Boogie Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 (edytowane) [YOUTUBE]uLIfN-31Bgs[/YOUTUBE] [YOUTUBE]dnBhn7YSsnM[/YOUTUBE] jak ktoś chce to tez z tej serio jest brzuch trenujemy codzieninie bo 16 min to nie duzo a efekty zaufajcie bedą Edytowane 12 Wrzesień 2008 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Ale fajowe chlopaki w tym pierwszym filmiku:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 wdzianka mają konkret:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Pełen old-school ale ciekawy jestem czy tą rzeźbę też zbudował na tych 8-minutowych ćwiczeniach w domciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 powiem Ci ze np brzuch z tego cyklu działa i daje efekty- jak robisz systematycznie ja z racji ze miałem problem z kolanem i nie moglem na silce cwiczyc to robilem te 2 na nogi i hm no daje efekty tylko sam wiesz- systematycznośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 ehh... te zblizenia na tyłeczki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Bugi....właśnie ta SYSTEMATYCZNOŚĆ.... to coś z czym nieustannie walczę i niestety często przegrywam....ale zestaw całkiem realny do wykonania w domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Pełen old-school ale ciekawy jestem czy tą rzeźbę też zbudował na tych 8-minutowych ćwiczeniach w domciu ? no jasne:D...moja ciocia ostatnio zanotowała rekord umytych talerzy...po 2 mln talerzy przestała liczyć...i to jedną butelką znanego płynu do mycia naczyń:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 wiedzialem że wróżka to napisze wiedziałem:D no jak sie chce miec efekty to systematyka sie przyda:) pomyśl tylko tak, kurde będe to robil to zima nie będe zdychał z bolu na nartach , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 wiedzialem że wróżka to napisze wiedziałem:D no jak sie chce miec efekty to systematyka sie przyda:) pomyśl tylko tak, kurde będe to robil to zima nie będe zdychał z bolu na nartach , właściwie to tylko ta myśl mnie motywuje:)....żeby po 2 godzinach nie odpaść na stoku trzeba sporo potu wylać....wiem ...wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 słuchaj 8 min na uda to nie duzo 16 min to tez nie dużo a 24 min tez nie:) wiec w ciągu dnia da sie znaleśc 24 minuty zeby zrobic brzuch uda i poslady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Bardzo fajne ćwiczenia, dzięki za wrzutkę! Robiłam podobne, ale mniej urozmaicone - te są naprawdę wszechstronne, nie pomijają chyba żadnej grupy mięśni. Właściwie to dodawałam sobie ciężarek 2 kg na nogę, żeby mięśnie naprawdę pracowały, to i tak mało w porównaniu z nartką z bucikiem. A tu już trzeba ćwiczyć na poważnie, co będzie, jak śnieg się (porządny) w październiku zrobi - i tak już bywało, choć dawno, może się powtórzy:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 juz kiedys temat ruchu i cwiczen byl poruszony,systematycznie trzeba cwiczyc a nie ze na miesiac przed wyajzdem czy na dwa-kazdy dzien , kazdy trening jest wskazany, i nie tylko nog,brzucha ale całego ciala. Cwiczyc powinno sie jak i przed nartami jak i po a jak juz sie to robi przez rok caly czas regularnie to gitara:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Bardzo fajne ćwiczenia, dzięki za wrzutkę! Robiłam podobne, ale mniej urozmaicone - te są naprawdę wszechstronne, nie pomijają chyba żadnej grupy mięśni. Właściwie to dodawałam sobie ciężarek 2 kg na nogę, żeby mięśnie naprawdę pracowały, to i tak mało w porównaniu z nartką z bucikiem. A tu już trzeba ćwiczyć na poważnie, co będzie, jak śnieg się (porządny) w październiku zrobi - i tak już bywało, choć dawno, może się powtórzy:D? Zamiast ciężarka to buty narciarskie na nogi i masz dwa w jednym. Tylko jak robisz przysiady w butach to jakoś łatwiej niż bez znaczy, że ćwiczenia mniej obciąża nogi co nie jest wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2008 jak zrobi to dobrze technicznie to i w butach poczuje ze ma mięśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 A co myślicie o pływaniu jako formie przygotowania do nart. Taki zestaw - sporo kraula + dokatowanie sie z deską na same nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 kazdy ruch jest dobry, pływanie tez jest bdb bo zwiększa wydolnośc lecz w pływaniu bardziej pracują ręce, ale no wg mnie tez dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 kazdy ruch jest dobry, pływanie tez jest bdb bo zwiększa wydolnośc lecz w pływaniu bardziej pracują ręce, ale no wg mnie tez dobre rozwiązanie No właśnie, ręce ręce. Sam lubiłem pływać kraulem samymi praktycznie rękami. To przychodzi samo z siebie z ilością kilosów na basenie. I to jest sport do którego wracam Na basenie proponuje wypożyczyć sobie dużą płetwę - na obie nogi - i popływać na plecach samymi nogami. Kto zrobi na raz pełną parą więcej niż 400m - GRATULUJE. W najlepszych swoich czasach przy 400m takim "stylem" byłem za przeproszeniem : zesrany z bólu. A pracują nogi i brzuch. Działa to także przy opcji z dwiema płetwami i ruchami nogami razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 No właśnie, ręce ręce. Sam lubiłem pływać kraulem samymi praktycznie rękami. To przychodzi samo z siebie z ilością kilosów na basenie. I to jest sport do którego wracam Na basenie proponuje wypożyczyć sobie dużą płetwę - na obie nogi - i popływać na plecach samymi nogami. Kto zrobi na raz pełną parą więcej niż 400m - GRATULUJE. W najlepszych swoich czasach przy 400m takim "stylem" byłem za przeproszeniem : zesrany z bólu. A pracują nogi i brzuch. Działa to także przy opcji z dwiema płetwami i ruchami nogami razem. mysiek latwiej było powiedzieć nogi do delfina u nas na bazie wopr jak jeszcze była na stawikach takowe sie 2 razy przewineły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Właśnie od paru miesięcy mam zamiar też wrócić do pływania, tylko jakoś nie mogę znaleźć czasu. Że się ręce wyćwiczą, to świetnie. (Tury - tu ręce się bardzo przydają). Odnóża częściowo załatwia rower. A ciężarki wolę od butów, bo jak sobie leżą w pokoju, to w wolnej chwili można je złapać i pomachać dowolnym odgałęzieniem, dolnym czy górnym, zresztą też pogibać się - zrekompensować zgięty kark - śmiesznie byłoby zdjąć but z nogi i nim wymachiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 ciężarki dobra sprawa, od roweru lepszy tzn orbitrek , to dopiero daje po nogach chyba ze ktos chce plan siłowy na nogi na siłownie to moge mu dać wtedy będzie miał uda jak Herminator- tak silne i chociaż to siłowy trening tak wielkie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Prasowanie Tak trochę dla rozrywki. Z racji tego, że jestem chwilowo przez okres rekonwalescencji żonusi gospodynią domową to robię wszystko to co kobitka w domu robi. Wczoraj wymyśliłem, że jak sobie deskę do prasowania obniżę to mogę prasować w półprzysiadzie. 2w1. Żonusia miała ubaw, a ja niezłe ćwiczenie wytrzymałościowe i jeszcze pranie wyprasowane. Polecam.:D:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 To równie dobrze możesz "usiąść" w powietrzu przed komputerem;) Wywal fotel spod biurka i tak w przysiadzie mozesz do nas pisac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Właśnie od paru miesięcy mam zamiar też wrócić do pływania, tylko jakoś nie mogę znaleźć czasu. Że się ręce wyćwiczą, to świetnie. (Tury - tu ręce się bardzo przydają). Odnóża częściowo załatwia rower. A ciężarki wolę od butów, bo jak sobie leżą w pokoju, to w wolnej chwili można je złapać i pomachać dowolnym odgałęzieniem, dolnym czy górnym, zresztą też pogibać się - zrekompensować zgięty kark - śmiesznie byłoby zdjąć but z nogi i nim wymachiwać. mozna bucikami pomachać tylko trzeba rolety opuścić w oknach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 To równie dobrze możesz "usiąść" w powietrzu przed komputerem;) Wywal fotel spod biurka i tak w przysiadzie mozesz do nas pisac;) Nie no bez zboczeń:D:D, ale "krzesełko" przy ścianie 7 min daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi