lokiec3 Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Kolega (poziom 1 z perspektywą bardzo długiej drogi do poziomu 2 w Alpach woli termy:D) zlecił mi zakup nart do nauki. Pytanie mam takie: co to za narty: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=420996648 Co to za duchy? Szukałem w kolekcjach i ni groma znaleźć tego nie mogę. Oczywiście jak ktoś się z tym badziewiem spotkał to niech napisze czy to się dla takiego delikwenta będzie nadawało i co można za to zapłacić? Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Może Bobic będzie wiedział. Ja sobie nie przypominam takich nart w katalogu Fischera. Może to narty rentalowe albo wyprodukowane dla dużej sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Tu coś znalazłem, ale opis co nieco skromny. http://www.narciarstwo.com.pl/accessories.php?accessories_id=234&order=1.1&word=&cat=&marka=19&od=0&sID=f047a46794ee2e5c60123caccb489f24&sID=f047a46794ee2e5c60123caccb489f24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 To jest najtansza narta, ktora szla do Makro czy innych sieci - dla poczatkujacego raczej lub kogos, kto malo czasu w ciagu roku spedza na nartach i nie chce wydawac z byt wiele kasy. Budowa - pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 To jest najtansza narta, ktora szla do Makro czy innych sieci - dla poczatkujacego raczej lub kogos, kto malo czasu w ciagu roku spedza na nartach i nie chce wydawac z byt wiele kasy. Budowa - pianka I o takie cóś właśnie chodzi. Nie chcę jaj sobie z mojego przyjaciela robić, ale jakbym wrzucił na Youtube film z jego jazdą to byś powiedział kup mu narty za stówę i niech jeździ a raczej płuży:D. Ale każdy z nas traktuje narty inaczej. Tacy maniacy jak my wyjeżdżamy zimą żeby się na nartach "scharać" jak konie podczas kręcenia westernu:D. A tacy jak on traktują wyjazd na narty tak jakby na plażę do Egiptu jechał. Jak za wiele nie podbiją to mu je kupię dla świętego spokoju. Dzięki za info i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 O ile mnie pamięć nie myli, narta fischer SRC to pozakatalogowy odpowiednik katalogowej serii S bodajże z sezonu 2004/2005. - po prostu robiona dla jakiegoś markietu. Podana w linku wygląda na odpowiednik S 5.5. Swego czasu dość dużo ich widywałem na stoku – zapewne z racji niskiej ceny zakupu. Na początek przygody z narciarstwem na pewno będzie ok. pod warunkiem wszakże, iż technicznie nie będzie skończona. Jednakże moim skromnym zdaniem namów kumpla na zakup dobrych, wygodnych butów (tak naprawdę ważniejsze są niż narty) a narty z wypożyczalni. Do tego kilka lekcji pod okiem kogoś doświadczonego lub instruktora. Taniej, możliwość jazdy na różnych nartach i ich dobór w miarę progresu umiejętności, uniknięcie nietrafionego zakupu. To tylko moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Bodaj 3 sezony temu Fischery SRC model bodajże GRIP koloru bordowego były w ofercie Makro C&C a ich cena niewiele przekraczała 500,-. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 A tak na serio to ja wszystkim odradzam kupowanie takiego sprzętu (najnizsza katergoria), jak brać to coś z kolekcji, i zawsze można odsprzedać( nawet starą nartę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Może ma ktoś z was godną polecenia parę dł 160-170 cm. Raczej miękka. Promień bez znaczenia, cena 300-400 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Może ma ktoś z was godną polecenia parę dł 160-170 cm. Raczej miękka. Promień bez znaczenia, cena 300-400 PLN. Patrz: ski-bilek. Daj znać jakby co to zakupię i spakujemy do jednej paczki. Dzisiaj kolejny zakup: Carrery X-change z dwoma szybiorami za 40ojro Po prostu znowu się zaczęło Ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Tylko nie kupujta tych nart!!!!! Pamiętacie te narty o które pytałem: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=420996648 Aukcja sie zakończyła na kwocie bodajże 200 zł, ale do sprzedaży nie doszło A teraz gość napisał ile chce za nie naprawdę. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=431092839 Dodam, że nowa w Delta sporcie widziałem za 399 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Wiesz co Łokieć, ja takie narty to bym w centralnym spolił, dziadostwo. Jak kupować to coś z kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Wiesz co Łokieć, ja takie narty to bym w centralnym spolił, dziadostwo. Jak kupować to coś z kolekcji. Wszystko sie zgadza ja też, ale przeczytaj temat od początku to będziesz wiedział o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Czytałem i dlatego niepolecam takich "nart"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Czytałem i dlatego niepolecam takich "nart"!! Tyż ich nie wziąłem jak widzisz. Kupiłem mu jakieś Blizzardy Cross za 600 z przesyłką. Mówi, że mu się podobają:D:D:D i to jest najważniejsze. A i podobno ciężkie są. A narta jak telefon komórkowy im cięższa tym lepsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Może ma ktoś z was godną polecenia parę dł 160-170 cm. Raczej miękka. Promień bez znaczenia, cena 300-400 PLN. Wlasnie promien ma znaczenie, zeby mu sie latwiej skrecalo. Jezeli bedzie ponizej 14m przy ~ 165 to optymalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Posty śmieci usunięte! Za względu na naruszenia zasad forum (treści nie związana z tematem wątku) część wypowiedzi została usunięta. Jeszcze raz proszę wszystkich Forumowiczów z zachowanie internetowej etykiety i uszanowanie naszych zasad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi