Raceman Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Będzie ktoś z Was w podanym terminie może w Tatrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Ale zachodzi pytanie po,co? Będzie tam śniega po pas? Bo inaczej to po co tam jechać? A tera odpowiadam :ja nie będę. Choć kto to wie?????? Nie zbadane są wyroki boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Ale zachodzi pytanie po,co? Będzie tam śniega po pas? Bo inaczej to po co tam jechać A jak będzie tam śniegu po pas to dopiero zachodzi pytanie po co:confused: Zakopianka będzie sparaliżowana:eek: W każdym razie z Pawłowic do Zakopanego przez Hecznarowice jest po drodze, tak ze Marcinku zapraszam Ciebie podczas tej nie miłej podróży na myły akcent w postaci pierwszego pitstopu w moich niskich progach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Wiem ta nieszczęsna zapyziałka ale cóż trzeba jakoś dojechać do Taterek... No Sławku, jak już wpadnę do Cia to po dwóch dniach powiesz mi żebym już sobie jechał i z ujkiem Figo mnie pogonicie hhahahaa:D. A tak na poważnie mamy zamówione noclegi w Murowańcu od środy do soboty i jakoś tak pomyślałem że.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 No Sławku, jak już wpadnę do Cia to po dwóch dniach powiesz mi żebym już sobie jechał i z ujkiem Figo mnie pogonicie hhahahaa:D. Nie powiem tak.... bo z sztywnym językiem nie da się mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 mamy zamówione noclegi w Murowańcu No to bezpiecznie bo do Murowańca nawet jo się wystyrmom. A wyzyj to niek se kozice,świstaki i inkse cepry pyrgajom. Oczywiście z buta,z buta .....bo jak jakie krzesło abo wagon jedzie to ja i na trzy tysiączki mogę,a nawet lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 W takim razie jak lubicie szłapcugym to podjadę po Was i hej na Tatry!! PS. mówię poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi