juice Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Musze Mysiek sprawdzic ile mam dziurek w tym zoltku, albo czy mi klimy z opcji podstawowej nie wyciales ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Taniej niż u mnie to nigdzie nie było w Polsce 150pln za kask Carrera w limitowanej przeźroczystej wersji Tu miałyby zdjęcia z galerii skionline z ale do k&^y nędzy nie mam siły jej przeszukiwać ... Były jeszcze w wersjach normalnie kolorystycznych, całkiem czarne oraz Ice Blue czyli niebieskie przeźroczyste myś poszło PW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 polecam zajżeć na ebaya niemieckiego sprzet można tam za naprawde male pieniadze kupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 polecam zajżeć na ebaya niemieckiego sprzet można tam za naprawde male pieniadze kupic:) rik:) o tym wiemy od dawna tylko musimy to innymi slowami ujmowac bo nie mamy przzwylenia władz na reklame tego czegos:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Riki - alez ciagle patrzymy. Nawet co nieco kupujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 26 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2008 no to mi kamien z serca spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi