lokiec3 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Czasami pojawiają się na forum tematy związane z prędkością z jaką śmigamy na nartach. Znalazłem cóś takiego: http://pl.youtube.com/watch?v=PR3iNv9ggjw A i zaraz do głowy mi przyszło, ze można do tego wykorzystać nawigację GPS. Może niezbyt praktyczna, ale jakby poszperać w ustawieniach to może dałoby się jakoś tą nasza prędkość zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 słaaabo jechal:) ale w niekktorych ośrodkach np hermagor nassefeld jest traska do pomiaru prędkości:) a z tym gps hmmm no ale zalezy kto jakiego gps posiada:) dać komus nadajnik w kieszeń a w gps poustawiac i moze sie uda ) ale 100km/h no nieźle ale lepiej jak by jechal 100 km/h slalomem:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Osobiście nie przywiązuje wagi do tego z jaką prędkością jeżdże.Oczywiście,że jezeli spotykam gdzieś pomiar prędkosci to sie bujne ale naprawde nie koduje z jaka predkoscia jechałem. Gdybym miał zjechac jak misio na tym filmiku uznał bym to za przejazd stracony.Przeciez można i szybko i troche bardziej zaawansowanie.Ale każdy''nakręca się" w inny sposób. Dopóki "przecinak" nie stwrza zagrożenia niech sobie jeżdzi.A to,że przez moje kręcenie dotre 1-1,5sekundy na dół po nim wcale mnie nie martwi i ujmy nie przynosi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Ale wyczyn:D Moje dzieci: Monika 5 lat w tym formacie nie za dobrze to widać ale ma 27 a zasówa pługiem : [YOUTUBE]eEU5Cer2Cq0[/YOUTUBE] Łukasz 9 lat i ma 51, a miał i więcej tylko nie jest nagrane(no był tam stałym bywalcem tego pomiaru:D) [YOUTUBE]TS-VtGEwMOc[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Jak się twoje dzieci od razu z nartami na nogach rodziły to co tu się dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi