Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Trzeba było kupić pomarańczowy... :wink: :biggrin:.... Nie było :biggrin::wink: Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) A ja się natknąłem na "idealne" auto dla narciarza freeridowego... ...może posłużyć jako wyciąg i wjechać prawie wszędzie :wink: Nie ma jak rosyjska myśl technologiczna :cheerful: Szerp nie tonie i jeździ po każdej nawierzchni :happy: [video=youtube;d1n3mywF5oU] PS. Piotr - czerwone, dobrze na śniegu widoczne...więc idealne dla narciarza :wink: :stupid: :cheerful: :happy: Edytowane 10 Luty 2016 przez marboru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 A ja właśnie czerwony kupiłem :eek: :wink: niech mnie z daleka widzą : Pozdrawiam Wiedziałem,że nie tylko Kasi się narażę.:tongue: Nie ma się czym przejmować.Kolorem się nie jeździ.:cheerful: A co dla jednych jest sufitem to dla drugich jest podłogą. Myślę,że idealne autko,nie tylko dla narciarza,to takie które się nie psuje.: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Wracając do pięknej czerwonej 80-ki czy kierowca Wam kogoś troszku nie przypomina :tongue:[ATTACH=CONFIG]27578[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 (edytowane) PS. Piotr - czerwone, dobrze na śniegu widoczne...więc idealne dla narciarza :wink: :stupid: :cheerful: :happy: Ma jeszcze jedną zaletę - moje narty wchodzą do bagażnika wzdłuż co pozwala na wypady narciarskie w 4 osoby bez dachowego.:smile: Wiedziałem,że nie tylko Kasi się narażę.:tongue:... Eeeee tam zaraz naraził. Ja tak kocham swoją Żonę, że jak by kazała kupić różowy to bez zastanowienia bym brał. Aaaaaaa..... może to jednak........??? Pozdrawiam PS: @marcinn - Barrack Obama?:wink: Edytowane 10 Luty 2016 przez Piotr_67 ps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Faktycznie,tyle tylko że złe zdjęcie wstawiłem :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Ja tak kocham swoją Żonę, że jak by... Ja też bardzo kocham swoją,i... ...jakby miała popełnić błąd i być potem niezadowolona z koloru który sama wybrała to już wolę żeby na mnie było. :tongue: :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 ...jakby miała popełnić błąd i być potem niezadowolona z koloru który sama wybrała.... U mnie to jest niemożliwe :wink: Żona po prostu się nie myli :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 A ja lubię moją fabię w kolorze Corrida!!! Przynajmniej z daleka widać że jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 A ja lubię moją fabię w kolorze Corrida!!! Przynajmniej z daleka widać że jadę Nadal masz fabie :eek: Kiedy Ty kupisz sobie auto :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Jak zarżnę Fabię na razie jest "Simply clever" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Eeee tam. za forsę jaką trzeba wydać na takie auto, to miałbym nartowanie do końca życia w topowych ośrodkach po kilkadziesiąt dni na sezon. Czyli w sumie jest to idealne auto dla narciarzy, pod warunkiem, ze zamieni się go na gotówkę. Pozdrawiam. To może coś budżetowego? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Wszystko ładnie tylko podróż takiem czemś strasznie głośna jest. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Wszystko ładnie tylko podróż takiem czemś strasznie głośna jest. Pozdrawiam. To to, już sam nie wiem jaki ten idealny samochód dla narciarza? Cichy? Tani? By mało palił? ...a najlepiej, by jeszcze przed nartami się w nim dobrze rozgrzać? Chyba taki? :wink: [video=youtube;vZPGB2kzkhE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Girl833 Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Z moimi przyjaciolmi na narty zawsze jezdzilismy Nissanem X-Trail 2,0 Di trzeba przyznac ze jest genialny na takie wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Sam kiedyś miałem X-Traila. Fajne auto Do tego blokowany napęd na wszystkie koła. Nie dziwię się, że tak wiele ich można spotkać w górskich miejscowościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagdob Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 (edytowane) Dnia 10.01.2017 o 13:08, Super_Girl833 napisał: Z moimi przyjaciolmi na narty zawsze jezdzilismy Nissanem X-Trail 2,0 Di trzeba przyznac ze jest genialny na takie wyprawy. A ja VW Touaregiem 3.0 TDI. Jest jeszcze lepszy :-) Edytowane 19 Styczeń 2017 przez nagdob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blixten Napisano 6 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2019 (edytowane) W dniu 15.01.2014 o 21:39, Blixten napisał: Spomiędzy Subaru XV i Mazdy Cx-5 wybrałem wreszcie tą drugą. Chociaż wybór był baaaardzo ciężki, to od ponad tygodnia od odbioru utwierdzam się, że był słuszny. Ciekaw jestem tylko czy tej "zimy" będę miał okazję sprawdzić napęd 4x4 skoro śniegu mniej niż na lekarstwo... Dziwne uczucie cytować samego siebie, ale historia zatoczyła koło.... Do Mazdy CX-5 2013 AWD dołączył ... SUBARU XV my18 😃 Mazdę wybrałem ze względu na dużo większy bagażnik, konieczność przewożenia wózka, ale skoro dziewczyny podrosły, Subaru z boxem też można się spakować na narty. Różnica między skutecznością napędów, prowadzeniem ? bez porównania na korzyść Subaru ! Jak mi się wydawało 4 lata temu, to nie Mazda ma napęd 4x4, to Subaru go ma i żaden tam dołączany, tylko stały. 😎 Pozdrawiam Edytowane 6 Październik 2019 przez Blixten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 Ja stały punk programu, z tym że tym razem Quattro 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blixten Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 9 godzin temu, artix napisał: Ja stały punk programu, z tym że tym razem Quattro 😉 Też dobry napęd, ale prześwit trochę mały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 Upewnijcie mnie czy bus 8 osobowy DMC 2330kg w Austrii i po drodze nie ma żadnych dodatkowych opłat oprócz winiet dla osobowych do 3,5t ? https://www.skionline.pl/stacje/oplaty-za-drogi-winiety-oraz-winiety-elektroniczne-w-austrii-w-2019-roku,samochodem-na-narty,7669.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 45 minut temu, surfing napisał: Upewnijcie mnie czy bus 8 osobowy DMC 2330kg w Austrii i po drodze nie ma żadnych dodatkowych opłat oprócz winiet dla osobowych do 3,5t ? https://www.skionline.pl/stacje/oplaty-za-drogi-winiety-oraz-winiety-elektroniczne-w-austrii-w-2019-roku,samochodem-na-narty,7669.html Nie ma żadnych innych opłat do 3.5 tony , ale ja nie znam żadnego busa o tak niskiej DMC , jak podajesz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2023 (edytowane) Zagubiona autostrada… foto. ps połączenie passat variant i bridgestone lm005 blizzak idealne nie jest byle podjazd z hotelu w szklarskiej cię zimą pokona Edytowane 29 Marzec 2023 przez sstar 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 To auto na slalomki. Dla singli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2023 6 minut temu, sstar napisał: To auto na slalomki. Dla singli. 4x4, Elektrik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi