JC Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Z przyjemnością informuję, że do Moderatora Bobica dołączył dzisiaj Moderator Bończa. Mam nadzieję, że przyjmiecie nową funkcję Naszego kolegi z oklaskami i gromkim ... Pomożemy! Ze swojej strony pragnę podziękować Rafałowi za wolę pracy nad forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Wiem że nie słychać tego w necie ale gromko klaszczę i to wcale bez podpowiedzi ze strony Jacka:). Bończa gratulacje no i spokojnego moderowania. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 No super, gratulacje dla kolegi Bończa. Porządek na forum musi być i jak to mówią dobry moderator nie jest zły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 PLASK PLASK (klaskam ) no to nam sie forumowisko rozwija:) dobrze ze BOńcza został moderatorem:) gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Odpowiednia osoba, na odpowiednim stanowisku, wiem to na pewno bo mieliśmy się okazję już spotkać osobiści i to już nie raz..., a do tego Rafał jest prawdziwą kopalnią wiedzy, no i ta podhalańska lokalizacja:) Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Dzięki Wszystkim! Liczę, że nie trzeba będzie dużo moderować - mamy tu zgrany, wyrobiony zespół, zawsze chętny do pomocy dla "nowych", także liczę na brak roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Bardzo dobrze ! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 no to gratuluje!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 i ja się bardzo cieszę gratuluję i pozdrawiam Rafale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Gratulacje i ode mnie! . Jak napisał SB, Odpowiednia osoba, na odpowiednim stanowisku Przyjemnego moderowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) A to mila niespodzianka.Szczere gratuluje .Czlowiek tylko na chwile do pracy wyjdzie a tu takie zmiany na dobre:D Ale koledzy ''szaraczki'' pamietajcie,ze to Oni sa tu dla nas i nie dajmy Im o tym zapomniec;) Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez hucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Kolega Bończa zawsze robił dobrą robotę na naszym forum, a teraz będzie jeszcze bardziej cenny dla nas, Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Bończa gratulacje miłej pracy na forum życzy Sląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 NA CZEŚĆ NOWEGO MODERATORA: HIP-HIP HURRRAAA!! Serdecznie pozdrawiam POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Z opóźnieniem ale również gratuluję awansu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Dzięki jeszcze raz za Wasze miłe posty - chyba moją pierwszą czynnością, jako moderatora będzie skasowanie tego wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Zostaw dla potomnych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Tak, potomni ze mnie "łacha drą" (córka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Oj Rafał już nie bądź taki skromny(żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Święta Trójca Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Ja również serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 masz wiedzę....dasz radę...GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi