Raceman Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 W związku zaistniałej sytuacji , chciałem nadmienić, że urazić kogoś można poprzez napisanie nawet piękną polszczyzną kilku zdań , wklejenie jakiegoś obrazka lub filmiku. Nie trzeba używać słów niecenzuralnych jak się to mówi potocznie. Więc rola cenzora to bym powiedział bardzo ciężka i niewdzięczna (można się komuś narazić niechcąco). Szanujmy sie wzajemnie to nie będzie pyskówek . Z drugiej strony myśle że wiele różnic zdań załatwił by tzw czat, być może jest to do zrobienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Cykle ... Tak już jest na Naszym forum, że zachodzą tu cykle, w trakcie których panuje uprzejmość i spokój, a następnie przeradza się w atak, arogancję i agresję. Zastanawiałem się wiele razy czemu tak jest, czemu ludzie którzy spędzają tu tak dużo czasu, poznają się, w pewnym momencie wybuchają, nie potrafią powstrzymać swoich emocji. Wygląda na to, że jak nie jesteśmy z kimś twarzą w twarz, to można komuś nawrzucać, obrazić kogoś itd. Czemu jest tak, że jeden z Nas wyskoczył na "nowego" zamiast, jako stary wyjadacz, poinformować o Naszych zasadach. "Nowy" mógł nie wiedzieć, ba pewnie nie wiedział jakie mamy tu zasady, które Razem ustaliliśmy. Moderator to odpowiedzialna funkcja, która sprawia, że forum staje się Wasze. Nie chcę być jedynym, który będzie tu osądzał. To ma być Wasze - Nasze forum, bo to Wy je tworzycie. Dlatego oddaję "władzę" w Wasze ręce. Pewnie już tak będzie, że ktoś komu wykasuje się post lub zaingeruje w jego treść poczuje się dotknięty, ale ... ktoś musi nad Nami czuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Ze tak pozwole sobie zabrac glos w tej materii i powiedziec HOWGH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi