JC Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Pewnie widzieliście już tą reklamę. Jestem ciekaw Waszych opinii? Więcej można poczytać tu: http://politbiuro.pl/politbiuro/1,85401,5628227,Marek_Kondrat_parodiuje_oredzie_Lecha_Kaczynskiego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 jako parodia to nie bardzo bo tez z lewej jakiś taki bardziej przystojny jest:D:D, i taki jakiś blady, jeśli parodia to raczej jakiejś republiki bananowej :D patrząc na kolor tego z prawej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Prawa reklamy są proste - grunt, że się o Tobie mówi, nie ważne, czy dobrze, czy źle. PiS się obruszył, jednak na youtube reklama ma duże powodzenie Osobiście uważam, że jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Heh chyba nie mogę się wypowiadać bo jestem zaangażowany I jeszcze jedno. Komentarze na onecie. Jeden: Kiedyś Kondrat powiedział, że nigdy nie wystąpi w reklamie!! Dwa: A ja słyszałem jak pare lat temu jeden błazen powiedział, że nie zostanie premierem. Bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Heh chyba nie mogę się wypowiadać bo jestem zaangażowany w politykę czy też majstrowałeś przy tej reklamie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 A mnie sie ona podoba, jak by była parodia to Konrad by musiał tzw "bulczeć":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 w politykę czy też majstrowałeś przy tej reklamie ??? Nie no w politykę nie. Tylko ta firma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Aaaa, Ci od Renault ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 no normalnie może Sir Marka więźniem politycznym uczynią ;D reklama czad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Hehe reklama dobra tylko szkoda że łapek nie miał tak śmiesznie jak Lechu Widać jak jest różnica między rękami a kaczymi płetwami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Hehe reklama dobra tylko szkoda że łapek nie miał tak śmiesznie jak Lechu Widać jak jest różnica między rękami a kaczymi płetwami :D heheheh dobre Ambro,a reklama mi sie podoba i jesli umiesz sie smiac sam z Siebie to nie powinna przeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 A widzieliście jej odmianę "netową" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Nie, ale chętnie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 (edytowane) [YOUTUBE]aNCUXM9ek9Y[/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=aNCUXM9ek9Y Edytowane 27 Sierpień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 :D:D:D:D, tu mam nawet rączki jak płetwy złożone :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Nie no te reklamy ING są mistrzowskie. Nie tylko te z parodią ale wszystkie. Kondrat pewnie też jest z nich zadowolony $_$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 chyba to w forbsie byo- no musi byc zadowolony bo zarabia na tych reklamach najwiecej ze wszystkich takze za cos ten hotel w sopocie z kolegami musieli kupic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 chyba to w forbsie byo- no musi byc zadowolony bo zarabia na tych reklamach najwiecej ze wszystkich takze za cos ten hotel w sopocie z kolegami musieli kupic:D Jaki hotel, czegoś nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Jaki hotel, czegoś nie wiem ? Masz "spolke" z Kondradem i kolegami i Cie pomineli w hotelu ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Yyy, a kto to jest Kondrad :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Jak hotel to tylko Grand... .. i taki właśnie kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 no i dokladnie o ten chodzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Jak hotel to tylko Grand... .. i taki właśnie kupili Hehe, no nieźle :eek: A wracając do tematu, to rzeczywiście w tej ostatniej reklamie ING to sobie nieźle pojechali A widzieliście, jak pokazywali, chyba w "Faktach" TVN, po podpisaniu umowy o tarczę, kiedy nasz premier zwrócił się do Rice po angielsku a kaczor w śmiech ? A sam niewiele lepszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi