Boogie Napisano 6 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Ludzie 3mcie mnie bo nie wiem no nie wiem przeciez oni grają jak ostatnie łamagi to ma być zespoł?? moja babcia szybciej biega od co poniektórych .......... ogolnie mecz tragedia........ i jeszcze te 150zł stracone qrw..... ok wyżalilem sie i mi ulżylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Bugi oni się dopiero rozkręcają, tak że być dobrej myśli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Ja jestem cały czas dobrej myśli ale żal mi tych 150zł wydanych na....................na STS wogole jak dla mnie porażka grać we wro na tym hmmmm klepisku nie ma to jak Stadion Śląski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Slyszalem w radio pocieszajacy komentarz do tego spotkania - ze teraz to moze byc juz tylko lepiej :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 ta ta jest lepiej duzo lepiej, bogaćmy sie jak to mowi Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Najgorsze ze nasi BOSCY piłkarze wynegocjowali sobie 10 tys zl za kazdy mecz bez względu na wynik:mad:a jak dla mnie to gra w kadrze powinna byc zaszczytem bez zadnych korzysci finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2008 nie no stary musza dawać im sianko bo by nikt nie chcial występować, ty bys sie chciał pocić za free? no chyba nikt by nie chciał, tylko premie powinny byc zależne od wyniku a nie od tego czy przyjada czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Bugi gra w kadrze narodowej powinna sama w sobie byc nagroda a jesli chodzi o premie to i owszem ale za jakies konkretne wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 no wlasnie to napisałem, wynik i dopiero premia, wygrają dostaną 10 tysiakow nie no to trudno tyle zarabiaja w klubach ze nie zbiednieli by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 polska piłka jest obliczona bardzo precyzyjnie...po co latać dla"orzełka"....jak w klubach zagranicznych zarabia się na chlebek,a nóżki w cenie...oj w cenie:D...zresztą nie mają dla kogo grać...laski już chodza na Pudziana,dresy jeżdzą na warszawską Legię...tam czuja się jak w domu u mamusi....więc dla kogo grać...sam bym zwariował:eek:....a i tak sędziowie z tzw "działaczami" zrobia co swoje:D....tylko ci naiwni kibice stracą kasę na bilety idąc na piechotę kilka kilometrów na stadion bo pod stadionem to tylko parkują fury trudno upychalne...kibole zrobią swoje i autocasco kasę wypłaci....ale się rozpisałem...szkoda słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 polska piłka jest obliczona bardzo precyzyjnie...po co latać dla"orzełka"....jak w klubach zagranicznych zarabia się na chlebek,a nóżki w cenie...oj w cenie:D...zresztą nie mają dla kogo grać...laski już chodza na Pudziana,dresy jeżdzą na warszawską Legię...tam czuja się jak w domu u mamusi....więc dla kogo grać...sam bym zwariował:eek:....a i tak sędziowie z tzw "działaczami" zrobia co swoje:D....tylko ci naiwni kibice stracą kasę na bilety idąc na piechotę kilka kilometrów na stadion bo pod stadionem to tylko parkują fury trudno upychalne...kibole zrobią swoje i autocasco kasę wypłaci....ale się rozpisałem...szkoda słów... trudno upuchalne?? ja na śląskim pod samiuśkim stadionem parkuje:) na przy parkingu strzerzonym:) i nigdy nie jest tak ze auto obrysuja etc wiec nie na paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 mam nadzieję , że wraz z nadchodząca zimą tematy piłkarskie umrą śmiercią naturalną , bo czymże tu się podniecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 obrysują to mały pikuś...znajomy nie chciał szukać lepszego miejsca na zaparkowanie auta to stanał tuz obok wejscia przy bramkach...a co:p taraz na osławionym juz spotkaniu "kochanej" Legii:D...to policja z armatek otworzyła mu wszystkie szyby wodą...a kibo-dresy stworzyli mu efekt gradobicia:eek:...fakt autentyczny bo autocasco nie chce zwrócić mu kasy bo nie zaparkował w garażu:D:...jak deklarował w polisie...i właściwie auto za 30 tys raczej albo na żyletki albo na terrarium bo wilgoć na odpowiednim poziomie.....oczywiście masz rację Bugi że idąc na mecz trzeba pomysleć jeszcze trochę więcej niz o meczu...np.o aucie....ale to zupełnie autentyczny przypadek bo znam brata tego gostka i wieże mu że taki numer mu wykręcili:o...naturalnie że to niefart,ale nasze stadiony są zaj...ście niebezpieczne i tylko chciałem to ując na konkretnym przykładzie....ja niestety nie pójde z synem na Legię z trzech powodów..... 1) za bardzo kocham rodzinę i siebie.... 2)nie lubie oglądać z góry ustalonych widowisk:( 3)szkoda kasy na podwórkową lige Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2008 mam nadzieję , że wraz z nadchodząca zimą tematy piłkarskie umrą śmiercią naturalną , bo czymże tu się podniecać dzięki że mnie wyręczyłeś:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 A Zagłębie przegrało z Gawinem Krolewska Wola 4:5 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 dla mnie to to skorumpowane zagłębie nie istnieje, byłem za nimi całym sercem a oni mnie w chu zrobili wiec niech teraz gniją gnoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 dla mnie to to skorumpowane zagłębie nie istnieje, byłem za nimi całym sercem a oni mnie w chu zrobili wiec niech teraz gniją gnoje No Bugi jak byles calym sercem to male te serca macie w Sosnowcu:D U nas bez znaczenia bo ''NAJLEPSZY DLA NAS JEST KIELECKI MKS I JUZ TYSIACE SERC ODDANYCH DUMIE KIELC DO BOJU KORONECZKO'' ''..UJ Z WYNIKAMI,KORONO JESTESMY Z WAMI'' ....ja niestety nie pójde z synem na Legię z trzech powodów..... 1) za bardzo kocham rodzinę i siebie.... 2)nie lubie oglądać z góry ustalonych widowisk:( 3)szkoda kasy na podwórkową lige To tak jak ja.Ja tez z trzech powodow nie chodze na legie 1) bo jej nie lubie 2) BO JEJ NIE LUBIE 3) BO JEJ KU........................WA NIE LUBIE:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 To tak jak ja.Ja tez z trzech powodow nie chodze na legie 1) bo jej nie lubie 2) BO JEJ NIE LUBIE 3) BO JEJ KU........................WA NIE LUBIE:D:D:D i za to Cię szanuję:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 moje serce nie jest takie małe:), a po 2 nie moglem sie zgodzić z tym ze wszyscy z sosnowca (L) kibicują - bo tak jest w sc, polska piłka zbyntnio mnie nie interesi:) ale siatkówka jak najbardzyj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 moje serce nie jest takie małe:), a po 2 nie moglem sie zgodzić z tym ze wszyscy z sosnowca (L) kibicują - bo tak jest w sc, polska piłka zbyntnio mnie nie interesi:) ale siatkówka jak najbardzyj:) E tam wszyscy Generalizujesz Bugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Mysiek sory no 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi