oglądałem te narty co w poście powyżej. Dodać mogę, że narty są w stanie 4+. Lekko porysowana szata graficzna, ślizgi bdb, krawędzie bdb, sztywność tak na oko ok. Gość zapewnia, że ma je od nowości i jeździł na nich 4 sezony po tygodniu. Z resztą w zamian za te ma już nówki stać w piwnicy więc chyba nie kłamie. Towar jest OK tylko powiedzta do ilu mogę to licytować, żeby nie przepłacić (co prawda nie moja kasa ale...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Za 300zł to już sa przecheblowane narty na maxa czyli troszeczke ślizgu troszke wiecej krawędzi i wyklepane ja stara dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Za 300zł to już sa przecheblowane narty na maxa czyli troszeczke ślizgu troszke wiecej krawędzi i wyklepane ja stara dupa Zauważ, że aukcja sie kończy jutro więc nie wiadomo jaka będzie cena ostateczna, to raz. Ja te narty w niedzielę miałem w ręku i tak jak pisałem są OK. Pytałem ile maksymalnie można dać za ten model w bdb stanie bo takim stanie te narty są. PS: czasami Rejs przyłóż się do czytania wątków, żeby dwa razy nie tłumaczyć.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Na te Fischery się nie załapalim. Ale kupiłem koledze cóś takiego za cenę jak w aukcji, narty w stanie idealnym: http://allegro.pl/item448477353_rossignol_9xti_181cm_rossignol_axium_120_tpi2.html Tym samym można zakończyć wątek, chyba, że ktoś ma jakieś uwagi ze niby za drogo czy za tanio, czy narta dziadowska:D:D:D:D Pozdrawiam i dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2008 Jest OK:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi