Raceman Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Ja popieram taką metode Biore pareset złotych i ide na 2 dni na wesele po dwóch dniach jest każdy mięsień wytrenowany :D(jezeli nie umiesz zrobic szpagatu to tylko na wesele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Rejs ty to lubisz sporty ekstremalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Ja popieram taką metode Biore pareset złotych i ide na 2 dni na wesele po dwóch dniach jest każdy mięsień wytrenowany :D(jezeli nie umiesz zrobic szpagatu to tylko na wesele) A mnie to po czymś takim to boli ale dupa i i ręka, dupa do siedzenia a ręka do szarpania mnie za nią...."on choć rzesz zatańczyć":mad: ucho jeszcze boli, a za kilkaset zł to można 3-4 dniowy trening w Alpach odbyć i to je dopiero wesele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Nie no bez zboczeń:D:D, ale "krzesełko" przy ścianie 7 min daje radę. Idąc tym tokiem myslenia to nic tylko kibel wyrzucić i dziurę w podłodze zostawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Idąc tym tokiem myslenia to nic tylko kibel wyrzucić i dziurę w podłodze zostawić ? hahaha:) dobre!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 A mnie to po czymś takim to boli ale dupa i i ręka, dupa do siedzenia a ręka do szarpania mnie za nią...."on choć rzesz zatańczyć":mad: ucho jeszcze boli, a za kilkaset zł to można 3-4 dniowy trening w Alpach odbyć i to je dopiero wesele:) Sławek to z Ciebie dupa:D zamiast trenowac na obcych kobietach to Ty siedzisz:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Tak trochę dla rozrywki. Z racji tego, że jestem chwilowo przez okres rekonwalescencji żonusi gospodynią domową to robię wszystko to co kobitka w domu robi. Wczoraj wymyśliłem, że jak sobie deskę do prasowania obniżę to mogę prasować w półprzysiadzie. 2w1. Żonusia miała ubaw, a ja niezłe ćwiczenie wytrzymałościowe i jeszcze pranie wyprasowane. Polecam.:D:D:D Prasowanie przetestowane muszę przyznać że dobry pomysł miałeś Jako że codziennie rano prasuję sobie koszulę do pracy, taka 5-7 min rozgrzewka jest rewelacyjna!! Fajnie jest jeszcze pokombinować w półprzysiadzie z przenoszeniem ciężaru ciała z nogi na nogę. Daje podobny efekt jak byśmy dociskali krawędź w skręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi