Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Fischer RX Hot Fire 160cm + FX12

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą był tu jeszcze link do galerii z N-K, daję sobie rękę uciąć że był:D nawet zdążyłem go skopiować ale dostaję tam taki komunikat Nie możesz oglądać tego zdjęcia, ponieważ użytkownik zablokował galerię, a wybrane zdjęcie nie jest jego głównym.:rolleyes:

To ja poproszę bo może miał bym chętnego na takie deski slawomir.babiuch@xl.wp.pl

Przed chwilą był tu jeszcze link do galerii z N-K, daję sobie rękę uciąć że był:D nawet zdążyłem go skopiować ale dostaję tam taki komunikat Nie możesz oglądać tego zdjęcia, ponieważ użytkownik zablokował galerię, a wybrane zdjęcie nie jest jego głównym.:rolleyes:

To ja poproszę bo może miał bym chętnego na takie deski slawomir.babiuch@xl.wp.pl

To prawda SB... był...

Natomiast jednak nie zamierzam się do końca ujawniać :)

Rzuć okiem na PM.

Ponieważ zainteresowanie jest powiedziałbym... ogromne (?!)...

Dzisiaj wieczorem postaram się dodać zdjęcia.

Cena w tym momencie bez zmian.

Jeśli nadal będzie paru chętnych - nie pozostanie mi nic jak licytacja przez telefon lub gg :)

Padają pytania czemu sprzedaję takie wypasione narty ze stratą :)

Moja kondycja fizyczna nie pozwalała i na pewno nie pozwoli mi na spędzanie na nich całego dnia.

A nie lubię zjeżdżać do autka po drugą parę.

Dlatego szykuję powrot do all-mountain i/lub crossa.

Edytowane przez mysiauek

Padają pytania czemu sprzedaję takie wypasione narty ze stratą :)

Moja kondycja fizyczna nie pozwalała i na pewno nie pozwoli mi na spędzanie na nich całego dnia.

A nie lubię zjeżdżać do autka po drugą parę.

Dlatego szykuję powrot do all-mountain i/lub crossa.

Mysiek a nie lepiej trochę potrenować.:D

Spadły panu na wyciągu a Mysiu je tylko zabezpieczył,żeby nie wpadły w niepowołane ręce:D:D:D

Ps Miałem wrażenie,że przez chwile były zdjecia,ale mnie wylogowało i nie mogłem zajrzeć.Po zalogowaniu ponownym już ich nie ma:(.Może pan z wyciągu przyszedł i zabrał:D:D

O już sa ponownie

A powod chyba wiem jaki.Zdjecie nr 4. Sa w komplecie z grą planszowa Chińczyk :D :D

Edytowane przez hucu

• 4 weeks later...

Szły chyba zza siódmego morza i zza siódmej góry - no ale tak czasami działa Poczta Polska. Warto było czekać stan zgodny z opisem czyli nówka ze dwa razy śmigana. Zobaczymy czy nie będę musiał tak jak Mysiek sprzedać bo mnie za mocno będą męczyły.

12 listopada jak będę niepołamany to się odezwę w tym wątku i napiszę wrażenia.

Zobaczymy czy nie będę musiał tak jak Mysiek sprzedać bo mnie za mocno będą męczyły.

Szczerze to nie mam bladego pojęcia co Mysiauek miał na myśli to stwierdzając:confused:. RX FIRE bardzo fajna narta i jak masz siłę to dajesz czadu na niej, a jak Ci już tej siły braknie to prowadzisz sobie ją rekreacyjnie i delikatnie i wcale nie jest to tak że walczysz z nią czy nie daj boże ona z Tobą.

Będziesz zadowolony na 100 %:).

Szczerze to nie mam bladego pojęcia co Mysiauek miał na myśli to stwierdzając:confused:. RX FIRE bardzo fajna narta i jak masz siłę to dajesz czadu na niej, a jak Ci już tej siły braknie to prowadzisz sobie ją rekreacyjnie i delikatnie i wcale nie jest to tak że walczysz z nią czy nie daj boże ona z Tobą.

Będziesz zadowolony na 100 %:).

Pażiwiom uwidiom, mam nadzieję, że masz rację.