mysiauek Napisano 14 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam, długo się zastanawiałem i.... podjąłem tą ciężką decyzję. Nad tematem nie ma się co rozpisywać. Używane około 2 tygodnie. Poza paroma "minor scratchami" wyglądają na nóweczki. Cena 1000pln. Proszę pisać na PM. Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez JC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 A czy to są Twoje narty?? w sensie takim że je używałeś i Ci się znudziły, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 A czy to są Twoje narty?? w sensie takim że je używałeś i Ci się znudziły, itp... Dokładnie tak. Pisałem już o tym na forum, że będę się zastanawiał nad sprzedażą. Na potwierdzenie faktu, iż to moje jedyne i ukochane ,zainteresowanym mogę przedstawić szeroką galerię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Przed chwilą był tu jeszcze link do galerii z N-K, daję sobie rękę uciąć że był nawet zdążyłem go skopiować ale dostaję tam taki komunikat Nie możesz oglądać tego zdjęcia, ponieważ użytkownik zablokował galerię, a wybrane zdjęcie nie jest jego głównym. To ja poproszę bo może miał bym chętnego na takie deski slawomir.babiuch@xl.wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Przed chwilą był tu jeszcze link do galerii z N-K, daję sobie rękę uciąć że był nawet zdążyłem go skopiować ale dostaję tam taki komunikat Nie możesz oglądać tego zdjęcia, ponieważ użytkownik zablokował galerię, a wybrane zdjęcie nie jest jego głównym. To ja poproszę bo może miał bym chętnego na takie deski slawomir.babiuch@xl.wp.pl To prawda SB... był... Natomiast jednak nie zamierzam się do końca ujawniać Rzuć okiem na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 (edytowane) Ponieważ zainteresowanie jest powiedziałbym... ogromne (?!)... Dzisiaj wieczorem postaram się dodać zdjęcia. Cena w tym momencie bez zmian. Jeśli nadal będzie paru chętnych - nie pozostanie mi nic jak licytacja przez telefon lub gg Padają pytania czemu sprzedaję takie wypasione narty ze stratą Moja kondycja fizyczna nie pozwalała i na pewno nie pozwoli mi na spędzanie na nich całego dnia. A nie lubię zjeżdżać do autka po drugą parę. Dlatego szykuję powrot do all-mountain i/lub crossa. Edytowane 15 Wrzesień 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Padają pytania czemu sprzedaję takie wypasione narty ze stratą Moja kondycja fizyczna nie pozwalała i na pewno nie pozwoli mi na spędzanie na nich całego dnia. A nie lubię zjeżdżać do autka po drugą parę. Dlatego szykuję powrot do all-mountain i/lub crossa. Mysiek a nie lepiej trochę potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Mysiek a nie lepiej trochę potrenować. Ani czasu ani chęci Fajnie zrobiony allmountain daje też sporo przyjemności a jednak mniej męczy. A przy okazji: wypatrzyłem coś -mam nadzieję- naprawdę fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 A czy to są Twoje narty?? w sensie takim że je używałeś i Ci się znudziły, itp... Pewnie Mysiek je porzyczył stały pod restauracją:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 dawaj te foty bo zara do domu idę i nie będę miał netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 No to jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Pewnie Mysiek je porzyczył stały pod restauracją:D Ciut poniżej pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Mvsiu a widzisz te pyski? smiejące sie?:D w tym mym poscie? ps .jak Cie uraziłem to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Przypatrzcie się uważnie, są powody dla ktorych właśnie te zdjęcia zamieszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 (edytowane) Spadły panu na wyciągu a Mysiu je tylko zabezpieczył,żeby nie wpadły w niepowołane ręce:D:D:D Ps Miałem wrażenie,że przez chwile były zdjecia,ale mnie wylogowało i nie mogłem zajrzeć.Po zalogowaniu ponownym już ich nie ma:(.Może pan z wyciągu przyszedł i zabrał:D O już sa ponownie A powod chyba wiem jaki.Zdjecie nr 4. Sa w komplecie z grą planszowa Chińczyk :D Edytowane 15 Wrzesień 2008 przez hucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 I dwa kolejne.Na życzenie mogę jutro wieczorem dołożyć kolejne.Narty nie miały żadnego serwisu. Oryginalna struktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Ps Miałem wrażenie,że przez chwile były zdjecia,ale mnie wylogowało i nie mogłem zajrzeć.Po zalogowaniu ponownym już ich nie ma:(.Może pan z wyciągu przyszedł i zabrał:D O już sa ponownie Chciałem dodać w miarę sensownej wielkości - metoda prób i błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Narty nie miały żadnego serwisu. To jak to oleju nie wymieniałeś Sprzęt więc nie zadbany:p Cena spada więc na łeb na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 To jak to oleju nie wymieniałeś Sprzęt więc nie zadbany:p Cena spada więc na łeb na szyję Nie bałdzo nie bałdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) Sprzedane. Pozdrawiam. Edytowane 17 Wrzesień 2008 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 Szły chyba zza siódmego morza i zza siódmej góry - no ale tak czasami działa Poczta Polska. Warto było czekać stan zgodny z opisem czyli nówka ze dwa razy śmigana. Zobaczymy czy nie będę musiał tak jak Mysiek sprzedać bo mnie za mocno będą męczyły. 12 listopada jak będę niepołamany to się odezwę w tym wątku i napiszę wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 Zobaczymy czy nie będę musiał tak jak Mysiek sprzedać bo mnie za mocno będą męczyły. Szczerze to nie mam bladego pojęcia co Mysiauek miał na myśli to stwierdzając:confused:. RX FIRE bardzo fajna narta i jak masz siłę to dajesz czadu na niej, a jak Ci już tej siły braknie to prowadzisz sobie ją rekreacyjnie i delikatnie i wcale nie jest to tak że walczysz z nią czy nie daj boże ona z Tobą. Będziesz zadowolony na 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2008 Szczerze to nie mam bladego pojęcia co Mysiauek miał na myśli to stwierdzając:confused:. RX FIRE bardzo fajna narta i jak masz siłę to dajesz czadu na niej, a jak Ci już tej siły braknie to prowadzisz sobie ją rekreacyjnie i delikatnie i wcale nie jest to tak że walczysz z nią czy nie daj boże ona z Tobą. Będziesz zadowolony na 100 %. Pażiwiom uwidiom, mam nadzieję, że masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2008 Może i umiejętności mi brakowało... Z resztą sam możesz odpowiedzieć na to SB, bo widzialeś mnie na małym stoku na Harendzie. Wracając: jak dla mnie nie było mozliwości jazdy rekreacyjnej na niej. lokiec3 - prosimy o komentarz kolejnego usera po pierwszych wyjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi