Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polska Słowenia

Boogie

Rekomendowane odpowiedzi

polska piłka jest obliczona bardzo precyzyjnie...po co latać dla"orzełka"....jak w klubach zagranicznych zarabia się na chlebek,a nóżki w cenie...oj w cenie:D...zresztą nie mają dla kogo grać...laski już chodza na Pudziana,dresy jeżdzą na warszawską Legię...tam czuja się jak w domu u mamusi....więc dla kogo grać...sam bym zwariował:eek:....a i tak sędziowie z tzw "działaczami" zrobia co swoje:D....tylko ci naiwni kibice stracą kasę na bilety idąc na piechotę kilka kilometrów na stadion bo pod stadionem to tylko parkują fury trudno upychalne...kibole zrobią swoje i autocasco kasę wypłaci....ale się rozpisałem...szkoda słów...:mad:

polska piłka jest obliczona bardzo precyzyjnie...po co latać dla"orzełka"....jak w klubach zagranicznych zarabia się na chlebek,a nóżki w cenie...oj w cenie:D...zresztą nie mają dla kogo grać...laski już chodza na Pudziana,dresy jeżdzą na warszawską Legię...tam czuja się jak w domu u mamusi....więc dla kogo grać...sam bym zwariował:eek:....a i tak sędziowie z tzw "działaczami" zrobia co swoje:D....tylko ci naiwni kibice stracą kasę na bilety idąc na piechotę kilka kilometrów na stadion bo pod stadionem to tylko parkują fury trudno upychalne...kibole zrobią swoje i autocasco kasę wypłaci....ale się rozpisałem...szkoda słów...:mad:

trudno upuchalne??:) ja na śląskim pod samiuśkim stadionem parkuje:) na przy parkingu strzerzonym:) i nigdy nie jest tak ze auto obrysuja etc wiec nie na paniki :)

obrysują:o to mały pikuś:D...znajomy nie chciał szukać lepszego miejsca na zaparkowanie auta to stanał tuz obok wejscia przy bramkach...a co:p taraz na osławionym juz spotkaniu "kochanej" Legii:D...to policja z armatek otworzyła mu wszystkie szyby wodą:o...a kibo-dresy stworzyli mu efekt gradobicia:eek:...fakt autentyczny bo autocasco nie chce zwrócić mu kasy bo nie zaparkował w garażu:D:...jak deklarował w polisie...i właściwie auto za 30 tys raczej albo na żyletki albo na terrarium bo wilgoć na odpowiednim poziomie.....oczywiście masz rację Bugi że idąc na mecz trzeba pomysleć jeszcze trochę więcej niz o meczu...np.o aucie....ale to zupełnie autentyczny przypadek bo znam brata tego gostka i wieże mu że taki numer mu wykręcili:o...naturalnie że to niefart,ale nasze stadiony są zaj...ście niebezpieczne i tylko chciałem to ując na konkretnym przykładzie....ja niestety nie pójde z synem na Legię z trzech powodów.....

1) za bardzo kocham rodzinę i siebie....

2)nie lubie oglądać z góry ustalonych widowisk:(

3)szkoda kasy na podwórkową lige

dla mnie to to skorumpowane zagłębie nie istnieje, byłem za nimi całym sercem a oni mnie w chu zrobili wiec niech teraz gniją gnoje :)

No Bugi jak byles calym sercem to male te serca macie w Sosnowcu:D

U nas bez znaczenia bo ''NAJLEPSZY DLA NAS JEST KIELECKI MKS I JUZ TYSIACE SERC ODDANYCH DUMIE KIELC DO BOJU KORONECZKO''

''..UJ Z WYNIKAMI,KORONO JESTESMY Z WAMI''

....ja niestety nie pójde z synem na Legię z trzech powodów.....

1) za bardzo kocham rodzinę i siebie....

2)nie lubie oglądać z góry ustalonych widowisk:(

3)szkoda kasy na podwórkową lige

To tak jak ja.Ja tez z trzech powodow nie chodze na legie

1) bo jej nie lubie

2) BO JEJ NIE LUBIE

3) BO JEJ KU........................WA NIE LUBIE:D:D:D

To tak jak ja.Ja tez z trzech powodow nie chodze na legie

1) bo jej nie lubie

2) BO JEJ NIE LUBIE

3) BO JEJ KU........................WA NIE LUBIE:D:D:D

i za to Cię szanuję:D:D:D