artix Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Mi wychodzi 8.5 litra, ale to szczegół :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 I to korzystając z max z 2/3 mocy i momentu :tongue: Tą małą popierdułą to jechałem w 3 osoby na 6 dni; 4 pary nart w tym najdłuższe 177, miałem je koło ucha. Renault clio a.d. 2000. SB - taka bryka i bez elektrycznej regulacji fotela ?!?!:eek: To chyba model na Najświętszą RP i rynki wschodnie :stupid::wink: No ładnie, ładnie... Ja kilkukrotnie jechałem na narty Hyundaiem Getzem w 3 osoby. Też 4 pary nart, przy czym najdłuższe 185 cm Ale od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu ze stałym napędem na 4 koła, wyższym prześwitem i reduktorem no i oczywiście większym bagażnikiem! Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 ...... Zrobił 850 km. .... hym czy to nie przesada tak d... wozić bez zmiany pozycji na stojącą ? Podziwiam i współczuje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 I tak z rana człowiek dochodzi do głupkowatych wniosków! I mnie takie myśli nachodzą, gdy w kurorcie narciarskim, czy nadmorskim, jestem jedynym człowiekiem na stacji nie biorącym faktury za paliwo. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 I mnie takie myśli nachodzą, gdy w kurorcie narciarskim, czy nadmorskim, jestem jedynym człowiekiem na stacji nie biorącym faktury za paliwo. : Twoja strata. :angel: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Auto zostało przetestowane w warunkach bojowych. Cztery osoby w tym jedno dziecko. Narty w środku w specjalnym pokrowcu made in Skoda[...] Czyli widzę, że skorzystałeś z mojego patentu z pokrowcem Skody w Volvo. Czy patent zdał egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TNT Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 (...) jestem jedynym człowiekiem na stacji nie biorącym faktury za paliwo. : He he, też tak masz? I to zdziwienie człowieka na kasie - bezcenne. :eek: Czuję sięczasem, jak dziwoląg. :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Czyli widzę, że skorzystałeś z mojego patentu z pokrowcem Skody w Volvo. Czy patent zdał egzamin? Bardzo dobrze, tylko przed podróżą trzeba dobrze sprzęt osuszyć bo się woda w nim zbiera. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 A co powiecie na takie auto? W zasadzie, to już nie auto, tylko dom z garażem. [video=youtube;-wz9Sjvu-oo] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Kruca! Ależ ja tępy jestem. Dopiero ten filmik mi uświadomił dlaczego moja córka uparła się i kupiła sobie właśnie Mini.:stupid: Tylko nie może niestety liczyć,że tatuś kupi Jej taki garaż na kółkach. :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Kruca! moja córka uparła się i kupiła sobie właśnie Mini. Ale chyba nie pierwsze :biggrin::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Widziałem podobne kiedyś w Cro, normalnie jak by ktoś Ikarusa nadmuchał. Bydle zajmowało cztery miejsca na polu kempingowym:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Kruca! Ależ ja tępy jestem. Dopiero ten filmik mi uświadomił dlaczego moja córka uparła się i kupiła sobie właśnie Mini.:stupid:: Córka+mini= ból głowy tatusia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Córka+mini= ból głowy tatusia :biggrin: Tatuś nie widnieje w dowodzie rejestracyjnym i mówił,że tę żabkę będzie sobie sama jadła. Odradzałem z całego serca. :cheerful: Choć autko wizualnie ma swój urok. Kilkanaście miesięcy i jak na razie problemów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 A co powiecie na takie auto? .... Fajne, ale jest parę minusów. Do tego chyba trzeba inne prawo jazdy. Toto musi mieć chyba tachograf. No i ze względu na masę i gabaryty to nie wszędzie wjedziesz. Plusem jest to, że gdyby mnie było na takie "auto" stać to tymi minusami bym się zbytnio nie przejmował.:biggrin: Pozdrawiam PS: nie widziałem na filmie, jest tam narciarnia i warsztacik do serwisowania nart? Bo jak nie to nie jest idealne dla narciarza.:wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 A co powiecie na takie auto? W zasadzie, to już nie auto, tylko dom z garażem. ... Takim to na wczasy mogłabym jechać :biggrin: rzekłabym "mercedes" wśród kamperów :wink: :stupid: Pierwsze co nasunęło się mi to: jak oni wysiadają z tego zaparkowanego Mini : raczej niezbyt wygodnie. No i dwa, za Piotrem, lipa z prawem jazdy - ja to bym sobie pewnie kierowcę wynajęła : ... PS: nie widziałem na filmie, jest tam narciarnia i warsztacik do serwisowania nart? Bo jak nie to nie jest idealne dla narciarza.:wink: Zawsze można zrezygnować, z i tak ciasnego garażu - po co komu Mini :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 A co powiecie na takie auto? W zasadzie, to już nie auto, tylko dom z garażem. [video=youtube;-wz9Sjvu-oo] Eeee tam. za forsę jaką trzeba wydać na takie auto, to miałbym nartowanie do końca życia w topowych ośrodkach po kilkadziesiąt dni na sezon. Czyli w sumie jest to idealne auto dla narciarzy, pod warunkiem, ze zamieni się go na gotówkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Tatuś nie widnieje w dowodzie rejestracyjnym i mówił,że tę żabkę będzie sobie sama jadła. Odradzałem z całego serca. :cheerful: Choć autko wizualnie ma swój urok. Kilkanaście miesięcy i jak na razie problemów brak. Mini to bardzo fajne auto, zwłaszcza jak weźmie się ilość miejsca na nogi dla kierowcy. Negatywne opinie powoduje cena, ale to nie powinno mieć wpływu. Do sedna, chyba nie jesteś juz taki stary aby mini kojarzyło Ci się tylko z samochodem :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Chyba wreszcie znalazłem "idealne". Skoro śpiewają o nim pieśni to musi być idealne: [video=youtube;WvFukrb0QGE]https://www.youtube.com/watch?v=WvFukrb0QGE SB, mam nadzieję, że to arcydzieło masz w zestawie na trasę :smile: Pozdrawiam i dziękuję bratu Wróżki za ten rodzynek. PS: w razie czego można posta skopiować do "trochę do śmiechu" :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Mieszkańcy Bośni i Hercegowiny to śpiewne narody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Chyba wreszcie znalazłem "idealne". Skoro śpiewają o nim pieśni to musi być idealne: [video=youtube;WvFukrb0QGE]https://www.youtube.com/watch?v=WvFukrb0QGE SB, mam nadzieję, że to arcydzieło masz w zestawie na trasę :smile: Pozdrawiam i dziękuję bratu Wróżki za ten rodzynek. PS: w razie czego można posta skopiować do "trochę do śmiechu" :wink: Wróżka i mnie przesłała ten rodzynek. Na tę zaczepkę wystarczyłoby odpowiedzieć słowami niemieckiej reklamy,... AUDI-das auto :laughing: Można jeszcze tak:Audi kupiłem i chętnie bym znów kupił,ale błagam nie samochód w czerwonym kolorze.:stupid: Czy ja jestem straż pożarna?:tongue: P.S. A ja pozdrawiam Kasieczkę i Jej czerwony wóz bojowy. Męża również.:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 .....ale błagam nie samochód w czerwonym kolorze.:stupid: .... A ja właśnie czerwony kupiłem :eek: :wink: niech mnie z daleka widzą : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 A ja właśnie czerwony kupiłem :eek: :wink: niech mnie z daleka widzą : Pozdrawiam A ja gdzieś widziałem ostatnio na drodze czerwonego allroda i pierwsza moja myśl była, co q...a gościem kierowało jak zamawiał taki samochód w takim kolorze:eek: A zaprezentowany powyżej hicior, no... strasznie fajny, bardziej straszny niż fajny :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 .....co q...a gościem kierowało jak zamawiał taki samochód w takim kolorze:eek: No Sławek nie co tylko kto - ŻONA!!!!!!!!!!! Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 A ja właśnie czerwony kupiłem :eek: :wink: niech mnie z daleka widzą : Pozdrawiam Trzeba było kupić pomarańczowy... :wink: :biggrin: Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi