Gość pax53 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 sorry że troche nie na temat....ale co oznacza słowo TESTER pod naszym zaawansowaniem forumowy?...wie ktoś?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 sorry że troche nie na temat....ale co oznacza słowo TESTER pod naszym zaawansowaniem forumowy?...wie ktoś?... No właśnie. Nawet nie wiedziałem ale stałem się testerem...... a może tosterem:D. I niby czego:confused: O już nie jestem tosterem. A przez chwilę byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 No właśnie. Nawet nie wiedziałem ale stałem się testerem...... a może tosterem:D. I niby czego:confused: O już nie jestem tosterem. A przez chwilę byłem. a widzisz zaczarowane forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Skoro sprawa ocenzurowania została polubownie zakończona i zaakceptowana to pozwole sobie pooffowac i wyjasnic geneze słowa tester.Sadze ,że to taki ukłon szefostwa w moja strone.To po prostu taki skrót jak na ra.W całosci brzmi nastepujaco i jest skierowany przez oficera wachtowego do marynarza: "te,ster ci spier...a gamoniu". Tylko zastanawiam sie czemu nie mozna było napisac po prostu gamo..Ups znowu mnie wytną:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 tak czytałem Marku ten wątek i podobał mi sie post SB i Robalka i Twoje też....problem w tym że te ciekawe deseczki nie występuja za często w wypożyczalniach,tylko jak każdy z nas gdzieś jakieś złapie choć na moment to dopiero może coś napisać....no ale kto pyta nie błądzi:)...odnośnie race to nie mówię do końca nie,choć to też temat obszerny.....rozglądam się za nartą bardziej uniwersalną...typu Progressor może Dynastar Contakt 10...ludek w Skiteamie na wiosne mi ja bardzo polecał... i Rosołki X-Fight 2 Oversize bodajże? no ale to takie wróżenie z fusów...jak sie nie miało na goleniach:o...no nic mam poważny zamiar coś upolować bo na RX6 już nie mogę patrzeć:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 hejka uwazam ze sprawe ocenzurowania mozna zakonczyc bo nie ma co.Sprawa została załatwiona i nima temata wiec LUUUUZZZZIIIIIKKKK:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Ocenzurowanie, to złe słowo - źle się kojarzy, bo dotyczyło usuwania treści niewygodnych dla władzy. Tutaj nastąpiło usunięcie treści obraźliwych. Dla mnie to różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Ocenzurowanie, to złe słowo - źle się kojarzy, bo dotyczyło usuwania treści niewygodnych dla władzy. Tutaj nastąpiło usunięcie treści obraźliwych. Dla mnie to różnica. jest roznica ale przeciez nie bedziemy sie teraz o to spierac - po sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi