Loviisa-chan Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Ostatnio czytałam, że jakaś 20-latka ze Szwecji wprowadziła modę na rullskidor, które wyglądają jak na poniższym filmiku, tyle że są trochę dłuższe, zarówno z przodu, jak i z tyłu. Ludzie przesiadają się z aut i rowerów na ten "środek lokomocji", jako że jest on szybki, wygodny i angażuje prawie wszystkie mięśnie, podobno taki wycisk daje lepsze efekty niż fitness, siłownia i sauna razem wzięte [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Tak na tym sprzęcie trenuja biegacze biatloniści latem Raceman z Tomkiem Sikorą też biegali na tych rolkach ps.dwie małe dziwczyki (5lat)zobaczywszy Racemana latem powiedziała tak ''Latem na nartach idiota'':D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ps.dwie małe dziwczyki (5lat)zobaczywszy Racemana latem powiedziała tak ''Latem na nartach idiota'':D:D No cóż, dziewczynki jeszcze świata dobrze nie poznały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 to rejs dotrzymał kroku tomkowi:)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 nie no o tym slalomie z ludzi to joke ale rolki - zakup przesądzony jakie polecacie na poczatek dla faceta:) w miare przystępnej cenie:) najpierw zadaj sobie pytanie czy rekreacyjna jazda -czyli jak na filmikach,czy jazda szybka jak na pierwszym filmiku czy agressywna.Do kazdej inne rolki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 najpierw zadaj sobie pytanie czy rekreacyjna jazda -czyli jak na filmikach,czy jazda szybka jak na pierwszym filmiku czy agressywna.Do kazdej inne rolki:D Na początek to tak jak ja niech se kupi takie za 150-170 PLN, żeby zobaczyć z czym to się je i broń boże jakiś regulowany badziew. Ja już myślę o wymianie, ale chyba na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Na początek to tak jak ja niech se kupi takie za 150-170 PLN, żeby zobaczyć z czym to się je i broń boże jakiś regulowany badziew. Ja już myślę o wymianie, ale chyba na wiosnę. prawda...regulowane g**** to niech nawet nie patrzy na nie.Ja kiedys kupowalem rolki do jazdy agresywnej a tu nie szczedzilem kasu bo grunt to dobra rolka-płoza-kółka i łozyska no i najwazniejsze zeby wkladki były takie co sie formuja no i wtedy dla mnie sie liczylo zeby srednio wysoki był uchwyt na kostke bo generalnie to rolki miałem rozpiete zeby lepiej wykonac trick:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Możan jeszcze na rolkach freestyle:D: [YOUTUBE]OApdW4-WDnM[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Sb hehehehe dobre ale ja ciut inaczej postrzegam freestyle hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Ciężkie. Dlatego ja po drodze publicznej nie jeżdżę. Nawet powiem wam, że rowerem mnie wkurza. żadnych ścieżek rowerowych. Trza się na off road przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Ciężkie. Dlatego ja po drodze publicznej nie jeżdżę. Nawet powiem wam, że rowerem mnie wkurza. żadnych ścieżek rowerowych. Trza się na off road przerzucić lokciu ja tez unikam jazdy rowem po ulicy i nawet po chodniku bo podobny stan co ulicy:)biore bike na auto i jade w miejsca gdzie mozna pojezdzic fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 a tam kolarką sie fajnie po asfalcie smiga.....a mtb to to mtb rower na dach i do ustronia a co do rolek kurde kupie sobie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Bugi kupuj i trenuj ostro to może złapiesz taki poziom: http://pl.youtube.com/watch?v=nGfYBFRPmO8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale to roleczki kupie po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi